Peugeot 1.2 puretech mlinček kuri olje

luka51

Guru
16. avg 2007
14.531
5.851
113
Verjetno ker imajo 2 leti garancije in nato 3 leta jamstva, za slednje pa je pogoj, da ne servisirano na pooblascencu.
in pol ko rukneš teh 5 let nenormalno predragih servisov skupaj, vidiš da more it z avtom nekaj huuuuudddddooooo narobe, da se ti zaradi tega jamstva to splača.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.137
113
Titograd
Za kar verjetno ni ful možnosti, ampak glede na to da smo že tu brali zgodbo z odletelim dsg-jem po 2 letih in 20k prevoženih, je dovolj ena taka stvar da se zelo izplača, če odleti pri teh letih lahko tudi po 3 ali 4 ko ni več v garanciji. Pa tudi med pooblaščenci so razlike v cenah... prvi servis kamiq 1,0 tsi porsche mb predračun 305€, kaass ptuj 180... kak nepooblaščeni bi enako naredil verjetno za 150, kar niti ni velika razlika, še najmanj pa da bi jamstvo v koš metal

luka51

Guru
16. avg 2007
14.531
5.851
113
ne glej prvega servisa. Glej servise do nekje 120k km al pa kaj takega. PA ko je treba svečke menjat, olje v menjalniku, al pa kaki jermen zraven, nek servis kjer se ne nardi samo olja in filtra Pol pa niso več tak male razlike. Ko eni pišejo cene servisov v 4 mestnih številih.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.137
113
Titograd
Škoda ima v osnovi 2+2 leti, torej 4 leta. Tudi pri vw sem ugotovil da so že med pooblaščenci velike razlike v cenah. 180 se mi zdi dokaj normalna cena, 300 absolutno previsoka. Verjetno bo podobno razmerje tudi pri kakšnih večjih zadevah in ne verjamem da bo nepooblaščeni ful cenejši... nekaj ja, ne pa veliko. Šraufanja na črno pod kozolcem sem ne štejem...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.058
6.246
113
"Pasti" zelo enostavno nastaviš: preveriš, kaj je bilo narejeno takoj po servisu. Kak vijak je običajno treba odviti, da to vidiš.
Mislim sicer, da nakladaš na polno. Dvomim, da na banki snemajo cel prostor in gibanje zaposlenih. Prav tako recepcije in še kaj. Določen del delovnega mesta je posnet.
Če hočeš za ljubi avto videti, kaj se mu je hudega zgodilo, bi moral snemati še, kje je vzel filter in celo pot, kako je unboxing naredil.

Prav smilite se mi siromaki, ki ste tako zaljubljeni v svoj pleh. Če človeku ne zaupaš, izbereš drugega. Simple.
Čakaj malo... če nekaj plačaš in to ni storjeno.... Tudi meni gredo lasi pokonci! To je prevara. Pleh, knjige, cote, kruh... nima veze...

Tudi meni so svoj čas pri propadlemu Kolmaniču računali liter vitrexa, pa sem jasno in glasno rekel. Ne napizdujte me, ne gre se za jebenih 12 eur, ampak za to da me imate za norca. Včeraj sem sam osebno napolnil posodo za pranje stekel.