Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ne vem no, jaz tudi nobenemu od teh beračev nič ne dam, zato, ker sama grem mimo njih delat, pa delam čez cel dan. Pol se mi pa zdi, kot da se nekdo norca dela iz mene. Saj, razlogi so res različni, ampak takšen zakon ne bi smeli uvesti že zaradi človeškosti.
Človek začne beračit, ko mu ves ponos pade. Mislim, da ne bi beračili, če jim to ne bi bilo potrebno. Država naj raje bolje poskrbi za revnejše kot pa da jih zatira.
draga Tinekr, tole je čisti debilizem. cigančki, kaj jim fali? delajo naj, tako kot jaz in ti. 18 letni klošarji, kaj jim fali? v stvari nič, komot bi si lahko našli službo, sposobni so, gotovo bi lahko delali vsaj kakšno fizikalijo, v roki pol leta je izven klošarskega naselja ...
zanimivo je, da veliko berem po Slovenskih novicah, kako jim je ogenj vse vzel, kako so nekateri na robu preživetja ... jih vidiš mogoče beračiti? ne, ker vseeno delajo, ker se vseeno trudijo preživeti. ker vedo, kako je težko zaslužiti za preživetje, ne pa 18. letni klošar al pa kakšen rom(un) ... jaz se bom lomil za svoje preživetje, potem pa še njemu fliknil kar tako 1 €? to pa je človeško?
sterat jih - al delat (na gradbiščih se kr nuca folka, če drugega ne) al pa ... babay ... via kuæi plakajuæi ...