Ka je to za en pes ?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Nism vedu kam nej dam,pa sm kr sem napopu
grin1.gif

Dejte mi povedat ka je to zaena pasma ?

youtube-remixer.png

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Hvala obema...mnde bo to to...sm mislu da je mal manjši...tko za u blok...matr bi bil lep
grin1.gif

edit: ja no sej ni tko velik

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
En moj kolega ga ima. Sploh ni velik, je pa bolj "nabit". Precej len, miren in ne preveč pameten (vsaj ta je tak). Ponoči smrči.

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Jst bi mel (ko se preselim enkrat v blok) neki tacga...mops mi je ful zakon pa cart, sam ga že mata ena 2 kolega.

jst bi mel neki tacga mejhnga ku je mops, sam da bi bil zguban, tak ku ta shar-pei

Ta shar-pei mi je grd, pa za u blok mi je prevelik

sam ku je mejhn je pa tak lep
cheer.gif

Pozna gdo kako tako pasmo ki bi ustrezala mojim zahtevam.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mops, francoski buldog mogoče? Pa šarpej ni grd. Je prav lepo in pohlevno bitjece, baje ena izmed najstarejših pasem. Mmmm, tiste njegove gubice.
srce-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bikpes-a rabis ti;

Francoz: (to pasmo zbereš, če si bol odštekano odkloplen tip človeka, a ve kaj je okus)

40520317_c25059b4c2.jpg

363088213_1f466c9ab1.jpg

Če je mops skuter, je francoz Yamaha R6. (tu ne govorim o hitrosti, ampak pojavi sami)

Anglež;

is20204_english_bulldog.jpg

40020440.JPG

img45aa142c3d0a1.jpg

Elijah02.jpg

Seveda toplo priporočam slednjega. Če daš kaj nase, imas prefinjen okus in si specifičen človek,
pol je to pasma zate. Šele ko živiš z to pasmo, da rečem "z ramo ob rami", ko ga doživiš v celoti,
si prepričan, da je to najboljša pasma na svetu... Slike psa boš imel v denarnici, in če ziviš sam,
boš govoril; Ko pridem domov, gledama televizijo, grema jest, grema spat, in pol te vprašajo;
"A z punco?" Ne z mojim psom... Zleze ti pod kožo.

Angleški rek: "Once bulldog' man always bulldog' man!"

Bo že nekaj na tem...

Filmček

Prilepujem pa še privat sliko Spike-a.
25211-gar1.jpg

Priponke

• 25211-gar1.jpg
    25211-gar1.jpg
    122,1 KB · Ogledi: 424

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst sm tut navdušena nad šarpejem...odkar sem ga vidla v reklami za Garnier Lift kremo proti gubam...tko fletkano "zmečkan" je.
srce-1.gif

sharpei2DobramilFuChoufront.jpg
sharpei_050902.jpg

Tukaj imaš še več podatkov o tej pasmi:

http://www.sharpei-klub.si/strane/standard.php

http://en.wikipedia.org/wiki/Sharpei

Osebno sem pa čist navdušena nad rotvajlerji, ker ga imajo pri fantu...res brihten pes (razume ogromno ukazov, besed), ampak prav tako cela igračka...cel dan bi mu lahko metal igračko in on bi ti jo vsakič s takim navdušenjem prinesel, da mu vržeš še enkrat...poleg tega obožuje sir in piškotke, vožnjo v avtomobilu (komaj čaka, da ga vzameš sabo, tudi če potem pol ure čaka v avtu...in ko prideš v avto obvezno maha z repkom in ti daje lupčka)....uglavnem čisto drugi vidik te pasme, kot bereš v novicah "rotvajler napadel otroka", ipd.

Je pa res, da je pes po duši čuvaj in ima tist filing za čuvanje npr. kosti, prav tako čuva družino (npr. če se jaz pa fant za hec žgečkava in lezeva en po drugem, takoj priteče in rine med naju...samo ker oba pozna, ni napadalen...). Prav tako je samosvoj pes, ki ima svoj karakter in ga moraš pustit pri miru, ko je tečen, zaspan, hoče imet svoj mir.

Uglavnem - tudi rotvajler je lahko družinski pes, če ga vzgajaš kot je treba.

Rotweillerkop32795.JPG

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Shar pei je že lep pes, vendar ima velike probleme z vnetji kože. Te gube mu moraš namreč ful čistit, sicer je cela štala. Aja, pa odrasel pes spoh ni tolh zguban - taki so samo mladički. Pa kar velik je ja.

Jst mam enga tazga psa. Majhen, pogumen, umirjen v stanovanju, ful energičen zunaj. Izreden je.

Pa dobro razmišljaš, da ne prevelikega psa v blok. Zavedaj se, da je večji pes ko en človek, ravno tako rabiš plac zanjga. Malega pa lahko povsod imaš in ga sploh ne opaziš.
aplauz.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Bostonski terierčki so tudi ena podobna mala zadeva s potlačenim gobčkom. Malo manjši od francoza, črno beli ponavad. Samo se ne morjo primerjat s francoskim bulldogom.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Tale tvoj doggie je pa tok carski da nimam besed. Ga ima ena soseda, oziroma ni več soseda. Ej, to ne mors verjet kok je tu cute dog. Jst bi ga mel, a mi moj prosti čas to ne pusti...bentiš.
frown-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jah velik pes ni za v blok...sm zaenkrat v hiši pa mamo nemškiga ovčarja...ko hodi po hiši je tak ku da bi avtobus peljal v garažno hišo.

Neč ne bom mel, vse mi je grd, razn mopsa...tega pa že poznam
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Tale tvoj doggie je pa tok carski da nimam besed. Ga ima ena soseda, oziroma ni več soseda. Ej, to ne mors verjet kok je tu cute dog. Jst bi ga mel, a mi moj prosti čas to ne pusti...bentiš.
frown-1.gif

Starejsa gospa, ki jo pes vedno vlece po domzalah?

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Sam res, tale "šarpej", ....... če bi mu dal dost za jest, tako da bi se poredil, bi potem gube izginile?
wink-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
me so pa fajnte te gube...jst bi mel tako pasmo da bi ibl skos mejhn pa zguban...pol ku zraste mi je grd ko šus
crazy1.gif
...nažalost...vsak ma svoj okus

Nazadnje urejeno: