Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
če je avto na leasing, potem mora imeti kasko zavarovanje. predvidevam, da gre za podoben primer, kot če bi avto ukradli

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.638
728
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
če je avto na leasing, potem mora imeti kasko zavarovanje. predvidevam, da gre za podoben primer, kot če bi avto ukradli
bolje bo totalka s pijanim voznikom
smirk-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vedno se držim omejitev, ne norim, plačujem parking, vežem se itd...in dobil kazen po pošti

No no, presegel za skoraj 70% dovoljeno hitrost
shocked-1.gif
. Je treba norce s ceste spravit. Še 2 piki več bi ti nabil, da si boš zapomnil noret prek vse mej. Sej 10% že gre, MA NE 70. Pa šalo na stran.

Sožalje tudi z moje strani. Čakam svoj dan. Jaz, poleg tebe, še dva bedaka na mesec rešim zato, da me bo 1x nekdo spekel na nekaj butastega. Zaenkrat mi gre odlično.
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.428
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
beli procee'd?
Ne ni bil bel... mens e zdi no... nisem ziher.

Sicer pa se avto zaseze neglede na lastnistvo, sodisce pa ga lahko vrne, proda ali poslje na unicenje.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Bah, meni ni jasno, po kakšni logiki je kakršna koli omejitev pod 50 km/h sploh lahko legalna. Pravzaprav bi moralo biti 60 km/h, tako kot včasih, in vse kar je znakov za manj stran potrgat. Ampak ker v tej državi ne znajo drugega kot postavljat neke brezvezne znake in predpise, je najbolje, da se navadite držat ravno najbolj butastih in tupih omejitev - ravno tam je ponavadi radar.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej, najvecja neumnost je, da je ogromno ulic usaj po Lj ratal iz 50 na 30, pa cele CONE 30....pisda, a to majo ksne ideje slucajno, da se bomo loh sam s kolesi vozil?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sej, najvecja neumnost je, da je ogromno ulic usaj po Lj ratal iz 50 na 30, pa cele CONE 30....pisda, a to majo ksne ideje slucajno, da se bomo loh sam s kolesi vozil?
Odkar kasirajo tudi kolesarjem tud to ni več varno.
Sami ste krivi, kaj pa ste se preveč vozili po predpisih, pa redarji niso mogli dost kasirat. Bodo zdej lažje.

A nebi blo boljš, da če že plačuješ, da se vsaj prelješ 55, namesto zdej 35 in isto plačaš..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
ko se bomo navadil na 30 (ali pa bom oprej brez avtov) bodo dali omejitev pa na 20.
enako se je zgodilo drugje. Ko smo se odvadili alkohola in cigaret ker sta škodljiva zdravju, so sedaj pogruntal da je škodljiv tudi sladkor.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Js priznam, kljub temu, da sm obnovil znanje v avtosoli in to tudi dokazal na Roški, neresno jemlem znake za 30 al jih pa sploh ne porajtam....vem sam, da mors jedva v 2 vozt okol....in se nebi cudil, da bi kdaj nabasal 50 na 30. Ne recem, da bi kdo res nevarno vozil in norel, to se kaznuje. Da pa tkole rata 50 na 30 uuuuffffff nevarno kao, lepo prosim.

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Evo, še ena lepa na račun države in policije: 2 leti in pol nazaj dobil kazen za vožnjo skozi rdečo. Plačal sem polovičko in hkrati dal pritožbo nad ravnanjem policista, ki je bilo "čisti podn". Danes dobim odločbo, da so vse zavrnili in moram poleg 125eur sedaj plačati še preostalo polovičko 125eur + 150eur sodnih taks. Vem, takrat bi potreboval pravnika, da ne bi mogli vsega izpodbiti, sedaj pa lahko samo plačujem. Bom plačal, ni panike, ko pa se naslednjič gre za kakšno podporo policiji/sodstvu/državi, pa se poščijem na njih.

