Jadranje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem se odločil. zdej moram kupit še en avto, jedina, pa bazen gledam, pa ograjo za mačka..

ampak all inclusive hrvaška, z bedno kamnito plažo, usranim morjem in braæu hrvatima
vs
grčija, app, ali polpenzion, recimo, z idlično, prazno plažo in švabami k te en razumejo. gledaš celulit, sise, koenitraš..nbenmu nič jasno

spotoma ješ v motelu đep, mogoče mal bg obiščeš.

ne grem z bmw..zdej zdej pride e klasa, si pozabil..drugače pa na take poti gremo z espace..le tako gemo lahko vsi..jedina, nermin, selma, suada, ti, tvoja in ja lično.

lahko pa ti z mečko voziš zadaj, dava une pentlje an antene, pa sva k braæa turčini.

zdej pa anzaj an ajdranje

resno, že dolgo, ratzmišljam o morjeplovstvu..ampak gliser..jadrnica mi nekak ne deluje kot kontrolirano vozilo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..tajkunsko jadranje..poznam..si padel v to.

predlagam, da ne vozis jedine, ampak tam najdes druzbico

nauci se kaj, potem pa cez..etva 2 jare do funf kupiva jadrnico..in greva od dunaja do beograda

To je moj plan. Jaz sem ji rekel, da gre lahko, samo tam so alkoholičarji pa lulajo in kakajo v vodo pa sem takoj videl, da je v glavi ne, usta pa pravijo, super. Tukaj nimam skrbi, čakam še, ko ji bom povedal, da moraš imeti rokavice pa prijeti kakšno vrv, naresti vozel, skuhati obrok na gibajočem se štedilniku, včasih kdo prdne, rigne, se zamaši wc pa ne gre več tisto, pusti vodu, da govna odu.

To mi je eden izmed življenskih ciljev, da bi splavaril, potem pa samo naročim premik jadrnice v Monaco, ko se naveličam balkanskih idiotov
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Letos mi planiranje dopusta ne gre, nikakor.

Vem, da si se neki zagrel za stroj, ne vem pa kdaj boš prodal avto.

Ti misliš CB postaje? Midva sva asimilirana, mava walki talkie.

Ja, tudi mene vleče, vendar na jahtico boš prišel samo s povabilom, se mi pa zdi, da je jadranje ena super osnova za učenje, ko bo pa še malo več denarja se bo pa dalo tudi kaj v smeri motorne barke razmišljati, trenutna sitacija je takšna, da se lahko včlanim v društvo takjunov, potem pa iz tega naredim kakšen pametne zaključek
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
l..drugače pa na take poti gremo z espace..le tako gemo lahko vsi..jedina, nermin, selma, suada, ti, tvoja in ja lično.

Kaj pa un tvoj kolega? Iz Udin al iz kje je že bio?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če mislim na isto tajkunsko družbo..me v njo ne vleče..se izogibam

sem v drugih tajkunskih krogih

ampak..men ni za gledat a bo pihnil veter in bom jaz obrnil jadra ok, al bom nasedel. mam raje dva volvota 250 pod ritjo, pa grem kamor hočem.
sem gledal..za 30k se dobi že spodobno plovilo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Pa kako se nisam prej spomno! Valjda bo šo mudo u Muggio
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če mislim na isto tajkunsko družbo..me v njo ne vleče..se izogibam

sem v drugih tajkunskih krogih

ampak..men ni za gledat a bo pihnil veter in bom jaz obrnil jadra ok, al bom nasedel. mam raje dva volvota 250 pod ritjo, pa grem kamor hočem.
sem gledal..za 30k se dobi že spodobno plovilo.

Direktorji so kul.

Jebiga, tudi to je treba znati, šele potem bi jaz šel na konkretno motorizacijo. Trenutno je pa situacija takšna, da si ne morem privoščiti čolna za 3 mesece v letu, tako da je čarter edina solidna opcija.