Kot sem že rekel :
Nuke'em Rico
Kot sem že rekel :
Nabija. Vecino poveljnikov sploh ni vedelo za ta napad. Zlo verjetno tudi on ne.
Najlažje se je pa iz mamičinega varnega zavetja norca delat.
mene najbol zanima kolk kretenov kle gor vas je v živo vidla razstreljeno truplo,Mene bolj zanima kolk hrane imajo, preden naši levičarji začnejo težit.
Jaz bi jih izstradal preden bi vkoralal.
rave je isto k rape (posilstvo za ušesa), tko da je res grehMogoče se je namerno vrgu na kable....ker rave (muzika) je haram (greh)
Mislim, da je to jasno. Next.mene najbol zanima kolk kretenov kle gor vas je v živo vidla razstreljeno truplo,
al pa še bolš, eno skor do smrti izstradano človeško telo, niti zdej ni važno kok belo al pa nebelo
sam tok da vem, al se menim s kreteni al ste sam froci za kompi k nabijate špile do 3h zjutri
Da ne bo samo govora o palestnskih skrajnežih, ki nimajo morale. Na drugi strani uradna izraelska vojska, ki bi naj bila moralna in bi naj delovala po vojni doktrini, počne enako.
A vdor in pobijanje ter ugrabitve pa ni?Kaj bi rad dokazal? To, da je izklop elektrike, vode in ostalih dobrin vojni zločin, po mednarodnem pravu?
Kaj bi rad dokazal? To, da je izklop elektrike, vode in ostalih dobrin vojni zločin, po mednarodnem pravu?
To so Rusi zajeli od Ukrajincev...oh, kako krivičen je svet. Orožje namenjeno borbi proti zlu, se uporablja v rokah zla...očitno je tudi zahodno orožje prišlo v roke Hamasa, preprodajalci so žal vsepovsod, zanima jih smao $$$.
Na teh blagador topredih ni napisov v cirilici ali arabščini, lepo anlgeško...
Poglej priponko 73235
Hamas objavil posnetke priprav na napad na Izrael | 24ur.com
Hamas je konec tedna izvedel uničujoč in popolnoma nepričakovan napad na Izrael po kopnem, morju in zraku, ki je povzročil kaos v regiji in odnose med Izraelom in Palestino potisnil v središče svetovnega dogajanja. Do sedaj je bilo na obeh straneh ubitih več tisoč ljudi, ranjenih še več...www.24ur.com
ps svetuj jimEgipt si že nekaj dni prizadeva spravit humanitarno pomoč v Gazo, vendar Izraelci konstantno raketirajo edini prehod.
Alarm as Israel again hits Rafah border crossing between Gaza and EgyptAlarm as Israel again hits Rafah border crossing between Gaza and Egypt
The third attack on the crossing’s Palestinian side in the last 24 hours consisted of ‘four missiles’, reports say.www.aljazeera.com
The third attack on the crossing’s Palestinian side in the last 24 hours consisted of ‘four missiles’, reports say.
Minsko polje morajo popucat.bangalore torpedo ni raketa