Po zanjih postih ugotavljam naslednje:
- cigoti so v Izraelu
- Izraelci so cigoti
???
O luba marija, opranost na 110%.... se izključujem iz debate.seveda ne. cigo ga je zanalsc tocno tko porinil, da je tamal priletel v rob mize. precizni gibi in usmerjeni udarci. to ga je zihr chuck norris ucil.
O luba marija, opranost na 110%.... se izključujem iz debate.
Ampak, še vedno ne vem, kaj delajo cigoti v temi Izrael-Palestina?zamesal si. cigoti so v gazi, palestinci so cigoti.
Alfa in omega razmer v Gazi, jih je privlekel v temo. Glede vzporednic ti bo pa že on razložil.Ampak, še vedno ne vem, kaj delajo cigoti v temi Izrael-Palestina?
Če že hočeš - Cigoti pa so tako Izraelci kot Palestinci, pa še kake bi lahko naštel...
Me res zanima...Alfa in omega razmer v Gazi, jih je privlekel v temo. Glede vzporednic ti bo pa že on razložil.
Ampak, še vedno ne vem, kaj delajo cigoti v temi Izrael-Palestina?
Če že hočeš - Cigoti pa so tako Izraelci kot Palestinci, pa še kake bi lahko naštel...
Končna?No borci pred tipkovnicami, kakšna je torej vaša rešitev?
Predstavnik izraelskega zunanjega ministrstva Jakov Blitštajn je danes v skladu z navodili ministra za zunanje zadeve Izraela Kaca opravil pogovor s slovensko veleposlanico v Izraelu, ker je Slovenija priznala palestinsko državo, so v sporočilu za javnost zapisali na izraelskem ministrstvu.
Veleposlanici je “prenesel kritiko zaradi napačne odločitve slovenske vlade, da prizna palestinsko državo, kar je v nasprotju s politiko EU in stališčem večine podobno mislečih držav”. Priznanje Palestine so v sporočilu znova označili kot “nagrado za terorizem”.
Dejansko gre za nagrado za terorizem. Čez 10-20 let se ne bo nihče poglabljal v današnje izjave naših "velesposobnih" golobarjev, kaj točno so mislili s priznanjem in da je šlo za kao humanitarnost ne pa odvračanje pozornosti od domačih zafukov.
Ampak Izrael ne pozablja.
Račun za takšno izpostavljanje še pride. Vprašanje, če ga bo plačala samo vlada.
Spomni se kdo je Hrvatom zrihtal arbitražne prisluhe in vprašaj se zakaj mi spušimo ama vse pravde na vseh sodiščih. Pač se ne znamo obnašat po pričakovanjih in ne razumemo kdo naj bi bili naši prijatelji in zavezniki.uf, jansa se je tudi izpostavljal, ko je med prvimi sel v ua izrect podporo. upam, da rusija pa pozablja, ker nam je precej blizje. a ne, leibstandarte ?
kera vlada pa dobi racun? a to za nazaj izstavljajo ali dobi racun kar tista, ki je aktualna? hahahaha
Spomni se kdo je Hrvatom zrihtal arbitražne prisluhe in vprašaj se zakaj mi spušimo ama vse pravde na vseh sodiščih. Pač se ne znamo obnašat po pričakovanjih in ne razumemo kdo naj bi bili naši prijatelji in zavezniki.
Normalno se mi sami odločamo, to sploh ni debate. Menda je pa jasno, da so to odločitve, ki prinesejo posledice in se je treba pametno odločat, če si popolnoma nepomemben in neznaten.kdo pa to doloca kdo naj bi bili nasi prijatelji ali zavezniki?
Sami odločamo? Sami kot država? Načeloma res ja. Sami kot volilci? Nope, tu pa odloča vlada, ki bi se pa morala odločati na podlagi dolgoročnih gospodarskih interesov ravno zaradi tega, ker smo tako nepomembni in neznatni.Normalno se mi sami odločamo, to sploh ni debate. Menda je pa jasno, da so to odločitve, ki prinesejo posledice in se je treba pametno odločat, če si popolnoma nepomemben in neznaten.