Janšistični kšeft s kostmi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Eni imajo od kosti volivne glasove, drugi prodajejo knjige, tretji pa dobijo zlato:

Citat:
Ustaš Roman Leljak je izjavil: "Jaz sem že leta 2014 opozoril na dogodek, ki se je zgodil 2006 ali 2007 v Škofji Loki. Lokalno, Janez Pintar je takrat vodil izkopavanja, ki ga je organiziral občina Škofja Loka. Tam so odkopali nekaj sto teles in so našli za približno en kilogram raznih zlatih prstanov, verižic in vse skupaj. In tisto večer je tja prišel dr. Jože Dežman in tisto zlato vse skupaj, vse skupaj dal v svoj avto zvečer in odpeljal. Komisija je protestirala proti takemu načinu delovanja, nad takšnim načinom delovanja in so tudi dali v občinski zapisnik, ki sem ga pridobil, da se je to zgodilo tako kot sem zdaj rekel. In seveda sem Jožeta Dežmana vprašal, kaj je zdaj s tem, kam je slo tisto, škatla zlata, kam šla ta škatla najdb. Ja, je rekel, to sem odnesel v muzej. Seveda sem vprašal v muzej, kje je zdaj to, če bi si lahko ogledal. In je direktorica lani odgovorila, da ona tega ne ve, da je bil takrat direktor Jože Dežman. Tako še zdaj ne vem, kje je tisto zlato. Pričakujem odgovor že dve leti, pa ga ne najdem."

Kaj se to mojstra nista mogla zment al kaj?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Eni imajo od kosti volivne glasove, drugi prodajejo knjige, tretji pa dobijo zlato:

Citat:
Ustaš Roman Leljak je izjavil: "Jaz sem že leta 2014 opozoril na dogodek, ki se je zgodil 2006 ali 2007 v Škofji Loki. Lokalno, Janez Pintar je takrat vodil izkopavanja, ki ga je organiziral občina Škofja Loka. Tam so odkopali nekaj sto teles in so našli za približno en kilogram raznih zlatih prstanov, verižic in vse skupaj. In tisto večer je tja prišel dr. Jože Dežman in tisto zlato vse skupaj, vse skupaj dal v svoj avto zvečer in odpeljal. Komisija je protestirala proti takemu načinu delovanja, nad takšnim načinom delovanja in so tudi dali v občinski zapisnik, ki sem ga pridobil, da se je to zgodilo tako kot sem zdaj rekel. In seveda sem Jožeta Dežmana vprašal, kaj je zdaj s tem, kam je slo tisto, škatla zlata, kam šla ta škatla najdb. Ja, je rekel, to sem odnesel v muzej. Seveda sem vprašal v muzej, kje je zdaj to, če bi si lahko ogledal. In je direktorica lani odgovorila, da ona tega ne ve, da je bil takrat direktor Jože Dežman. Tako še zdaj ne vem, kje je tisto zlato. Pričakujem odgovor že dve leti, pa ga ne najdem."

Kaj se to mojstra nista mogla zment al kaj?

Po grlu je šlo al pa v kakšno nabirko, ker takrat se je že spreobrnil iz zapitega komunajzarja v ovcu
evil.gif

Me pa čudi, da niso partizani že prej pobrali, kaj je bilo vrednega na "telesih"
priden.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Si videl, čeprav so jih komunisti povsem izropali, preden so jih poklali in pometali v jame je ostalo še toliko zlatnine.
Se človek sprašuje- ali so komunisti klali naše rojake v imenu revolucije ali zgolj zaradi svoje roparske sle
stupid-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Evo, katoliban, kot si ti ima izgovor zmeraj pri roki, pa tudi, ce ga pes na repu prinese.

ps- a ustasi so tvoji rojaki? ker moji pa se od marsikoga niso..torej, svoji k svojim ..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kako so jih povsem izropali, če je pa ostala kila zlata, to je veliko nakita.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Leljačina je navajen nategovat druge, zdaj pa joka, ko je njega nekdo.
evil.gif

Sam da je rabil toliko let da je prišel k sebi...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kdo trdi, da so jih povsem izropali? Se pa poraja vprašanje, koliko so komunsitični klavci pokradli, če je še toliko ostalo
stupid-1.gif

PS- za enega komunistika ni kraja, če pokradeš ogromno in ne vse. Za drugega komunisteka komunisti niso moričico, ker so jih poklali ogromno in ne vse. Za tretjega komunisteka niso... komunisteki so zares totalni moralni degradiranci.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Evo, katoliban, kot si ti ima izgovor zmeraj pri roki, pa tudi, ce ga pes na repu prinese.

ps- a ustasi so tvoji rojaki? ker moji pa se od marsikoga niso..torej, svoji k svojim ..

Teliček je čifo?

Nisem vedel...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Leljačina je navajen nategovat druge, zdaj pa joka, ko je njega nekdo.
evil.gif

Sam da je rabil toliko let da je prišel k sebi...

Leljaæina, kot da že ni dovolj okradel občanov, še mrtvim je hotel zlato spipati
priden.gif

Naci metode

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kdo trdi, da so jih povsem izropali? Se pa poraja vprašanje, koliko so komunsitični klavci pokradli, če je še toliko ostalo
stupid-1.gif

Ja ti to trdiš. Kako nekoga povsem izropaš, pa še ostane?

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Si videl, čeprav so jih komunisti povsem izropali, preden so jih poklali in pometali v jame je ostalo še toliko zlatnine.
Se človek sprašuje- ali so komunisti klali naše rojake v imenu revolucije ali zgolj zaradi svoje roparske sle
stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Spomnim se samo blond mačke, ko kleči pred njegovim lambotom na posterju v sobi na steni
evil.gif

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
če bi se komu, levici ali desnici, res šlo za dokončno rešitev tega vprašanja, bi DNK žrtev primerjali z DNK zainteresiranih svojcev

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
če bi se komu, levici ali desnici, res šlo za dokončno rešitev tega vprašanja, bi DNK žrtev primerjali z DNK zainteresiranih svojcev
Zaradi vsegliharstva lahko komunistični morilci še vedno živijo med nami, njihovi nasledniki pa nam kontinuirano kradejo.

Ljudje, katerim ni vseeno kaj se z nami dogaja, zaradi učnega sistema ali strahu ali mentalne omejenosti ali... vsako svinjarijo levice uravnotežijo s frazo- vsi so isti in potem začno naštevati primere na desnici, o levici pa ne črhnejo nič (tipični primer so tajkuni- 99% jih ima komunistično zaledje, omenjajo pa se zgolj izobčenci iz levice- Bavčar (podpredsednik LDS), Šrot (član SD) in Tovšakova). Medtem pa levica nenehno laže, podtika, potencira, zavaja... in za te konstrukte desnici ti isti ljudje nikoli ne rečejo- vsi so isti ampak so kvečjemu tiho, če že ne poskušajo najti resnico v očitnih lažeh (npr. primer Patrija).

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Levičarski anti verniki so spet udarli z blatenjem in tako zagovarjanjem zločinov komunizma iz bližnje preteklosti.

Vsi skupaj niste vredni enih normalnih možgan.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ima možakar kar prav: Je bilo domobrance treba pobiti?

Ta model je malo shizofren....

Angleži so vračali ker je bilo marsikaj obljubljeno kar se potem ni uresničilo...

Pa zelo razštelano tehtnico ima...a na partizanski strani pa ni bilo vojnih veteranov... Pa oblasti zeljnih.. Pa oborozenih pa vse to kar opisuje za domobrance...

Ubistvu ce se strinjas SAS tem člankom si tud sam mal shizofren.
17758-icon_confused.gif