izšla karta CNE 2010.20

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
AHA..........hmm bom dans ta novo naložu pa se mal zapelem, da vidm če ta dela. hvala
nahrung002.gif

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
TCM in datoteke povezane z 3D in line asisstant nimajo nobene povezave. V tujini deluje TCM na 760-tki z CNE 2010.20 čisto normalno. V Sloveniji pač ne.
frown-1.gif

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik him pravi:
AHA..........hmm bom dans ta novo naložu pa se mal zapelem, da vidm če ta dela. hvala
nahrung002.gif

Damn...šel sem se zapelat po cestah v naselju in kombiniral AR+AT in sam AR in samo CN 2010.20, tak da sem si na 760-tki naštimal neko pot, po kateri me je vodila navigacija in potem še brez poti samo simulacijo in mi ni in ni hotelo zavraga kazat omejitev hitrosti.
sprasujem se.gif

Prosim za pomoč kaj bi lahko bilo narobe.
Imam nuvi 760, AR 2.30 in AT 2.21 IN CN 2010.20.

Hvala in LP

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Hja dans sem se pa pelu malo dlje in sem vidu, da so se le pokazale omejitve in to sam tam, kjer je bilo v mapi CN 2010.20 cesta pobarvana z RUMENO barvo. Tak da to je bila cesta enga mal večjega kraja tle okol nas pa še ta kraj je majhen, okol njega pa ni blo nobenih cest pobarvanih z rumeno, čeprav sem se vozil tut bol ko ne po glavnih cestah čez vasi. Zgleda da kaže sam glevne ceste skozi večje vasi ali mesta. Še na avtocesto bom mogu it probat ampak mislim, da bi tut moglo kazat, če je čez mesto pokazal. AC so pa z debelo rdečo črto narisan.

Kak kaj vam kaže omejitve tut na cestah, kjer so v mapi pobarvane ali vsepovsod????????

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Je pa vesela novica, da karta 20.10.20 že vsebuje podatke za TMC.
Sedaj samo še počakat update za sprejemnike in smo na konju
smile-1.gif

Hja sem vidu, da se mi je naprava posodobila za TMC ko sem jo nažgal, tak da upam, da bo kmal začelo delovat. Aja sm pa opazu, da te omejitve hitrosti bolj kot ne samo zmedejo šoferja, saj kok sem se vozu je skor 80% kazalo narobe.

Am zakaj pa AR ne kaže omejitev hitrosti a je to normalno al sam men spet ne dela
confused-1.gif

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
a mogoče ve kdo zakaj mi pokaže postaje ki odajajo TMC signal pa sem dal na samodejno cendar mi noče nikakor pokazati cestnih informacij. Napiše mi za neko naročnino ter da bo naprava aktivirana ob prvem TMC signali ko bo odajano za kakšno stvar na poti ki jo izbereš.

Ve kdo kako je treba to rešit...Apachi a lahko pomagaš pajdašu?:)

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Ja, sem mislil da ti je mogoče kaj takega javilo v SLO. Žal ne vem kaj bi bilo narobe, jaz še nisem imel prilike uporabit TMCja s to karto (vlečem tisto anteno okoli samo če grem na daljšo relacijo), tako da ne vem če meni dela.

slako

Pripravnik
22. okt 2007
208
0
16
vrhnika
Citat:
Uporabnik him pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Je pa vesela novica, da karta 20.10.20 že vsebuje podatke za TMC.
Sedaj samo še počakat update za sprejemnike in smo na konju
smile-1.gif

Hja sem vidu, da se mi je naprava posodobila za TMC ko sem jo nažgal, tak da upam, da bo kmal začelo delovat. Aja sm pa opazu, da te omejitve hitrosti bolj kot ne samo zmedejo šoferja, saj kok sem se vozu je skor 80% kazalo narobe.

Am zakaj pa AR ne kaže omejitev hitrosti a je to normalno al sam men spet ne dela
confused-1.gif

meni večinoma zelo točno kaže cele tako ,da se spremeni omejitev točno pri znaku pri prejšni (2010.10) je bila manj točna.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Že, že... samo zakaj je potem za Hrvaško fajl velik pri AR 2.30 27,4 MB, CNEU 2010.20 pa samo 9,8MB?

Nikjer ne piše, da se ta "full coverage" nanaša na CNEU2010.20. Lahko, da to mislijo na novo Adria Route 3.0
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: