Kadilci

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Najljubse je na plazah ko das brisaco na travo pa sami ciki vsepovsod.

trava na plaži? kje je ta svinjarija?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Škoda da je Uršič čisto zaplaval z Radio Dur... JE bil dober slogan... kadilci škodljivci, kadilci škodljivci...

me ne preseneča da je pogorel če je imel take butaste

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Otmene plaže nimajo samo betona... In proda, kjer vmes ležijo čiki, piksne in podobna navlaka

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Jebat ga. Sam že celo življenje pobiram smeti za takimi. Malo zaradi okolja, zadnje čase pa tudi kot zgled otroku.

Pozabil si dodati "zaradi službe"
evil.gif

Jo vsaj imam.
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Pozimi ti ta zrak ne diši toliko kot postani zrak v lokalu?
Btw razen gledanja junkijev in srkanja zastonj kozarca vode se na terasah lokalov sedi tudi zaradi konzumacije ponudbe veeeeeš?

Pozimi je pač prehladno. Pejd še kopalcem težiti, zakaj jih pozimi ni na plaži no.
Očitno čiki res udarijo na možgane.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
786
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Škoda da je Uršič čisto zaplaval z Radio Dur... JE bil dober slogan... kadilci škodljivci, kadilci škodljivci...

Ampak taisti Ursic je tudi imel nek slogan, da se ni videl kadilca, ki bi pretepal druzino... Pri alkoholikih pa se kaj takega veckrat zgodi...
smirk-1.gif

Eni so zasvojeni s cigareti... Drugi z alkotom, tretji z drogami, cetrti z divjanjem po cestah, peti z zenskami, sesti s sladkarijami,.... In se bi lahko nastevali... Je treba zato vse take zakonsko preganjat in jim omejevat zivljenje?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Res si revček, zakaj pri meni nihče ne meče? Aja, sam ne kadim me pa kadilci ne motijo, najhuje je to, da motijo kvazi liberalne!
Tudi sam to veliko opažam.
Slovenske liberalce vse moti in vse bi omejevali z zakoni.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ
Matr je tema zašla. Ampak moj point (pritožba) je bila samo to, da so kadilci eni veliki packi, ki puščajo oz. odmetavajo ostanke svoje razvade kjerkoli in kadarkoli. Samo to.
Isto velja za alkoholike. Kozlanje, prazne piksne/flaše in podobno so nebodigatreba.
Dokler se vsi obnašamo normalno in v mejah civiliziranih in intelegentnih ljudi (homo sapiens, ne homo balkanikus oz. po nekaterih postih homo prekotrojanus) potem ne vidim problema. Nisem pa dolžen čistiti svinjarije za odvisniki...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Za take k's ti map pa tud rešitev... Bo potem tebe motil pred pragom...
evil.gif

Sicer pa s tem samo svoje stanje duha izražaš (blagor ubogim na duhu, kajti njihovo bo božje kraljestvo...)
evil.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Še vedno smo le živali, ki operirajo na par tisoč let starem operacijskem sistemu v "civilizaciji"

Sicer pa vedno imaš 3 možnosti - SPREMENI, PUSTI, ODDIDI.

Mene npr. moti ker mi na najlepših placih okoli mene povsod puščajo plastenke, piksne, tiste portable žare ali celo meso ki jim je ostalo.
Grem vsako leto na čistilno akcijo pa se spuca. Vsako leto manj smeti, še vedno pa so. Velik del recimo zaradi tega ker nočejo postavit nobenih smetnjakov ali vsaj vreč.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ampak moj point (pritožba) je bila samo to, da so kadilci eni veliki packi, ki puščajo oz. odmetavajo ostanke svoje razvade kjerkoli in kadarkoli. Samo to.
Isto velja za alkoholike. Kozlanje, prazne piksne/flaše in podobno so nebodigatreba.
Dokler se vsi obnašamo normalno in v mejah civiliziranih in intelegentnih ljudi (homo sapiens, ne homo balkanikus oz. po nekaterih postih homo prekotrojanus) potem ne vidim problema. Nisem pa dolžen čistiti svinjarije za odvisniki...
Je potem odvisnik tudi tisti, ki odvrže karkoli že, če nisi opazil, je čigumijev povsod polno, je to tudi zaradi odvisnikov, kakršnih koli že. Nima veze s tem, ali kadiš, piješ, preveč fukaš... Stvar je v kulturi. Eni svinjajo vedno in povsod in jih to ne moti, ponavadi dokler nekdo ne spusti papirčka od bombona pred njihov nos, takrat jim useka [cenzura]čkovo pravičniškost.
Ni pomoči, krive so njihove mame.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
786
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
KSZ
Matr je tema zašla. Ampak moj point (pritožba) je bila samo to, da so kadilci eni veliki packi, ki puščajo oz. odmetavajo ostanke svoje razvade kjerkoli in kadarkoli. Samo to.

Posplosevati, da so vsi kadilci packi je traparija... Packi so tudi nekadilci, ki mecejo iz avta smeti... Tako posplosevanje je podobno kot reci, da so vsi stajerci (ali dolenjci, gorenjci, notranjci,...) bedaki... Ali pa da so vsi juznjaki cefurji... Ipd. ...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Se čisto strinjam, čeprav kadim. Razpizdi me pa to, da nekadilci zasedejo teraso v kafiču. Na čistem zraku itak niso, ker okoli njih kadijo,
Sem pa že videl, ko je človek vsipal pepelnik ven iz avta
bonk.gif

Jaz se z veseljem počim na teraso oz. območje za kadilce, potem se pa zabavam, ko gledam junkije, ko si ne najdete mize, kjer bi se lahko fiksali.

Drugače pa na zraku ne paše sedeti samo kadilcem veš.

Pozimi ti ta zrak ne diši toliko kot postani zrak v lokalu?
Če si nekadilec, imaš pač možnost izbire...
grims-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Brez zamere, ampak nisem rekel VSI. Če odvržeš ogorek si kadil, verjetno. Torej kadilec... Analogno, če si pijan, si pijanec, nisi pa nujno alkoholik...
Seveda obstajajo svetle izjeme, ki pa žal potrjujejo pravilo...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
ksz

kolegici je zadnjič na terasi lokala en kadilc zatežil ko je želela podojiti svojo hči

Se pravi - po tvoje imajo kadilci več smisla za bonton?

No, saj mogoče imaš prav, čeprav čikov vseeno ne bi bilo treba povsod metati...
smile-1.gif