Kadilci

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Dejansko se dogaja, da ljudje zunaj težijo, da se ugasne cigaret? Svašta. To je pa res neumnost. Dobro, saj res ni okusno vohat čike, sploh če ješ, ampak dejansko nima nihče nobene podlage, da bi kaj rekel.

Še bolj mi gre (mi je šlo) na organ, ko se je pokazal prvi sonček - notri prazno, na terasi vse zasedeno, kadi nihče. Marš noter, banda nekadilska...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Dejansko se dogaja, da ljudje zunaj težijo, da se ugasne cigaret? Svašta. To je pa res neumnost. Dobro, saj res ni okusno vohat čike, sploh če ješ, ampak dejansko nima nihče nobene podlage, da bi kaj rekel.

Še bolj mi gre (mi je šlo) na organ, ko se je pokazal prvi sonček - notri prazno, na terasi vse zasedeno, kadi nihče. Marš noter, banda nekadilska...

stupid-1.gif

Protikadilski zakon je vam prepovedal kajenje noter, ni vam rezerviral teras.
smirk-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

nwm ke mate proti kadilcem.. to je tak ko bi šo po mesti pa bi bil en puna debeli, pa bi se mi zamero.. itq on tui škoduje samemu sebi ke žere tolko, sam ne zaj lapat da kao kadilci še vas ogrožajo.. lepo vas prosim, če ti luft polek ne paše se odstrani.. ajde bok

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
... razen kulture.

(PS: Puhati dim v druge je isto kot scati ali drkati v njih. Lahko se to počne doma, ampak posiljevati druge je čez mejo.)

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:

A si ti slučajno tadesen?
grims-1.gif

Sicer pa, kot sem že napisal, naj se Slovenija zgleduje po Novi Zelandiji...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:

Po kakšni logiki? Ti bodi notri, ali pa sedi notri na skretu, tebi je všeč vdihavati smrad, ne pa nekadilcem.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik teapot pravi:

A si ti slučajno tadesen?
grims-1.gif

...

Kaj ima to sedaj veze?

Ne vem kaj se obremenjujete. Prižgeš, pa naj se jebe cel svet. Folk je treba jebat.

Meni na kraj pameti ne pade, da bi prižgal, če nekdo v bližini je in enako pričakujem od drugih. Mene tudi moti ****** dim, ko jem.

Prav tako me motijo zakajeni prostori, ampak tam kjer mi je zakonsko še dovoljeno kaditi se pač vedno manj oziram na nekadilce. Stisnili ste nas v kot (sej ne rečem, da si nismo sami krivi da kadimo ipd.) ampak s tem, ko nam je ponujena alternativa jo bomo izkoristili. Jebe se meni, če te moti dim na terasi lokala, avtobusni postaji ipd. Premakni se. Jaz se ne bom.

Kako lepo shizofrenično sem to spisal
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
kaj vam res ni škoda dajat ne vem 3€ na dan = 100€ mesečno = 1200€ letno? 2-3 dopusti plačani?

mam kar nekaj kolegov, ki pokadi 30-40 cigaret dnevno, tam je šele veselje, po 2000€ na leto za jebene čike, pa sej to ne moreš verjeti.