Je kdo imetnik Diners kartice?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sm hotu reč SHOOT pa sem se spomnu da mam službeno
shocked-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Mam jaz tudi...ceprav je ne uporabljam oz. jo 1x letno za naročilo olja
grin1.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Ker še druge kreditne - Mastercard - skoraj ne uporabljam. Največ uporabljam Maestro. Čeprav ima Diners precej enih ugodnosti in si vsakič, ko dobim tiste njihove kataloge, rečem, da zdaj pa mogoče bom in je ne odjavim (imam še zastonj zaradi "stare" naročnine na Delo). Imam jo pač za vsak slučaj - mogoče kdaj prav pride.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz jo uporabljam približno toliko kot Viso - skoraj nič. Nočem se navaditi plačevanja z odlogom, ker potem izgubim občutek koliko še lahko porabim vsak mesec.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Jaz sem jo zacel uporabljat zaradi zbiranja letalskih milj (dobil sem jo v bistu preko miles & more). Nehal sem jo pa uporabljat zato ker za mastercard in viso banka sama vzame, tu pa moram poloznico placat in potem ponavadi pozabim to narest in zalozim racun in potem pride opomin itd.... Vezan mam tud ABC gor ampak sedaj ko so vinjete, tudi za to ne bo več uporabna. Glede na to da pa je letna članarina okoli 8k bivsih sit pa jo bom verjetno kar vrnil ker MC in visa zadostujeta.

Se pa strinjam s Chaotom da je plačevanje z odlogom varljiva zadeva

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Jaz jo uporabljam že leta in to kar precej. Je edina kartica na kateri dobiš še kaj nazaj.
smile-1.gif

Res pa je da so nagrade vsako leto bolj obupne.

Dobra stran: ni limita navzgor oz. ti lahko čez noč odobrijo tudi večje nakupe, imaš nakup na obroke, vežeš jo lahko na ABC....
Uporabljat sem jo začela, da sem zbirala letalske milje Adria Airways nanjo, ko so spremenili na Miles & More so oderuško dvignili članarino za 100% pasem šla na navadno.
Meni so čisto kul, čeprav mi je njihov šef lop*v Lovše ultra antipatiko.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kdo ve zakaj zaračunavajo 0,49 € manipulativnih stroškov? Gre za MOL in OMV. Če bi to vedel, bi uporabil VISO, kjer teh stroškov ni!
frown-1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Bi morali vedet, ja. Jaz na črpalki plačujem vedno z Eurocardom, tam ni teh dodatnih stroškov. Zakaj Diners to računa pa ne bi vedela, mogoče najboljše vprašat kar na Diners.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Jaz sem mislil da to racuna le petrol, zato sem na omv to posebaj vprašal in mi je črpalkar odgovoril da se tudi pri njih isto zaračunava (oz da tudi pri njih fases te manipulativne stroske).

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Provizijo zaračunavajo na VSEH bencinskih črpalkah, tudi v tujini. Plačaš pač z drugo kartico...

B.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
No en konkretno neljub dogodek ki sem ga opazil šele danes (računi grejo prek trajnika in ne odpiram redno pošte)

Z junijskim izpiskom in računi so mi poslali še izpiske in položnice od dveh meni neznanih oseb. Torej ena gospa iz žalca in gospod iz ljubljane imata izpiske v moji dnevni sobi.

To pa ni najhuje, potem sem poklical k njim v njihov kontaktni center in poba na drugi strani mi je mrtvohladno odgovoril: "ja pošljite nam jih nazaj." Nato sem ga vprašal če mi lahko zagotovi da niso tudi mojih izpiskov poslali še komu drugemu. No to moje vprašanje je gladko preslišal in rekel: "Saj imate možnost jih poslat po pošti kajne?" Danes dopoldne bom poklical tja in prosil za vodjo. Nato mu bom sporočil da sem se po včerajšnjem brezbrižnem pogovoru z njihovim zaposlenim odločil da bom izpiske dejansko poslal po pošti, vendar kar k naslovnikom domov. Zakaj bi delali ovinek in bi pošto pošiljal k njim in nato oni k strankam. me zanima kak bo potem odgovor.