Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik tad3y pravi:
Evo, še ena lepa na račun države in policije: 2 leti in pol nazaj dobil kazen za vožnjo skozi rdečo. Plačal sem polovičko in hkrati dal pritožbo nad ravnanjem policista, ki je bilo "čisti podn". Danes dobim odločbo, da so vse zavrnili in moram poleg 125eur sedaj plačati še preostalo polovičko 125eur + 150eur sodnih taks. Vem, takrat bi potreboval pravnika, da ne bi mogli vsega izpodbiti, sedaj pa lahko samo plačujem. Bom plačal, ni panike, ko pa se naslednjič gre za kakšno podporo policiji/sodstvu/državi, pa se poščijem na njih.
Lp
pred cca. 3 leti v plavi laguni pelem cez zeleno nekje ko sm bil 2m cez semafor se preklopi v rumeno rdeco , vidu sm policaja na kriziscu sam sm pelu čez ker sm vedu da če se ne bom mogu varno ustavit tk je bil ze vecer pa rosa pa to ... se furam naprej po dunajski ... gre za mano me ustavi me uprasa cez kako luc sm se pelu - js recem zeleno on reče ne ... da me je dohitel je trajalo cca. 7sekund plus tega je dal gas do konca ker sm gledu v speglu in je iz skode mocno puhnu dim dizla ... to pomeni da ce bi js dejansko res sov cez cisto rdeco bi bil on takoj za mano ne pa po nekem casu. ajd dam js pritozbo .. pred 2mesci dobi odgovor brez moznosti prizobe.
in ka je pisalo not policaj se je zlagal tk da glava peče js sm se pelu po dunajski stran od centra ker sm sov domu , on je pa not napisu da me je ustavu pod žeelznco wtf pa kr neki bedarije. itak ni blo druge koda placam 250e+25stroskov. lahka bi sov do odvetnika sam se mi ni dalo neki drkat itak je tk da vrana vrani ne skluva oci
kr neki se mi zdi tud to ce das ugovor na izreceno kazen oz. prosnjo za sodno varstvo ti oni kr pošlejo sklep domu nc ne gres na zaslišanje pa to da bi podal svojo izjavo