Izrael - Palestina

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.325
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Vidiš, tukaj se motiš/posplošuješ.
Je kar veliko muslimanov, ki prav nič ne kažejo svoje vere. Ter so popolnoma ok tudi v pogovoru glede tega.
Tole ven metanje velja za bližnji vzhod in tam okoli(pa še tam se jih najde kar dosti, ki so razmeroma ok)
Kar sem imel opravka z muslimani so vsi isti. Res eni bolj, drugi manj ampak vsi so moteni. Primer samo enega bosanca, ki je pred časom delal v istem podjetju, kot jaz. Z nje+im sicer nisem imel nobenih stikov, saj sva se komajda sploh kdaj videla. Tako, da nisem imel nobenega mnenja o njemu. Sodelavcem se je zdel v redu, normalen... Danes pravijo, da je zmešan islamist. Na FBju baje samo še islam, vse drugo pa je sranje. Videvajo ga tudi na slikah in posnetkih kakšnih protestov, recimo pred časom je vpil alah akbar na Prešernovem trgu. Vsi so isti. Islama tukaj ne potrebujemo, te kuture nočem tukaj. Imajo dovolj Islamsklih držav pa naj bodo tam. Ni razloga, da hodijo sem. če jim ne paše tukajšni način življenja in kultura.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
No, jaz imam opravka z veliko več muslimani, kot ti(no, na splošno z ljudmi s praktično vsega sveta), pa ne samo Bosanci in Arabci. Tako da tole:

je en bikov drek.
Drži. Vsi so isti, samo tebi še niso pravega obraza pokazali. Čakaj da pride situacija, ko boš obrnil hrbet, oni pa bodo dovolj močni in pomembni. Takoj boš imel nož od zadaj.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.325
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Replika je bla na sixpower, ki je v enem stavku pokazal, da ni nic drugacen od islamistov. Ne kot generalno :)
Glavna in najbolj pomembna razlika je, da jaz ne rinem v muslimanske države. Nikoli! Ne kot turist, sploh pa ne, kot migrant, ki bi šel tja živet in potem pričakoval in celo zahteval, da se mi tam nudi vse kar mi nudi tukajšni evropski in zahodni način življenja. Hkrati bi pa še pričakoval, da me popolnoma za svojega sprejmejo in tudi oni prevzamejo mojo kulturo, ki bi jo privlekel s seboj.

• Všeč mi je
Reactions: wolffstein

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zato ker opisuje zadeve, o katerih nima pojma. vsi imamo to sreco, da smo rojeni v razvitem svetu, kjer nam ne grozi lakota, revscina in vojna.

ne vidi pa milijonskih drzav, kjer jim gre cisto uredu, nekaterim se bolje kot nam.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in bizi

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113
zato ker opisuje zadeve, o katerih nima pojma. vsi imamo to sreco, da smo rojeni v razvitem svetu, kjer nam ne grozi lakota, revscina in vojna.

ne vidi pa milijonskih drzav, kjer jim gre cisto uredu, nekaterim se bolje kot nam.
Smesno. Tebe ne ogrozajo v tvojem postu omenjeni narodi, tebe ogrozajo deli teh narodov, ki hocejo na vsak nacin v evropo in zdaj ze vsi vemo, da razlog ni vojna v drzavi. Pa ce bi bila, ne bi prisli do evrope.

Tako da ce je kdo ozkogled, si to ti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vojna... revscina, lakota, nestrinjanje z oblastjo...

a je vazno zakaj pride migrant sem? pac gre za boljim zivljenjem. sej to je jasno,, da so sedaj vecina migranti in ne begunci?

smo ze premleli... clovek je pac borec, in si ne pusti kar tako crknit. pac proba v eu, sej slabse verjetno ne more bit.

verjetno je eu res prevec socialna, ampak za to niso krivi oni.

