Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Ja na tržaški kjer je omejitev 30...
bonk.gif

Sej čez dan OK, ljudje šetajo prosto po prešernu gor pa dol, ampak ob 23:50, v postojni ki je itak spalno naselje??

Ne jamri. Mene so ujeli leta nazaj eno naselje pred Litijo in to še kakšno uro kasneje sredi tedna. Omejitev 50, jaz sem se peljal skoraj 70, stali so pred progo. Cesta prazna, meni se je mudilo v posteljo, ker sem bil zjeban od šihta. Ampak ne, oni so nabirali kvoto ali kaj jaz vem.
rolleyes-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ampak če je dovoljena hitrost 50, voziš 50 in ti pešec skoči na cesto in ne moreš ustaviti, si je pešec kriv kar sam. Okej, malo sem sarkastičen, ampak v Ljubljani so se te cone 30 nenormalno razrasle, kot gobe po dežju (da nima turbobitch kaj prstov vmes?). Sicer sem za to, da se je omejitev hitrosti potrebno držati, že čisto prgamatično gledano si krit, če ti prej omenjeni peseč skoči pod avto, sem pa tudi mnenja, da bi bilo potrebno znake postaviti bolj logično kot so sedaj, saj ti včasih res ni jasno, kaj zavraga dela omejitev 50 na ravni, pregledni cesti, kjer je najbližja hiša od cestišča oddaljena 20 metrv. Ako bi bilo omejitve postavljene logično, sem prepričan, da bi se jih vozniki tudi precej bolj držali.

Kakšen smodnik si pa ti jedel? Pa sej bomo kmalu prišli na iste valovne dolžine. To mi je zelo všeč. Samo, če to napiše eX-Hair je itak nedopustno, ker on si štopa iz Kalc pa do Idrije v mokrem, al kako je že. Njemu je itak vsaka omejitve trapasta, knede.

In.... za koliko si presegel v coni, da si spremenil mnenje? Koliko bonusa je še ostalo do tiste lepe polnoletne številke 18?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.982
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Ravno zanč sm ugotovu, da so postav znak 30 na vseh glavnih vhodih v Fužine. Menda so table tam že nekaj časa.
Dobesedno polovici prebivalcem bi mogl vzet vozniška dovoljenja.
30 ne pelje NIHČE. Še policija & BUS ne
hysterical-1.gif
fuzine so res ze kar nekaj casa 30. Trola vozi mimo "radar" table med 40 in 45. Sem preprican da tudi policaji nekaj takega. Ce postavijo radar na glano cesto v fuzinah se bojim da bo kdo kalasnika zacel iskat po omari.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Nisem vedel, da so na Jarški odstranili ležeče policaje
shocked-1.gif
. To, da je cona 30 vem.
Zanimivo kako skrbijo za varnost, svinje
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Ja na tržaški kjer je omejitev 30...
bonk.gif

Sej čez dan OK, ljudje šetajo prosto po prešernu gor pa dol, ampak ob 23:50, v postojni ki je itak spalno naselje??

Ne jamri. Mene so ujeli leta nazaj eno naselje pred Litijo in to še kakšno uro kasneje sredi tedna. Omejitev 50, jaz sem se peljal skoraj 70, stali so pred progo. Cesta prazna, meni se je mudilo v posteljo, ker sem bil zjeban od šihta. Ampak ne, oni so nabirali kvoto ali kaj jaz vem.
rolleyes-1.gif

jp tam dostkrat stojijo tko da je kr pametno 50pelat mim in pa še v hotiču - tam je dostkrat postavljen "stacionarc"
wink-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Chaota so tudi v Hotiču že slikali

Res je. Ampak takrat sem se peljal v koloni na šiht zjutraj in smo vsi peljali isto. In domnevam tudi vsi dobili plačilne naloge in 3 pike.
evil.gif

Takrat je bilo zadnjič, najbrž bodo pike kmalu šle v izbris.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Nisem spremenil mnenja. Še vedno zagovarjam stališče, da se je potrebno omejitev držati, saj bi bil v primeru, da se vsak vozi okoli kar po lastni presoji, na cesti kaos. Pravim pa, da so nekatere omejiteve enostavno zastavljene bedasto in bi jih bilo potrebno spremeniti. Kazenskih točk pa nimam, odkar se nazadnje segel v denarnico, so minila leta, res pa je, da sem vsakič zavestno kršil predpise, kar ni bilo prav, nikoli pa nisem 'nenamrno' kršil, kot se zgodi enakterim tu na forumu, ki bi po mojem morali vrniti izpite, saj če niso psihofizično sposobni voziti po CPP, niso primerni za na cesto.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nisem spremenil mnenja. Še vedno zagovarjam stališče, da se je potrebno omejitev držati, saj bi bil v primeru, da se vsak vozi okoli kar po lastni presoji, na cesti kaos. Pravim pa, da so nekatere omejiteve enostavno zastavljene bedasto in bi jih bilo potrebno spremeniti.
No no, sej se popolnoma strinjava, vi vojak.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
. Čakam svoj dan. Jaz, poleg tebe, še dva bedaka na mesec rešim zato, da me bo 1x nekdo spekel na nekaj butastega. Zaenkrat mi gre odlično.
cool-1.gif

