Izrael - Palestina

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.524
-3.616
113
Nevladniki podpirajo in pozdravljajo Palestino in vlado pod vodstvom gibanja HAMAS.

LGBT: Do 10 let zapora ali pogosto smrt
Poroke istospolnih parov: NE
Ločitev: Da, pri čemer mora ženska možu plačati finančno odškodnino
Pravica do splava: NE, splav je kriminaliziran in prepovedan. Ženskam grozi od enega do treh let zapora. Kazen se lahko zmanjša na 6 do 12 mesecev v primerih v primerih prekinitve nosečnosti, ki je bila posledica incesta ali posilstva.
In kaj od tega je pri židih drugače???

Prosim za odgovor.

A misliš da lgbt, poroke pedrov, ločitve, splav... so pa pri židih dovoljeni ? LOL

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
matr sm se namatral, nism dost falil:
Torej vidim, da ne razumeš napisanega, če bi ukinili swift, ki ga niso, samo deloma v EU bank podružnic. Bi bili plačilno nesposobni....
Še vedno pa vojska nebi propadla, le sposoja na finančnih trgih bi bila onemogočena, kar problematizira poslovanje in odplačilo dolga in obveznosti, ter tudi prilivi...

Seveda se to ni zgodilo. Obenem pa je prišla na proti še Kitajska.
Ti se lahko matraš, ampak to kar si ti izjavil nism napisal. In ima bolj malo veze z vojsko. Napisal pa sem pogoj, ki je bil napovedan a žal sankcije so bile kr nekaj.

ps preko swifta še sedaj poslujejo. Je pa res, da so jim določene banke zjebali, v našem primeru je bila to Sberbank Europe AG, ki je imela podruržnico tudi v Sloveniji.

Odkup in prenos komitentov je dobila NLB če se ne motim in to za nek drobiž.

ps premal si se namatral
14 dni propad, pa je le v tvoji fikciji, ki si jih stresaš...

mogoče mešaš kmere da bo Ukrajina sedla v 3 dneh...

aja ali pa še to da je fikcija in nabijanje gringosov, da bodo Ukrajino napadli, češ kaj bi imeli od tega. Ter da so vaje in priprave le vaje.... Tudi Ukrajinci so se temu primerno brezbrižno obnašali..

ps pa še niso sedli
paradox nesposobnosti!

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
In kaj od tega je pri židih drugače???

Prosim za odgovor.

A misliš da lgbt, poroke pedrov, ločitve, splav... so pa pri židih dovoljeni ? LOL
Mirsi govorimo, o tem da jih podpirajo in navijajo zanje, u bistvu bi jih pa potamanili...
a boš sedaj razumel napisano....

paradox
Zame je idiotizem, da nekoga podpiraš ki bi te zaradi lastne usmerjenosti iz stolpnice fuknil ali pa živega sežgal.
ampak levičarji so težkorazumljiva sekta......

Mogoče je muslimanstvo tudi za nas odrešitev, da se znebimo teh perverznjakov...
Mi samo vero spremenimo, uni usmerjenost ne bodo mogli...

to je to..

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

resnica

Majstr
9. feb 2013
573
627
93
ps kot zanimivost za safari so mi Izraelci povedal...
morm priznat dobra.....

Ne hujskam, zakaj bi. Ti ne razumeš problematike in to je to... Izraelci jo.
Tko to je .....
Problematike? Verjetno jo tudi prebivalci na tistem koncu ne razumejo prav dobro. Drugače so pa Izraelci in Palestinci dve strani istega kovanca in si zaslužijo en drugega, zato je v tem sranju navijati za eno stran milo rečeno neumno.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Problematike? Verjetno jo tudi prebivalci na tistem koncu ne razumejo prav dobro. Drugače so pa Izraelci in Palestinci dve strani istega kovanca in si zaslužijo en drugega, zato je v tem sranju navijati za eno stran milo rečeno neumno.
Mene ne moti noben tam dol. Izraelci to z lahkoto sami hendlajo. Brez nas.

Če pa pogledam po EU tele hamasovce... no tole pa je problem, s katerim se sooča tudi Izrael..

Naj gredo dol protestirat....

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.312
2.944
113
Lublana
Obišči stran
Čakam tvojo tezo... Obtožuješ me nečesa, kar sploh ne veš kaj pomeni.
Vprašaj mamico za nasvet.
A veš tako si napisal, kot tisti, ki napišejo, nisem rasist ali nacionalist ampak črnuhe nimajo kaj početi pri nas. Kaj se nekaj opravičujete, če tako razmišljate? Pač ste/smo kakršni pač ste/smo. Ampak mnogi imate stalno potrebo se nekaj pretvarjati.
Mamica je pa že pokojna.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ti si sveto prepričan v svoj prav in nočeš videti še druge plati.
Sem ti že enkrat napisal svoj pogled na situacijo, ampak ne ti si kot fijakarski konj.
Ok, kva naj ti rečem, pač jih zagovarjaj.
who cares...

Kot rečeno, zadeva se ureja... Problem vidim, samo v teh Hamasovcih ki so pri nas in v EU. Mislim, pa boste precej kmalu dojeli Izraelce. Glede na reprodukcijo zna biti zanimivo za naše mavrične angele v visokih petkah, precej kmalu.

Je pa rek resničen, vsaka stvar je za nekaj dobra. Jes k gledam fijakarsko, sem bom osredotočil na ta del.