Delaš se pa takega poznavalca, kot da si direkt na fronti.Trikrat službeno - Palo Alto...
nič posebnega....
Če pa misliš na safariju tja me ne vleče...
Pol za safari ti ni, samo hujskaš iz udobnega zavetja.
Delaš se pa takega poznavalca, kot da si direkt na fronti.Trikrat službeno - Palo Alto...
nič posebnega....
Če pa misliš na safariju tja me ne vleče...
matr sm se namatral, nism dost falil:Tega pa nikoli nisem izjavil.... dej citat ker nabijaš.
In kaj od tega je pri židih drugače???Nevladniki podpirajo in pozdravljajo Palestino in vlado pod vodstvom gibanja HAMAS.
LGBT: Do 10 let zapora ali pogosto smrt
Poroke istospolnih parov: NE
Ločitev: Da, pri čemer mora ženska možu plačati finančno odškodnino
Pravica do splava: NE, splav je kriminaliziran in prepovedan. Ženskam grozi od enega do treh let zapora. Kazen se lahko zmanjša na 6 do 12 mesecev v primerih v primerih prekinitve nosečnosti, ki je bila posledica incesta ali posilstva.
Torej vidim, da ne razumeš napisanega, če bi ukinili swift, ki ga niso, samo deloma v EU bank podružnic. Bi bili plačilno nesposobni....matr sm se namatral, nism dost falil:
Vojna v Ukrajini
Podjetje Severni tok 2, pristojno za projekt istoimenskega plinovoda med Rusijo in Nemčijo, ki ima sedež v Švici, je odpustilo vseh okoli 140 zaposlenih, je v ponedeljek na švicarski televiziji dejal švicarski gospodarski minister Guy Parmelin.www.alter.si
Saj te ne bom obtoževal. Takšen pač si.Pa ne me zdaj kar vsevprek obtoževat da sem kmer, muslič, levi ekstremni levičar, pederajs, trenirkar...
Mirsi govorimo, o tem da jih podpirajo in navijajo zanje, u bistvu bi jih pa potamanili...In kaj od tega je pri židih drugače???
Prosim za odgovor.
A misliš da lgbt, poroke pedrov, ločitve, splav... so pa pri židih dovoljeni ? LOL
Malo ti je kajlo stisno kajne agrum?Delaš se pa takega poznavalca, kot da si direkt na fronti.
Preprosto vprašanje, bi živel pod Palestinci ali Izraelci, pod Rusi ali pod Američani?In kaj od tega je pri židih drugače???
Prosim za odgovor.
A misliš da lgbt, poroke pedrov, ločitve, splav... so pa pri židih dovoljeni ? LOL
ps kot zanimivost za safari so mi Izraelci povedal...Delaš se pa takega poznavalca, kot da si direkt na fronti.
whatabout...In kaj od tega je pri židih drugače???
Prosim za odgovor.
Problematike? Verjetno jo tudi prebivalci na tistem koncu ne razumejo prav dobro. Drugače so pa Izraelci in Palestinci dve strani istega kovanca in si zaslužijo en drugega, zato je v tem sranju navijati za eno stran milo rečeno neumno.ps kot zanimivost za safari so mi Izraelci povedal...
morm priznat dobra.....
Ne hujskam, zakaj bi. Ti ne razumeš problematike in to je to... Izraelci jo.
Tko to je .....
Mene ne moti noben tam dol. Izraelci to z lahkoto sami hendlajo. Brez nas.Problematike? Verjetno jo tudi prebivalci na tistem koncu ne razumejo prav dobro. Drugače so pa Izraelci in Palestinci dve strani istega kovanca in si zaslužijo en drugega, zato je v tem sranju navijati za eno stran milo rečeno neumno.
O, spet ti brez svojega mnenja. No, povej mi ti psihoanalitik, kakšen pa sem jaz.Saj te ne bom obtoževal. Takšen pač si.
A še v to temo te je greznica izpljunila.Malo ti je kajlo stisno kajne agrum?
Ti si sveto prepričan v svoj prav in nočeš videti še druge plati.ps kot zanimivost za safari so mi Izraelci povedal...
morm priznat dobra.....
Ne hujskam, zakaj bi. Ti ne razumeš problematike in to je to... Izraelci jo.
Tko to je .....
Čakam tvojo tezo... Obtožuješ me nečesa, kar sploh ne veš kaj pomeni.Saj si se sam opisal.
To si dejansko za LP napisal.Ti si sveto prepričan v svoj prav in nočeš videti še druge plati.
Sem ti že enkrat napisal svoj pogled na situacijo, ampak ne ti si kot fijakarski konj.
A veš tako si napisal, kot tisti, ki napišejo, nisem rasist ali nacionalist ampak črnuhe nimajo kaj početi pri nas. Kaj se nekaj opravičujete, če tako razmišljate? Pač ste/smo kakršni pač ste/smo. Ampak mnogi imate stalno potrebo se nekaj pretvarjati.Čakam tvojo tezo... Obtožuješ me nečesa, kar sploh ne veš kaj pomeni.
Vprašaj mamico za nasvet.
Ok, kva naj ti rečem, pač jih zagovarjaj.Ti si sveto prepričan v svoj prav in nočeš videti še druge plati.
Sem ti že enkrat napisal svoj pogled na situacijo, ampak ne ti si kot fijakarski konj.