prvo bi starse financno podprl, pa se tisto najozje sorodstvo. nato bi poskrbel za svoje zdravje.
najverjetneje bi se preselil izven slovenije (ciper, malta, spanija, grcija, italija, juzna francija). kupil bi si hisko v mediteranskem slogu, dovolj veliko za udobno zivljenje, a ne preveliko! tudi glede opreme nebi bil zahteven, meni je naprimer ikea zakon, oz. kaj bi pac pasalo mediteranskemu stilu, neko mesanco, saj mam smisel za to, bi ze zrihtal da bi bilo okusno
nakupil bi si elektronskih gadgetov ( tvji + audio oprema + pcji + gsmi + fotoaparat + itd.), pa en tak mini kino. investiral bi v varnost ter zascito premozenja ter tudi v to, da bi bila hisa elektronsko vodena ter eko (solarne plosce na streho, itd.). mel bi tudi mali fitnes studio v kleti. nakupil bi si sportne pripomocke, pac, kaksno dobro kolo, smucke, pa te fore (to ni take panike ze zdaj nabavit, pac napisem ker spada v kompletu). savno. fina oblacila, kaksno drago uro.
v hisi bi imel tudi mini knjiznico in art galerijo, umetnine. ne kica! raje manj, pa tiste res dobre.
zunaj bi zelel lep vrt, zar in bazen, ter okoli zagrajeno z visoko zivo mejo al necim.
obvezno dovolj veliko garazo:
bmw X3 ali audi Q5
ferrari F355GTS (ki bi ga v nulo zrihtal) ali audi R8 spyder
prostor se za kak babji avto za lepso polovico
prostor se za kak project car za sraufanje
klasicno vespo zrihtano 2x (crno in belo, krom obrobe, rjavo usnje)
vodni skuter 2x
ostalo bi nalozil oz. da se mi denar obraca, ker to ni taka cifra, da se je nebi dalo hitro zapravit.
jahto (za 4 do 6 ljudi) bi si najel (mogoce tud kupil, ne vem), ampak bi zelel prekruzat mediteran, o jeah
v nekem trenutku bi si zelel odpotovati po svetu in fotografirati ter pisati. pac cimvec videt. (no, to mi je zelja tud brez 40ih milijonov, mogoce pa se celo odlocim v tej smeri
)
sigurno pa nebi bil brez zaposlitve, bi se z necim ukvarjal, obnavljal nepremicnine, jih urejal in prodajal, prirejal kaksne razstave, umetniske dogodke, evente ali pa vodil svojo firmo/firme. ni sans da nebi nic delal in gledal v luft.
naredil bi izpit za helikopter in si nabavil enga hueya
ok, al pa pac si izposojal. nimam predstave prave, kako hitro bi dnar sel.
aja, pa kupil bi si polet v vesolje pri rusih!
...tak pa smo se zbudili