bedaki na cesti

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
To ni pojav, ampak prirojena frustracija. Človek pade na svet s frustracijo da nima golfa. Kaj naredi z njo je stvar vsakega posameznika. Gre po golfa ali njegov pribliźek, polo, široko, passat... ali pa jo svaljka do bridkega konca. Beri: serje golfu 2m za ritjo, vsakič ko to hoče in tudi ko tega noče (neguje frustracijo).

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.203
11.234
113
kakšno sklepanje je to, če so semaforji, sem šel krepko cez 140?

vedno si rejser ko si v zaveterju. :evil: ceprav nisem ravno rejsal, ker ga nisem želel prehitet, sam triger je bil.
uuu, kaj ce bi mu speko levi zmigavc?
bom drugic.

sass

Guru
1. sep 2007
5.239
878
113
haha včeraj, sem enmu z belim scirocom GO jokes al neki takega, prdula (500hp wannabe), dal triger, se je ded skoraj v smrt poslal... kaki kompleksi.

ko sem ga do 130, 140 sledil na 2m z družinskim karavanom, sem mislil da se bo odpeljal ko s ferrarijem, e ni šlo, samo prdelo je...a potem je naredil twist.. hoški semafor vidim rumeno spustim , oni pa je pol "zmagal" in pobegnil 3sekunde v trdo rdečo... matilda čaka sicer, a škoda da še verjetno koga zraven.
v resnici je bilo pa verjetno tako, da je dečko s sciroccom lepo na izi pospeševal tam z 1/2 gasa, dokler se ni pred njim na hoškem semaforju prižgala rumena. ko je pogledal v ogledalo, je videl enega fotra 2 metra za ritjo in ni bil prepričan, če bo ata uspel pravočasno zavirati ali se mu bo zaletel v rit, pa je raje pohodil gas in pustil wannabe dirkača v družinskem karavanu za sabo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.203
11.234
113
dobra zgodba. drugače pa ziher kdo pozna pubeca sem napisal tablico pa bo povedal kak tale dečko kruza okol ;)

oča je pač domonstriral par pedagoskih prijemov.
122 ali 160 hp pač ne gre parirat 200plus hp.