Lp

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ko se bomo navadil na 30 (ali pa bom oprej brez avtov) bodo dali omejitev pa na 20.
enako se je zgodilo drugje. Ko smo se odvadili alkohola in cigaret ker sta škodljiva zdravju, so sedaj pogruntal da je škodljiv tudi sladkor.
Točno tako bo.

Potem bomo pa poslušali, kako lahko pri 30 otrok pred avto skoči pa čezenj pelješ, pri 20 pa ne more, saj lahko prej ustaviš. Pa merili bodo zavorne razdalje pri 20 in 30 in ugotovili, da je pri 30 2x daljša....
Pa poslušali bomo da kršiš pravila prostovoljno, da si sam kriv če plačaš, da divjake je treba spravit s cest....pa kako policaji samo svoje delo opravljajo, ko se skrivajo po grmovjih, da so table sred polja pa ne bo nikogar motilo.

Skratka, kot sem že leta nazaj pisal, tedaj edini (vi ste se pa zgražali nad mojim heretičnim mnenjem) državi se gre za naš denar, ne pa za varnost. Več prekrškov in nesreč - več država pokasira, kar je tud glavni namen menjanja zakonov in aktivnosti policije/redarjev(darsovcev za cesto.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tad3y pravi:
Evo, še ena lepa na račun države in policije: 2 leti in pol nazaj dobil kazen za vožnjo skozi rdečo. Plačal sem polovičko in hkrati dal pritožbo nad ravnanjem policista, ki je bilo "čisti podn". Danes dobim odločbo, da so vse zavrnili in moram poleg 125eur sedaj plačati še preostalo polovičko 125eur + 150eur sodnih taks. Vem, takrat bi potreboval pravnika, da ne bi mogli vsega izpodbiti, sedaj pa lahko samo plačujem. Bom plačal, ni panike, ko pa se naslednjič gre za kakšno podporo policiji/sodstvu/državi, pa se poščijem na njih.

Lp
A zdej izučilo, da ne smeš podvomit v ravnanje in nezmotljivost policaja?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
tad3y: dokler ne bo kakšna glava letela, državo briga zate, pa če si na socialni itd...ta država je že davno RIP.
saj vidiš vsak uspehe managerjev leta : V&V zadnja avantura.

KOLCA se nam po YU.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
No, v odloči lepo piše da polovička velja samo v primeru da se ne pritožiš, kar je ogično, saj je njen namen prav to, torej da se ljudje ne bi pritoževali.

Tako da, če se že pritožiš, ne plačaj nič (saj konec koncev tudi ne verjemeš da si kriv, sicer se ne bi pritožil).

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik tad3y pravi:

Lp

pred cca. 3 leti v plavi laguni pelem cez zeleno nekje ko sm bil 2m cez semafor se preklopi v rumeno rdeco , vidu sm policaja na kriziscu sam sm pelu čez ker sm vedu da če se ne bom mogu varno ustavit tk je bil ze vecer pa rosa pa to ... se furam naprej po dunajski ... gre za mano me ustavi me uprasa cez kako luc sm se pelu - js recem zeleno on reče ne ... da me je dohitel je trajalo cca. 7sekund plus tega je dal gas do konca ker sm gledu v speglu in je iz skode mocno puhnu dim dizla ... to pomeni da ce bi js dejansko res sov cez cisto rdeco bi bil on takoj za mano ne pa po nekem casu. ajd dam js pritozbo .. pred 2mesci dobi odgovor brez moznosti prizobe.

in ka je pisalo not policaj se je zlagal tk da glava peče js sm se pelu po dunajski stran od centra ker sm sov domu , on je pa not napisu da me je ustavu pod žeelznco wtf pa kr neki bedarije. itak ni blo druge koda placam 250e+25stroskov. lahka bi sov do odvetnika sam se mi ni dalo neki drkat itak je tk da vrana vrani ne skluva oci

kr neki se mi zdi tud to ce das ugovor na izreceno kazen oz. prosnjo za sodno varstvo ti oni kr pošlejo sklep domu nc ne gres na zaslišanje pa to da bi podal svojo izjavo

Nazadnje urejeno: