Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
10 na mesec je res malo majhna številka. Pomoje je tam ene 100 na mesec če govorimo o policistih ki delajo po prometu.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ni v centru sploh... ni parkirnih listkov ipd. Pločnik pred blokom. Sem vprašal policista enkrat pred blokom, pa mi je rekel, da na eni strani talajo listke (samo tam noben ne parkira), na drugi strani, ki je neposredno pred blokom pa nikoli....do danes.
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.425
113
V izogib zacudenosti - od 1. 7. je v veljavi ZPrCP, ki med drugim prepoveduje parkiranje na cestah, ki nimajo s črto locenih smernih vozisc. To je veliko stranskih ulic po npr. Ljubljani, kjer se je dosedaj lahko parkirajo. Sedaj pa redarji veselo lisice gor natikajo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V izogib zacudenosti - od 1. 7. je v veljavi ZPrCP, ki med drugim prepoveduje parkiranje na cestah, ki nimajo s črto locenih smernih vozisc. To je veliko stranskih ulic po npr. Ljubljani, kjer se je dosedaj lahko parkirajo. Sedaj pa redarji veselo lisice gor natikajo.
In veselo kasirajo, kar je tudi namen novega zakona.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Torej bodo sedaj ti, ki so dosedaj tam parkirali ali plačevali kazni v mestni proračun ali pa plačevali drage parkirne hiše.

A torej nov zakon spada pod rubriko pomoč države lastnikom parkirnih hiš in mestni občini ali pod rubriko povečevanja varnosti na cesti, ker tam je blo veliko nesreč al kako?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Evo pa sem dobil še eno kazen za parkiranje pred blokom, kjer jo nikoli niso prej talali. Živim tukaj več kot 2 leti. Good job!
Tako kazen sem dobil tudi jaz. Na prostoru, kjer smo ves čas parkirali 5 let, so se naenkrat odločili, da pa to pač ni sprejemljivo. To je bilo decembra. Da pa je bila mera še bolj izpopolnjena, sem kazen za enak prekršek dobil dvakrat, v razponu 1 tedna (torej za isti prekršek, če se ne motim 11 in 14 decembra sem dobil dve položnici). Položnice sem dobil v začetku januarja.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Evo pa sem dobil še eno kazen za parkiranje pred blokom, kjer jo nikoli niso prej talali. Živim tukaj več kot 2 leti. Good job!
Tako kazen sem dobil tudi jaz. Na prostoru, kjer smo ves čas parkirali 5 let, so se naenkrat odločili, da pa to pač ni sprejemljivo. To je bilo decembra. Da pa je bila mera še bolj izpopolnjena, sem kazen za enak prekršek dobil dvakrat, v razponu 1 tedna (torej za isti prekršek, če se ne motim 11 in 14 decembra sem dobil dve položnici). Položnice sem dobil v začetku januarja.

Morali bi ti avto vsak dan slikat pa nič obvestila dat za šipo (kar tudi niso dolžni) , po enem letu pa vse položnice skupaj poslat.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.425
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Torej bodo sedaj ti, ki so dosedaj tam parkirali ali plačevali kazni v mestni proračun ali pa plačevali drage parkirne hiše.

A torej nov zakon spada pod rubriko pomoč države lastnikom parkirnih hiš in mestni občini ali pod rubriko povečevanja varnosti na cesti, ker tam je blo veliko nesreč al kako?
Da ne bos v dvomih, lahko uporabis namensko razlagalno metodo in pogledas v predlog zakona. Tam ponavadi pise kaj nameravajo doseci s posamezno normo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Morali bi ti avto vsak dan slikat pa nič obvestila dat za šipo (kar tudi niso dolžni) , po enem letu pa vse položnice skupaj poslat.
evil.gif
Saj niso dal obvestila za šipo, kazen sem dobil po pošti. No saj sem čakal če bo še kaj pa na srečo ni blo
cheer.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

evil.gif
Saj niso dal obvestila za šipo, kazen sem dobil po pošti. No saj sem čakal če bo še kaj pa na srečo ni blo
cheer.gif
Sej imajo 2leti cajta da pošljejo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da ne bos v dvomih, lahko uporabis namensko razlagalno metodo in pogledas v predlog zakona. Tam ponavadi pise kaj nameravajo doseci s posamezno normo.
Haha, tale me je danes najbolj nasmejala.
hysterical-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
mene, tut. sintiæ itak ve da so zakoni samo za proračun filat. državnega ali občinskega to ni važno, važno je da se skubi rajo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

A imaš mogoče kakšen link do te novosti?

Že prej je bilo v večini blokovskih naselij muka najti parking. Kako bo pa sedaj, ko so še skrčili nabor parkirjih

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:To sklepaš po tem, ker mam toliko jajc, da sem objavil kako sem fasal tri točke, pod svojim nickom in ne, da bi si naredil še 100 drugih.
A je radar detektor zatajil?

Jp, na mojo žalost in na veliko veselje nekaterih uporabnikov in seveda prometnika.
grin1.gif

Ne rabite sedaj vsi pisat, da si po svoje vse razlagam. Spomnite se na cone 30. Še štibru se zdi nenormalno. Potem je men dejansko jasno, da je to res NENORMALNO, ker tale lastnik, visokega cenovnega razreda, ma še po ravnem problem vozit. To mene moti. Ne pa, da se ne spoštuje zakone. Seveda se jih, ma policaj je bil spet na enem zahrbtnem delu. Bog mu požegnaj.
smile-1.gif