In kolk po tvoje en policaj na dan zazna prekrškov, in jih sankcionira?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
....To je teorija, praksa pa je najbrz druga. Tu pa sintic pade.
In kolk po tvoje en policaj na dan zazna prekrškov, in jih sankcionira?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
....To je teorija, praksa pa je najbrz druga. Tu pa sintic pade.
10 /mesec je zelo zelo nizka številka.Citat:
Tistim uradnim podatkom, da en policaj (tisti za cesto) napiše 10 kazni na mesec pa jest ne verjamem. Pa ti?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Evo pa sem dobil še eno kazen za parkiranje pred blokom, kjer jo nikoli niso prej talali. Živim tukaj več kot 2 leti. Good job!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Evo pa sem dobil še eno kazen za parkiranje pred blokom, kjer jo nikoli niso prej talali. Živim tukaj več kot 2 leti. Good job!
In veselo kasirajo, kar je tudi namen novega zakona.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V izogib zacudenosti - od 1. 7. je v veljavi ZPrCP, ki med drugim prepoveduje parkiranje na cestah, ki nimajo s črto locenih smernih vozisc. To je veliko stranskih ulic po npr. Ljubljani, kjer se je dosedaj lahko parkirajo. Sedaj pa redarji veselo lisice gor natikajo.
Torej bodo sedaj ti, ki so dosedaj tam parkirali ali plačevali kazni v mestni proračun ali pa plačevali drage parkirne hiše.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V izogib zacudenosti - od 1. 7. je v veljavi ZPrCP, ki med drugim prepoveduje parkiranje na cestah, ki nimajo s črto locenih smernih vozisc. To je veliko stranskih ulic po npr. Ljubljani, kjer se je dosedaj lahko parkirajo. Sedaj pa redarji veselo lisice gor natikajo.
Tako kazen sem dobil tudi jaz. Na prostoru, kjer smo ves čas parkirali 5 let, so se naenkrat odločili, da pa to pač ni sprejemljivo. To je bilo decembra. Da pa je bila mera še bolj izpopolnjena, sem kazen za enak prekršek dobil dvakrat, v razponu 1 tedna (torej za isti prekršek, če se ne motim 11 in 14 decembra sem dobil dve položnici). Položnice sem dobil v začetku januarja.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Tako kazen sem dobil tudi jaz. Na prostoru, kjer smo ves čas parkirali 5 let, so se naenkrat odločili, da pa to pač ni sprejemljivo. To je bilo decembra. Da pa je bila mera še bolj izpopolnjena, sem kazen za enak prekršek dobil dvakrat, v razponu 1 tedna (torej za isti prekršek, če se ne motim 11 in 14 decembra sem dobil dve položnici). Položnice sem dobil v začetku januarja.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Da ne bos v dvomih, lahko uporabis namensko razlagalno metodo in pogledas v predlog zakona. Tam ponavadi pise kaj nameravajo doseci s posamezno normo.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Torej bodo sedaj ti, ki so dosedaj tam parkirali ali plačevali kazni v mestni proračun ali pa plačevali drage parkirne hiše.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A torej nov zakon spada pod rubriko pomoč države lastnikom parkirnih hiš in mestni občini ali pod rubriko povečevanja varnosti na cesti, ker tam je blo veliko nesreč al kako?
Saj niso dal obvestila za šipo, kazen sem dobil po pošti. No saj sem čakal če bo še kaj pa na srečo ni bloCitat:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Morali bi ti avto vsak dan slikat pa nič obvestila dat za šipo (kar tudi niso dolžni) , po enem letu pa vse položnice skupaj poslat.
Sej imajo 2leti cajta da pošljejo.Citat:
Uporabnik tado pravi:
Saj niso dal obvestila za šipo, kazen sem dobil po pošti. No saj sem čakal če bo še kaj pa na srečo ni bloCitat:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Uporabnik ynos pravi:
Morali bi ti avto vsak dan slikat pa nič obvestila dat za šipo (kar tudi niso dolžni) , po enem letu pa vse položnice skupaj poslat.
Haha, tale me je danes najbolj nasmejala.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da ne bos v dvomih, lahko uporabis namensko razlagalno metodo in pogledas v predlog zakona. Tam ponavadi pise kaj nameravajo doseci s posamezno normo.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
A je radar detektor zatajil?Citat:
Uporabnik eXHair pravi:To sklepaš po tem, ker mam toliko jajc, da sem objavil kako sem fasal tri točke, pod svojim nickom in ne, da bi si naredil še 100 drugih.
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
mene, tut. sintiæ itak ve da so zakoni samo za proračun filat. državnega ali občinskega to ni važno, važno je da se skubi rajo.