čudovita montaža ni da ni...kapo dol
Ce bos ti kako to delajo takile otroc z videa.Boš pokazal, kako štihajo in se razstreljujejo?
bo šlo sedaj...Ce bos ti kako to delajo takile otroc z videa.
imajo opcijo 2 vendar jih ne zanima, koleterala se jim očitno splača glede na grupisanje. Seveda iz njihovega džihad pogleda.Na kratko. 4 rešeni, 270 palestincev mrtvih.
Inside Israel’s deadly operation to rescue four hostages
New details are emerging about one of the most dramatic and deadly events of Israel’s war on Hamas in Gaza.www.yahoo.com
Normalno lažniv Hamas laže o talcih, ne ponudi nobenih dokazov. Rabijo pa samo čas za relokacijo....Varnostni svet ZN-a sprejel ameriško resolucijo o premirju v Gazi
Predstavnica Izraela je načrt zavrnila, Hamas pa je resolucijo pozdravil. Torej, genocid se nadaljuje.
Normalno z zavajanjem in manipuliranjem. Vse je režirano, kako se lepo vidi..Rešilec je pri roki
Imajo pač izkušnje
FUNKER530 | Military Videos and News
Funker530: Combat footage and military news for the veteran community.www.funker530.com
Varnostni svet ZN-a sprejel ameriško resolucijo o premirju v Gazi
Predstavnica Izraela je načrt zavrnila, Hamas pa je resolucijo pozdravil. Torej, genocid se nadaljuje.
Super, sem čakal na odziv poznavalca razmer v Gazi in okolici.
Maš prav...jah počasi gre tale postopek... ampak gre vsaj v pravo smer.
Saj sem napisal da si poznavalec. Pa še jasnovidec poleg vsega. Kaj še želiš?
ne rabiš bit jasnovidec, da čuri muri ne bo delal probleme?Saj sem napisal da si poznavalec. Pa še jasnovidec poleg vsega. Kaj še želiš?
hehe a te mal zanaša...Cigo, palestinc, busanc, sosed... To ti je vse isti qurac. Vse za zredirat, da boš ti srečno živel do konca svojih dni.
Cigo, palestinc, busanc, sosed... To ti je vse isti qurac. Vse za zredirat, da boš ti srečno živel do konca svojih dni.