Ti boš povedal zakaj je vojska v Malmu na Švedskem...vse, ki ne gledajo in ne izgledajo enako kot on.
Aja sej res...
ker zgledajo drugačni kot Švedi...
Ti boš povedal zakaj je vojska v Malmu na Švedskem...vse, ki ne gledajo in ne izgledajo enako kot on.
Ne, ujčkat jih je treba, takele kot je tale cigo, ki ustrahuje celo šolo pri teh letih.... čakat, da odraste, pa takrat ukrepat al pa še to ne. Taka je rešitev? Ma eni ste res ruknjeni do konca, potem se pa še čudite odkod zasuk na desno po EU? Saj ste ga sami sprožili, norci.vse, ki ne gledajo in ne izgledajo enako kot on.
Probaj razumet tak stavek: "Vsi ki delajo škodo, posredno ali neposredno". Potem boš lažje razumel nekatere stvari.vse, ki ne gledajo in ne izgledajo enako kot on.
tvojaNo borci pred tipkovnicami, kakšna je torej vaša rešitev?
ko bodo prvega cig... pardon roma v marici pref000kali, da bo kri scal, potem še opozorilno dva, bo takoj mir. No potem pa malo prevrit črne gradnje. Vse kar nima lastništva, oziroma stoji na tuji zemlji podret. Takrat bodo pa videli da niso vsemogočni.Pusti mene zdaj, ti si samooklicani poznavalec razmer v Gazi in poznavalec romske problematike. Jst sprašujem tebe, kakšna je rešitev.
srbjanski način, reševanja problematike...Pusti mene zdaj, ti si samooklicani poznavalec razmer v Gazi in poznavalec romske problematike. Jst sprašujem tebe, kakšna je rešitev.
sem bil včekrat tam, nism poznavalec sem pa slišal mnenja od Izraelcev in Palestincev ki živijo v Izraelu..Ti se hvališ tu gor. Ti si bil enkrat v Izraelu in poznaš razmere tam. Jst se samo čudim.
Probaj razumet tak stavek: "Vsi ki delajo škodo, posredno ali neposredno". Potem boš lažje razumel nekatere stvari.
Ne, ujčkat jih je treba, takele kot je tale cigo, ki ustrahuje celo šolo pri teh letih.... čakat, da odraste, pa takrat ukrepat al pa še to ne. Taka je rešitev? Ma eni ste res ruknjeni do konca, potem se pa še čudite odkod zasuk na desno po EU? Saj ste ga sami sprožili, norci.
Dal si wiki, k so ga pisal zidi (skor vsi userji), pa zaklenjen. Sm ze pozabu da nima smisla s tabo v nek deep talk iti.bo šlo sedaj...
Zdej pokaži nasprotno stran kjer se mladoletniki razfukavajo?
A bomo poslušali, da druge opcije ni...
Takole sigurno ne. Mogoče v tvoji zablodi ja, v reali pa ne. Povprašaj mal dolenjce.tako ja. to sem čakal, da še cigane pripeljete zraven. Ker naši se sploh ne prerivajo.
Takole sigurno ne. Mogoče v tvoji zablodi ja, v reali pa ne. Povprašaj mal dolenjce.
No no... zdaj boš šel celo tako nizko, da boš cigane zagovarjal??? Ti je treba tega?
daj se ne blamiraj, drži se ZKP-jaseveda ne. cigo ga je zanalsc tocno tko porinil, da je tamal priletel v rob mize. precizni gibi in usmerjeni udarci. to ga je zihr chuck norris ucil.
v tem primeru nimaš prav. Vsak ki si misli da je nad ostalimi, bogaboječimi, mora dobiti po tintari.eh, spet vidite le crno belo.
v tem primeru nimaš prav. Vsak ki si misli da je nad ostalimi, bogaboječimi, mora dobiti po tintari.