Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
Ali v celju na Ljubljanski cesti vsak dan merijo hitrost tam proti "amzs", kjer se lahko parkira ob cesti. Pred enim mesecem plav berlingo, danes nek drug avtom, s stojalom in radarjem na njem ki je stal ob avtu na plocniku. Prepozno opazil za fotko, obracat zaradi tega pa se mi tudi ni dalo.

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Bila še pred dvema letoma omejitev 90, potem pa so "prekvalificiral" v naselje. V bistvu okoli sadovnjaki, ena hiša in ena vikendica. Policist je po stopnicah splezal na sedaj že zapuščeno gostilno in je z vrha imel celoten razgled na to dolgo cesto (avto je pa seveda dobro skril). Sem mu rekel, da tukaj ni nobene hude prometne nevarnosti in da bi lahko šli malo okoli šol z radarjem merit..pa se je samo namuznil. Še preverjam kako je s tem ali je privatno zemljišče. Vozil sem preveč, to priznam, oni pa so se spravili na lokacijo za služenje denarja.
stupid-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik unfuckable pravi:
Bila še pred dvema letoma omejitev 90, potem pa so "prekvalificiral" v naselje. V bistvu okoli sadovnjaki, ena hiša in ena vikendica. Policist je po stopnicah splezal na sedaj že zapuščeno gostilno in je z vrha imel celoten razgled na to dolgo cesto (avto je pa seveda dobro skril). Sem mu rekel, da tukaj ni nobene hude prometne nevarnosti in da bi lahko šli malo okoli šol z radarjem merit..pa se je samo namuznil. Še preverjam kako je s tem ali je privatno zemljišče. Vozil sem preveč, to priznam, oni pa so se spravili na lokacijo za služenje denarja.
stupid-1.gif
Hoteli ste višje kazni, pa da divjake spravijo s cest,pa več reda.....zdej pa plačujte.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Hoteli ste višje kazni, pa da divjake spravijo s cest,pa več reda.....zdej pa plačujte.

He he ta tvoja pa vedno zmaga!!!!!!!!!!!Prav je da plačajo tudi ( ali pa predvsem ) tisti kateri so bili prepričani da samo drugi divjajo oni pa vozijo točno po predpisih...Še je pravica na svet

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Nisem vedel, da so na Jarški odstranili ležeče policaje
shocked-1.gif
. To, da je cona 30 vem.
Zanimivo kako skrbijo za varnost, svinje
crazy1.gif

Pridejo ležeči policaji nazaj, trenutno ima tam LPP obvoz avtobusa številka 19. Potem, ko končajo Titov se zadeva vrne v prvotno stanje.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
upam da se zavedate da bojo zdej zaradi šole zihr kak teden ali dva, policisti množično meril v conah 30 v okolici šol. Da ne boste pol jokal po forumu

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
upam da se zavedate da bojo zdej zaradi šole zihr kak teden ali dva, policisti množično meril v conah 30 v okolici šol. Da ne boste pol jokal po forumu
Okol šol bodo stali prostovoljni gasilci, pa tisti iz združenja šoferjev, kaki drugi uniformiranci ... policaji/redarji pa bodo na inkasantskih mestih tako kot vedno.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Citat:
Okol šol bodo stali prostovoljni gasilci, pa tisti iz združenja šoferjev, kaki drugi uniformiranci ... policaji/redarji pa bodo na inkasantskih mestih tako kot vedno.

točn tk !!! vsako leto ista pesm

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
A imaš kakšno razlago, zakaj ne merijo v conah 30. Ker tam so kazni najvišje in bi v 1 uri pokasirali toliko, kot na avtocesti v celem dnevu.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
A imaš kakšno razlago, zakaj ne merijo v conah 30. Ker tam so kazni najvišje in bi v 1 uri pokasirali toliko, kot na avtocesti v celem dnevu.
Nisem nikoli trdil, da ne merijo v conah 30, ampak prav nasprotno. Te cone pa niso samo v bližini šol, ampak se zadnje čase širijo kot gobe po dežju.
Le kaj se dogaja z našimi cestami, ali so vsako leto vse manj varne, tako da je treba stalno omejitve zaostrovat?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ja loooool no.

"Ob tem so opozorili, da redarji opravljajo kontrole hitrosti predvsem tam, kjer so pogostejše prometne nesreče, kjer so vrtci, šole in domovi starejših, ter tudi tam, kjer to predlagajo občani."

Je to res, ker ne poznam teh krajev?

Sicer je pa zanimivo. Pravilno parkirana avtomobila bosta sedaj dobila globo, ker sta ovirala nepravilno parkiran avto. Hm.... Tale Scenic res nobenega ne ogroža in je lahko postavljen tam, če gledamo s strani zakona. Spet kr neki tole.
grin1.gif

To je bilo nekje na tej cesti: http://g.co/maps/y2gm - Savska Loka. Če odzumirate malo, boste videli, da je to skoraj izključno industrijsko območje: Iskra, Planika, Dinos, Begrad, Komunala Kranj - čistilna naprava... V enačbo dodajte cca 3km dokaj ravne, neprometne ceste. Desni breg Save pač... tu ni stanovanjskih objektov vse do Drulovke. Le pri Iskri je nekaj "bajt".
Profil si lahko ogledate tudi v itisu: http://www.itis.si/Page_Map.as...4651184;6125805

Po tej cesti se vozijo samo tisti, ki jo dobro poznajo - Drulovčani in tisti, ki tja hodijo delat. Zgoraj citirana izjava (šole, vrtci, domovi starejših) v tem primeru ni vredna komentarja.
rolleyes-1.gif

Kaj to ponavadi pustijo avto tam kar stat nekaj ur brez nadzora? ker do reke ne zgleda tako daleč, nebi smel bit problem avto malo dvignat in ga odšlepat teh 200m do vode
evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Praviloma res. Ali ni bil enkrat en primer, ko se je folk pritoževal, da so avto pustili na avto-pilot-incasso mode-u?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Take gledano imaš prav. Sem najprej razumel, da si mislil, da se ga ne bi dalo poriniti.
tongue-1.gif

Zdaj pa resno:
dokler stojijo in merijo tam kjer se dejansko dogajajo nesreče oz. je veliko "peš" prometa me sploh ne moti. Ko pa jih vidim v začetku avgusta ob 3:00 zjutraj v nedeljo pri šoli meriti - in potem slišim še "vse za varnost" me pa dvigne.
jezen.gif
Vsaj tiho bi bil - napisal pildek in "thats it".

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Eno vprašanje...

Policisti so me dobili na radar na privat zemljišču. Lastnik jih je že opozarjal, da nimajo kaj delat na njegovem zemljišču, ampak se še vedno vračajo. Dovoljenja definitivno nimajo, lahko pa mi lastnik napiše vse zgoraj navedeno. Kako je potem s pritožbo? Plačam polovično kazen in se nato pritožim (v 8. dneh)? Je takim pritožbam ugodeno?

Hvala za odgovor,
Matej