Kadjar ali Sportage?

B81

22. jul 2007
36.935
10.504
113
Ksz

Lepo je kazalo s sportagom, dokler se ni vsedel v ateco. Mnenja še o tej?

Troll

Pripravnik
25. feb 2016
136
5
18
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no tisto je izdelek vseeno za štengo višje. Sej poglej samo belo tehniko....

Ker vidim, da se spoznaš na belo tehniko. Kateri pa so francoski proizvajalci bele tehnike, ki naj bi bili štengo pod nemškimi?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
759
113
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kakšna pa je razlika med Nemci ki imajo isto zasoljene cene????

Kar imenuj, kateri Nemci, morda Dekowci, Škode in VW, za BMW in Mercedes, pa to nikakor ne velja. Ko sem prešel iz VW na BMW sem bil šokiran, da so deli in servisi skoraj pol cenejši, kot pri ljudskih avtih .....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hanzi...glede na font....a si dubu račun na neskončnem papirju
hysterical-1.gif
Nakup avta zna biti vdcja tezava kot poroka. Lazne se zene znebis, kot pa serviserja.

Ja, bil je na treh A4 straneh ( v pdf). Oziroma, ena stran mislim da je bil nalog.
Kaksen bi sele bil racun ce bil dci motor. Ta motor ima najbrz se kak jermen zraven, ali pa vsaj kako rolco....
bonk.gif

Kar naj malo narod ve, da je treba pri renoju tudi na servisih kupovati popuste, ne samo pri nabavi novega vozila.

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
Citat:

Kaksen bi sele bil racun ce bil dci motor.

Imam 12 let starega dCi-ja, pa sem za velik servis dal 400€, za male pa do 100€. Pač ne voziš na uradne stealerje in zmagaš.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hanzi...glede na font....a si dubu račun na neskončnem papirju
hysterical-1.gif
Nakup avta zna biti vdcja tezava kot poroka. Lazne se zene znebis, kot pa serviserja.

Ja, bil je na treh A4 straneh ( v pdf). Oziroma, ena stran mislim da je bil nalog.
Kaksen bi sele bil racun ce bil dci motor. Ta motor ima najbrz se kak jermen zraven, ali pa vsaj kako rolco....
bonk.gif

Kar naj malo narod ve, da je treba pri renoju tudi na servisih kupovati popuste, ne samo pri nabavi novega vozila.

Res je vprašanje zakaj tak račun. Če prideš privat poservisirat in plačuješ iz lastnega žepa, je račun kar nekaj nižji...

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
tut jaz imam XP. na neuradnem servisu sem dal za veliki servis okoli 350 e. garnitura za citroen XP je okol 150e...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mater spet nabijate že celo stran koliko je kdo sposoben ugodno poservisirat svoj mlinček in kdo je koga nategnil.... dajte se teme držati in sicer kaj naj človek kupi, kaj vas zdaj briga kje ga bo servisiral... tudi Kia nima poceni servisov, imamo doma enega Ria 1.2 in lepo lupijo vsako leto za reden servis...

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Čaki, da še nekdo privleče na plano porabo, pa se bo moral vsak pofočkat, da njemu pije tolkintolk. Gremo, gremo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no tisto je izdelek vseeno za štengo višje. Sej poglej samo belo tehniko....

Kateri je turški proizvajalec avtov štengo višje od nemških in dve od francoskih?
evil.gif