Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Kako da ne..sam sem napisal da denar mora delati denar....in bi vložil v podjetje...Najbolj smešno je da bi si vsi kupili M3 jahte itd..to je vse kratkoročno.
Iščem enega vlagatelja v perspektiven biznis, in evo ga, kar sam se je javu.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ah spet negativno razmišljanje. Jaz če bi imel denar bi ga z veseljem vložil v perspektivne ljudi, ki imajo idejo in željo nimajo pa kapitala in takih mislim, da je kar nekaj v tej državici![]()
Preveč je vse negativno nastrojeno![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
M3, recimo da Manhard, da gremo res v stilu - 120k (60k dobimo še zanj po dveh letih ko se ga naveličamo)
Saj nekaj moraš početi. Meni se je že po štirih dneh poležavanja na Zanzibarju zahotelo iti dalje (kar sem seveda tudi naredil). Za 14 dni zapreti v nek hotel me pa ne spraviš za noben denar (no ja, za 40 mil bi se pomatralCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Na šiht bi hodil, čeprav bi mel dovolj dnarja da si celo živlenje na dopustu?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Kako da ne..sam sem napisal da denar mora delati denar....in bi vložil v podjetje...Najbolj smešno je da bi si vsi kupili M3 jahte itd..to je vse kratkoročno.
Kak kratkoročno?
M3, recimo da Manhard, da gremo res v stilu - 120k (60k dobimo še zanj po dveh letih ko se ga naveličamo)
Vila - 5mio (cena raste od oka 5% letno)
Jahta - rentaš ko rabiš v 10ih letih nisi 200k zgonil
Dopusti - 1mio (10 let)
Z avti smo v 10ih letih ustvarli cca. 300k minusa (kupimo in po dveh letih prodamo ko je vreden pol cena oko 120k)
250k smo naredli na vili, ampak brezpredmetno računat, ker je itak nebomo prodali.
Jahta in dopusti ter manjši bombončki; 1,2mio.
V desetih letih smo zapravli 1,5mio.
Zaj mi pa razloži kaj naj po 40ih letih (6mio) ko bom star 60 počnem z preostalimi 34 miljoni.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eh, jaz bi imela E46 M3, cca. 20.000€![]()
Ne vem zakaj bi bilo potrebno vse nekaj na polno.
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Jaz sem imel 40 milijonov dobrih 20 let nazaj. Večino sem zapravil za pijačo...