Izrael - Palestina

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ampak kako je Palestince spet na cedilu pustil Iran....
Najprej naštima mineštro in skandira, da bodo pomagali ne vem kaj še....

pol pa v mišjo luknjico in gledajo...

Scenarij podoben kot Rusi -- Srbi.... Zadnja akcija je bila na Kosovu, vemo kako se je končala.
Prst u riti all the time in še zmeraj padajo na isto foro...

neverjetno!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.992
6.165
113
Komaj zdaj sem pogledal koliko je Izrael dejansko velik. Podoben je velikosti Slovenije. Gaza pa velikosti "Radgonskih goric"... Ne vem to bi se moralo hitro končat in enkrat za vselej.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.015
11.139
113
misliš palestince? ne, najverjetneje bo res poravnana tampon cona pa 20 metrski zid pa ..Berlin style. ce bo kdo plezal preko šus v glavo.

• Haha
Reactions: msenjur

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.015
11.139
113
"Izrael je sporočil, da ne bo dovolil oskrbe območja Gaze z vodo, hrano, elektriko in govorimo, pa tudi ne dobave humanitarne pomoči, dokler palestinsko gibanje Hamas ne bo izpustilo talcev, ki jih je zajelo v sobotnem napadu."

ping pong

zakon

Guru
16. maj 2008
8.807
829
113
toti Maribor
Zdaj še uradno. Izrael izvaja genocid v mestu Gaza. Upam, da se bo to kdaj sodilo. EU, pa cela poscana, da bi to obsodila. Aja, za Palestnice se gre. Kako sem lahko to pozabil, oni si ja ne zaslužijo da hodijo po zemlji.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in Ytbnd

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Izraelski načrt za uničenje Hamasa. Meni se zdi to bolj verjetno, kot da Mosad ni imel pojma, kaj se dogaja.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.297
3.918
113
"Izrael je sporočil, da ne bo dovolil oskrbe območja Gaze z vodo, hrano, elektriko in govorimo, pa tudi ne dobave humanitarne pomoči, dokler palestinsko gibanje Hamas ne bo izpustilo talcev, ki jih je zajelo v sobotnem napadu."

ping pong
Če si ne želijo dodatnih lačnih ust bo treba te talce nekam dati.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zdaj še uradno. Izrael izvaja genocid v mestu Gaza. Upam, da se bo to kdaj sodilo. EU, pa cela poscana, da bi to obsodila. Aja, za Palestnice se gre. Kako sem lahko to pozabil, oni si ja ne zaslužijo da hodijo po zemlji.

In pri tem so pozabili, da bodo talci še prej ostali brez vode in hrane. Koliko časa preživiš brez vode? Tri dni?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Hamasovce izločijo takoj danes in ni pomanjkanja. Pokažejo, da niso na strani teroristov in ves svet je zadovoljen.

Aja saj res...

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43

Pa saj piše - dokler ne izpustijo talcev. Zdaj bomo videli, koliko je Hamasu do tega, da bratje Palestinci niso lačni...