izšla karta CNE 2010.20

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Velik če ti ne konvertira vsega!!!
Konvektira samo ceste na grobo rečeno,ko pa prides do con ala Industrijskih se zgodba konča ker rata precej neuporabna!!!?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

In kakšna je uporabnost, da vidiš industrijske zone? Je to podobno kot če vidiš gozdove, območja naselja itd.?
Le zakaj bi bila navigacija neuporabna, če ta območja niso v drugi barvi, verjetno misliš na Industrial complex.

Res ne razumem, saj imaš naslov, koordinato itd...

3D zgradbe ne vidiš v MS, vendar pa vidiš liso, tloris te 3D zgradbe.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Snecer in Zgaga ne prvo ne drugo sploh ni pomembno.Za oznacitev con pravim zato, ker ko si enkrat z kamionom v neznanem kraju ni glih komot povsod parkirat,je res da mas naslov sam to ni vedno pravi in pa se ena stvar v večini primerov se v tujini firme nahajajo v teh industrijskih conah.Skratka kar nekej plusov je v teh označbah vsaj za kamionarje ki veliko vozijo po tujini.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Gledam jo v Nroutu na PC ja in od verzije 2008 so zginla ta območja,oz v zadnji so samo ko skonventiras v stari mapsurse to zgine

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
Lepo pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, ki mogoče ne sodi najbolj semle, pa vendar. Z map source-om sem naredil karte in sicer skombiniral sem CNE 2010.20, AR 2.30 in SCG2.10. Vse dela lepo in prav, moti me le, ker ko iščem med državami imam eno državo napisano v večih jezikih (nemčija-deutschland, schweiz-suisee..., belgija je v ene 5 različnih, hrvaška-hrvatska verzijah in še druge). A mogoče kdo ve, sem kaj zajeb.. v mapsource-u al je napaka kje drugje? Bi se temu izognil če bi vsako regijo namestil posebej in ne kot en img, kot sem to storil sedaj?
Hvala

filafila

Zelenc'
5. jul 2009
6
0
1
Dal sem karto CNE 2010.2 na 255W. Vendar zaradi nekih omejitev je šla gor samo ena regija. Priše da ostele regije lahko instaliram na SD. Kako to naredim. Ali imam lahko SD iz fotoaparata. SD nisem uporabljal še nikoli. Malo pomoči za začetnika z SD prosim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za začetek preberi na tem forumu vodiča za delo s programom Mapsource.

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Citat:
Uporabnik ahladi pravi:
Lepo pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, ki mogoče ne sodi najbolj semle, pa vendar. Z map source-om sem naredil karte in sicer skombiniral sem CNE 2010.20, AR 2.30 in SCG2.10. Vse dela lepo in prav, moti me le, ker ko iščem med državami imam eno državo napisano v večih jezikih (nemčija-deutschland, schweiz-suisee..., belgija je v ene 5 različnih, hrvaška-hrvatska verzijah in še druge). A mogoče kdo ve, sem kaj zajeb.. v mapsource-u al je napaka kje drugje? Bi se temu izognil če bi vsako regijo namestil posebej in ne kot en img, kot sem to storil sedaj?
Hvala

Ni problem v tem da si skombiniral omenjene karte ampak v tem, da imaš sočasno vklopljenih več kart. Zato ti pri iskanju določene države tudi ponudi poimenovanje neke države v več jezikih saj Adriaroute 2.30 izpiše niz "Slovenija", do čim CNE 2010.20 ti izpiše niz "Slovenia" in še bi lahko našteval.

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
To kljub temu da sem pri CNE Slovenijo pobrisal in je vsebovana v AR? Zakaj mi pa npr. Švico al pa Belgijo izpiše v več jezikih, ki je vsebovana samo v CNE?