Kamela, sem ti povdaril bistvo problema, ker si bolj počasne sorteTako enostavno je izročiti fino oboroženo grupo. Res.
Čisti brihtol
Kamela, sem ti povdaril bistvo problema, ker si bolj počasne sorteTako enostavno je izročiti fino oboroženo grupo. Res.
Čisti brihtol
Sem dodelal še za ostale strokovnjake.Tako enostavno je izročiti fino oboroženo grupo, ki se ne želi izročiti nevernikom. Res.
Čisti brihtol
postreliš in poješČe si ne želijo dodatnih lačnih ust bo treba te talce nekam dati.
še težje, če jih več kot 50% prebivalstva podpiraTako enostavno je izročiti fino oboroženo grupo. Res.
Čisti brihtol
Sej jih prepoznaš po 3/4 "šejtanskih" hlačah....Kamela, sem ti povdaril bistvo problema, ker si bolj počasne sorte
Ko hodijo, pa režejo glave in folk žive zažigajo ter posiljujejo...Zdaj še uradno. Izrael izvaja genocid v mestu Gaza. Upam, da se bo to kdaj sodilo. EU, pa cela poscana, da bi to obsodila. Aja, za Palestnice se gre. Kako sem lahko to pozabil, oni si ja ne zaslužijo da hodijo po zemlji.
Izrael ne bo dovolil oskrbe Gaze, dokler Hamas ne izpusti talcev. Izraelska vojska priznala napake.
Izrael je sporočil, da ne bo dovolil oskrbe območja Gaze z vodo, hrano, elektriko in gorivom, pa tudi ne dobave humanitarne pomoči, dokler palestinsko gibanje Hamas ne bo izpustilo talcev, ki jih je zajelo v sobotnem napadu.www.rtvslo.si
misliš palestince? ne, najverjetneje bo res poravnana tampon cona pa 20 metrski zid pa ..Berlin style. ce bo kdo plezal preko šus v glavo.
Kakšna meja iz leta 48? Saj je Palestinci niso sprejeli. Pravzaprav niso sprejeli prav ničesar, kar so sprejeli ZN in takratni oblastniki ozemlja. Šli so se neke vojne in spušili še tisto kar bi lahko imeli pa niso hoteli.fajn, naj naredijo tampon cono, in naj se nehajo zazirat v palestinsko ozemlje. meje pa na leto 48. bomo vsi ploskal.
ne ne... sem cist tko mislil, kot sem napisal.
fajn, naj naredijo tampon cono, in naj se nehajo zazirat v palestinsko ozemlje. meje pa na leto 48. bomo vsi ploskal.
palestinci se glih ne tepejo, da bi sli zivet v izrael. tko da zid je lahko manjsi, da ne bo prevec stroskov.
Kot da je Palestince kdo kaj vprašal daljnega l.48Kakšna meja iz leta 48? Saj je Palestinci niso sprejeli. Pravzaprav niso sprejeli prav ničesar, kar so sprejeli ZN in takratni oblastniki ozemlja. Šli so se neke vojne in spušili še tisto kar bi lahko imeli pa niso hoteli.
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
v katero ozemlje?
Kakšna meja iz leta 48? Saj je Palestinci niso sprejeli. Pravzaprav niso sprejeli prav ničesar, kar so sprejeli ZN in takratni oblastniki ozemlja. Šli so se neke vojne in spušili še tisto kar bi lahko imeli pa niso hoteli.
to se bl ti pogovarjaš....pisuka, pa sem mislil, da ves o cem se pogovarjamo.
Tako približno kot so nas vprašali glede Trsta. Dejstvo se je zgodilo in ga lahko sprejmeš ali pa ne. Palestinci ga niso. V neskončnem številu vojn so izgubili še tisto kar bi lahko imeli.Kot da je Palestince kdo kaj vprašal daljnega l.48
A ti Čečenija ne da miru?Kdo je tega strokovnjaka za valute izpustil iz zaprtega oddelka ?
Cen dan nabija na alterju, od sobote dalje.