Kaj bi vi vzeli za 5-6k ojrov?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kolk ti pije na ac pri 130-150km/h ?

Ne vem.
redface-1.gif
BC namreč tako laže, da ga sploh ne uporabljam.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
jaz forda ne bi vzel zato ker jih hitro rja napada.
vzami octavio karavana, pa dobiš dober avto za ugodno ceno. sem vozil dizla z 330.000 km, avto je delal kot urca, pa ga nisem šparal
evil.gif

ampak jaz osebno mam raje bencinarja. ampak pol moraš gledat 1.8 mašino, ker manjše so prešvoh za ta avto

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik mario pravi:
ampak jaz osebno mam raje bencinarja. ampak pol moraš gledat 1.8 mašino, ker manjše so prešvoh za ta avto
Če že, potem 1.8T, ker gre občutno bolj, poraba pa manjša. 2.0 pa olje pije in poraba tudi ni ravno nizka. Tako da, če že bencinc, potem 1.8T, sicer pa 1.6, ampak tudi ta zna biti precej žejen.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Hvala vsem za pomoč in predloge.
Laguna II l01 je pri hiši. Je bencin 1.6 16v, ja vem za mnoge prešibak avto ampak za mene več kot dovolj. Vožnja je/bo 70% po Ljubljani in dokler mi povprečna poraba kaže 7.9l/100km sem zelo zadovoljen. Zaenkrat sem zelo zadovoljen edino prednjo voznikovo šipo moram zrihtat ker je modelu odletela zajla na mehanizmu in se je ne da spustiti. Mi je to tudi sam že poevdal, pa tud razdrli smo vrata in pogledali v čem je štos. Upam, da bo lepo dela in da ne bo večjih težav.

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ne oziraj sepreveč na alter dinamike ki je najmanj kar bi imeli V6.....
Srečno vožnjo s čisto "spodobnim" motorjem ti želim. Tudi s tem lahko pošteno plačuješ radarje....

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Ne vem, kolk je V6 realna možnost za Slovenijo, sploh zdej, ko je recesija. Jaz bi imel takoj V6, če bi mi nekdo drug plačeval bencin, pa da ne pozabim na registracijo+zavarovanje, ki mislim, da pade že v najhujši razred. Nimam prihodkov za to, da bi pa žrl samo kosmiče in se drenjal na parih kvadratih zaradi avta, pa ne hvala.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
No sedaj jo imaš že skoraj tri tedne v garaži.
Ker imam nekoga v familiji ki kupuje nekaj podobnega(karavan, bencin, švoh mašina, kratke vožnje, tvoj proračun) me zanima tvoj vtis po 3 tednih.
Za tak denar dobiš pri tvojem avtu res največ. Je pa res da najbrž potem hitro kakšna stvar zna crknit.
Ampak saj kakšen "nepomemben"bonbonček se da pogrešat

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če sprašuješ za Laguno je takole.
Sem nekaj malega že lastnik, naredil že kar nekaj relacij preko Slovenije in sem zaenkrat zelo zadovoljen. Poraba na 100km je lahko 9 ali pa 7.5. V povprečno na cel tank bencina pa jo imam nekje 7.9 (po računalniku). Imam pa 1.6 bencin. Res je malce švoh kadar je govora o hitrosti nad 150km/h ker je malce lena oz nima neke kmoči tam ampak tega res ne rabim, za mojo vožnjo mi povsem zadošča. Se zelo dobro vozi oz. mi je lega na cesti ok. Udobje je fantastično. Mislim, da je glede na denar zadeva res dobra oz. res veliko dobiš. Edini problem je k mi j že Xenonka crknla drugih težav pa nimam (zaenkrat
smile-1.gif
). Vglavnem men je super.