No, pa pojdimo k bistvu.
hysterical-1.gif
Če jaz nebi bil ustavljen, bi bile smrtne.

Apollo, sem si prav zapomnil? Spekel me je z neki Trafik Rx Ry. Pomagaj mi za točni model.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
No, se jas prilozim eno zgodbico o varovanju prometne varnosti. Teden dni nazaj mi pravi kolega, da so seveda spet stali inkasanti v Spodnji Selnici na avtobusni postaji, kjer je crnolasa inkasantka povsem varno in v skladu s predpisi ustavila sleper. Ta ni imel kam zapeljat (ker je na avtobusni postaji ze inkasantsko vozilo), zato je bil z zadnjim delom in z levim bokom na cesti. Vozniki so morali ustavit in pocakat, da so lahko varno peljali mimo. In to na glavni magistralki MB - Dravograd. Priznam da lepse spim, ko vem kako skrbijo za mojo varnost.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
No, pa pojdimo k bistvu.
hysterical-1.gif

Ne gre to tako, da ce si enkrat peljal odgovorno in si upocasnil, ker je en bumbar vozil po sredi ceste oziroma ker je drugi bumbar na nepreglednem delu prehiteval, da potem pa ti bo pa kar odpusceno, ce bos se malce pritisnil preko omejitev. Ne deluje svet na ta princip.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Predragi alter. Bemti, spet morem rečt, da se strinjam s tabo in res je, ne gre to tako. Nisem pa nikjer napisal, da sedaj, ko sem enega rešil, da dobim avtomatično bonus za v naselje. Se je pa butasto tam postavit in ciljat. Sem tudi rekel gospodu, mater, sam ste se pa res lepo postavili. Prvih pet minut je bil prekleto uraden in odrezav z odgovori, ma sem ga skozi vprašanja omehčal in je na koncu že kar po vipavsko sekal
grin1.gif

edit1: snemanje v 1080p ali 720p 60fps zavzameta približno isto. 10min posnetka zavzame 1gb. Posnetek 720p 30fps zavzame polovico manj. Tako na grobo. Da baterijo sprazneš, imaš dovolj 16gb kartico. Naslednjič, ko kupim novo, bo vsekakor 32gb. Se mi je že velikokrat zgodilo, da je zmanjkalo prostora. Kam shranjujem? Na disk, kako poiščem bedake v posnetku? Preprosto metodo mam. Še vedno mi največ časa vzame upload, čeprav sem še malo navil linijo. Ma to itak dela samo, tako da vse lepo namešeč v youtube in greš.
smile-1.gif

edit2: Apollo, dej skensli že vse alterje
grin1.gif
, se vpiš pod pravo ime pa mi povej mal podatka. Sem našel tega hudiča.
480dbcdd236f5.jpg

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Nimam alterjev. Niti ga nikoli ne na suxu ne tu gor nisem imel. Povej kake podatke bi zelel?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In dejstvo je, da sem jaz samo ob 150€, za varnost ni naredil nič, ..
Pa saj je naredil nekaj za proračun, kaj bi pa ti še rad? Kar je bil tudi njegov edini namen, ki ga je uspešno udejanjil.

Pa kaj ima inkasantstvo veze z zagotavljanjem varnosti?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Grem proti hotejam in v prvem desnem ovinku me preseneti voznik kamiona, ki se je odločil, da bo sredi ovinka prehiteval traktor. Ni lepšega, ko pičiš tistih 90 km/h in srečaš na sredini ovinka kamion, ki je že skoraj na polovici nasprotnega pasu. Potem pa itak še ene par cepcev, ki ne znajo tistih par šikan odpelat normalno ampak kar sekajo, čeprav se voziš nasprot po svojem pasu. Se pribilžujem hotejam in me začudi bledanje nasprotovozečih vozil. Sem mislil, da so policaji na busni, ker je omejitev 60 ampak ne. Pridem v hoteje 50 km/h in opazim policaja, ki sta bila parkirana pod drevesom na cesti za Žibrše. Aja, avto je seveda zasedel vso cesto.