Citat:
Uporabnik lanos pravi:
no no.. ne pretiravaj.
v čem pretiravam
rabiš koper, lj, mb
ali pa še hr in nm zraven
zakaj rabiš več centrov?
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
no no.. ne pretiravaj.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
no no.. ne pretiravaj.
v čem pretiravam
rabiš koper, lj, mb
ali pa še hr in nm zraven
zakaj rabiš več centrov?
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Odjebi softi in tvoj JS.
1. v socializmu na Osnovni soli= 1500 otrok, v razredu nas je bilo med 33-36 ucencev, Razred= a,b,c,d,e,f,....
= 1 socialna delavka, 1 pedagoginja
2. danes na Osnovni soli= 350 ucencev, v razredu 20-23 ucencev, Razred= a, mogoce b, ce je potrebno
= 5 socialnih delavk, 4 pedagoginje (ce otrok rabi strokovno pomoc ga posljejo na Metelkovo)
Presneto solstvo in normativi sedanjosti.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Odjebi softi in tvoj JS.
1. v socializmu na Osnovni soli= 1500 otrok, v razredu nas je bilo med 33-36 ucencev, Razred= a,b,c,d,e,f,....
2. danes na Osnovni soli= 350 ucencev, v razredu 20-23 ucencev, Razred= a, mogoce b, ce je potrebno
= 5 socialnih delavk, 4 pedagoginje (ce otrok rabi strokovno pomoc ga posljejo na Metelkovo)
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
kje bom na vrsto prišel?
Delam v gospodarstvu, in sem vesel da je delo in mi še na misel ne pride, da bi štrajkal.
Ne razumem ljudi, ki ne delajo nobene dodane vrednosti, za katere mi v gospodarstvu skužimo kruh, da se tako obnašajo.
Predvsem pa ne delajo težkih fizičnih del, če so na mrazu, so oblečeni, imajo vse poštimano, če ne pa ne gredo na mraz
Citat:
Odjebi softi in tvoj JS.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
spet napačna diagnoza
hiperaktivnost je..k je otrok..hiperaktiven
mularija danes pa je..napačno aktivna..problemi, droge, križi in težave.
jaz sem pri..15 letih delal nekaj tisoč kilometrov z biciklom..91 leta sem pri plus 30 igral 1 na 1 košarko na dva koša..cel popoldne..zvečer so me starci napodil z igrišča
danes.
čik, klopca, mcdonalds, sranje, gsm, sms...