Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Mamicu vam, a res morate biti taki moroni, da mečete svoje sledi=čike vsepovsod po tleh? Pa p.izd.a vam mamina, poln dvorišče in zelenico jih imam. Če enega izmed vas dobim, pa žrl boste lastno svinjarijo!
Pa je kdo v svoji omejeni titari pomislil, kaj je storil z odvrženim čikom čez okno (hint, zadnji požari ob AC na Primorskem)? Ma gate bi vam slekel, tako kot v Avstraliji, kjer v nekem mestecu velja predpis/dovoljenje, da se iz odvrženih ogorkov pobere DNK sline in ugotovi/kaznuje kršitelje...
Ma po 100EUR bi morala biti škatlica čikov, pa še 100EUR okoljskih dajatev zraven...
Gamad nevzgojena jedna...
Je Apollo8 lepo povedal: klic na policijo.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Hint teslo, ker živim ob glavni cesti in skorajda vsako minuto vidim take packe, ki mečejo čike čez okno?
Čakam na čas, da glede kajenja v Slovenijo pride počasi Nova Zelandija....Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sam sem kadilec in si ga imam vso pravico prižgati na terasi kake gostilne. Nekadilci so si ja izborili, da pač ne smemo kaditi v lokalih, kar je OK. Ne pa da me začne nekdo pri kavi je*ati, da ga kajenje moti. Ponavadi takemu samo rečem, da ste si tak nekadilci izborili, da se v prostorih ne sme kaditi in če smo se mi kadilci temu prilagodili in kadimo zunaj, se bodo tudi oni mogli, da bodo zdržali poleg kadilcev, ali pa šli v prostor, kjer bo bolj smrdelo po pokvarjenem piru in švicu. Če mi pa še kaj se*je, pa dobi pepelnik v glavo.
Edino če vidim za sosednjo mizo poleg odraslih še otroke, si pa res ne prižgem cigareta.