Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem je, da ljudje ki povečini zahajajo v gostilni izhajajo iz nižjega razreda. Tale razred ponavadi spije dnevno kak pir, par kavic in pokadi nekaj čikov. Sedaj jo jim odvzeli eno izmed teh stvari in se več ne morejo družiti v gostilnah.
Zakaj bi sploh normalen človek čepel v gostilni? Saj ni nič za doživet.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
2x je ne morem dobit
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Ne vem v katere lokali zahajte, ampak 70% folka je notri. Nisem še nikjer videl, da bi bila večina folka notri.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Ne vem v katere lokali zahajte, ampak 70% folka je notri. Nisem še nikjer videl, da bi bila večina folka notri.
Kako zdaj? So notri ali niso
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Če mene vprašaš so si gostinci čisto sami krivi. Če bi imeli urejeno prezračevanje kot se spodobi verjetno ne bi imeli takšnih zakonov. Ker pa je seveda vsem glavna skrb samo to da navijajo cene in se jim je.be, če zakajen kafič pasivno povzroča raka in zaradi vdihavanja cigaretnega dima za rakom na pljučih vsako leto umre in zboli x nekadilcev.
Če bi poskrbel za dobro izsesavanje dima, potem ne bi imel takšnih problemov. Naložba je na začetku malo večja ampak se ti verjetno hitro obrestuje. Že težko jim je bilo fizično ločit prostore za kadilce in nekadilce.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
2x je ne morem dobit
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
jst sm nehal kadit in mi je prov kul zdej k ni več zakajeno. če mi pa po drugem pivu paše cigaret pa stopim ven. sm bil zadnjič v šterki (k4) pa je blo prov fajn k ni več tok zatohlo. je pa res da je cigaretni in drugi dim nadometil vonj po švicu. ampak po parih pijačah ta vonj čudežno izgine.
lp
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
sej ko si prbit k afna tud cigareta več ne detektiraš, pa imaš enega prižganega v pepelniku, drugega v eni roki, s tadrugo pa iščeš kam si dal škatlico cigaret ki je direkt na mizi pred tabo
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Če mene vprašaš so si gostinci čisto sami krivi. Če bi imeli urejeno prezračevanje kot se spodobi verjetno ne bi imeli takšnih zakonov.
...
Če bi poskrbel za dobro izsesavanje dima, potem ne bi imel takšnih problemov. Naložba je na začetku malo večja ampak se ti verjetno hitro obrestuje. Že težko jim je bilo fizično ločit prostore za kadilce in nekadilce.
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
In kadijo tudi sedaj, dokler natakarica ne začne noreti. Če pa ni kulture, pač nič ne pomaga.