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113

a je vazno zakaj pride migrant sem? pac gre za boljim zivljenjem. sej to je jasno,, da so sedaj vecina migranti in ne begunci?

smo ze premleli... clovek je pac borec, in si ne pusti kar tako crknit. pac proba v eu, sej slabse verjetno ne more bit.

Zanimivo razmisljanje. Doma tudi kar tako spuscas tuje ljudi v hiso?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113

svetovno govedo razlaga kaj je kaznivo kaj ne..
majstr probaj v kakšni razviti arabski državi z to ilegalo, pa poročaj, da ti kapne... Probaš lahko, ampak ti zagotavljam, da po letih odsluženih ne boš nikoli več, seveda če boš arest sploh preživel.

A je važno, da so zakoni....
jebeštrga jih gleda.... človek je borec

prav bebo...

še enkrat namerno uničevanje dokumentov za indetifikacijo, ter želja da bo živel na račun folka ki dela..
je vsa agenda...

da ne govorim o pizdarijah po EU zaradi golazni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
V lastni hiši sam postavljaš pravila, na državnih mejah jih pa žal tudi drugi.

lej, sej jest tud ne podpiram take migracijske politike, ampak razumem njihovo bedo doma in jih ne obsojam, ker grejo pač s trebuhom za kruhom.

Bolj mi je zanimivo, da se po vseh teh letih migracijska in socialna zakonodaja v večjih državah še vedno ni spremenila. Očitno nekomu ustreza pritok teh ljudi. Sicer pa na oblasti prihajajo bolj desne vlade, ne dvomim, da bo problem rešen v nekaj letih.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
V lastni hiši sam postavljaš pravila, na državnih mejah jih pa žal tudi drugi.

lej, sej jest tud ne podpiram take migracijske politike, ampak razumem njihovo bedo doma in jih ne obsojam, ker grejo pač s trebuhom za kruhom.

Bolj mi je zanimivo, da se po vseh teh letih migracijska in socialna zakonodaja v večjih državah še vedno ni spremenila. Očitno nekomu ustreza pritok teh ljudi. Sicer pa na oblasti prihajajo bolj desne vlade, ne dvomim, da bo problem rešen v nekaj letih.
Sej ne vem al ne razumeš kar klamfaš?
Ps boli me kva ti u bajt delaš... res pomembno.

Gre se za kriminalce, ki so zavestno uničili dokumente in za izredno varnostno tveganje, ki se že kaže, najhujše pa šele pride.
Nobne normalen migrant, ne uničuje dokumentov, ilegalno ne prečka mej ....

Če misliš da je to kot praviš a je važno...?

ogovor se začne kaj ti delaš v bajti...
a si ruknen, ti to resno?

Še enkrat če je to ta standard, potem tudi mi ne rabimo dokumentov in se naj prosto sprehajamo po državah, kjer mislimo da bo bolje...
ja tukaj se pa lahko moker zbudiš...

Levičarsko govedo je migracije relavitiziralo, clo plesoči ima idejo o legalizaciji kriminala....
Naj to prvo omogoči nam!

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113
Ne more cist vsega bit kriv kraj, kjer si doma. Zelo verjetno je nekaj tudi v ljudeh, ki so po naravi pac navadne lenobe. Jih starsi niso naucili in to traja stoletja...
Bi jih morali popisat, vzet odtise, dat za trak in bi si lepo zasluzili, da so tu in vecina bi se jih navadila, barabe pac takoj nazaj poslat.
To bi recimo slo.

In zdaj naj mi delamo zanje :bonk:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
se čisto strinjam, samo govorimo o migracijski politiki, ne o lenih posameznikih.

Ampak! zakaj se nihče ne vpraša, zakaj je to dovoljeno? vsa ta leta? takrat na začetku je bil to že kriza z vsemi begunci/migranti, pa, a se je kaj spremenilo?

In to da, sixpower ne rine v muslimanske države ne pomeni, da zato oni ne bi smeli sem. In da se sixpower ne vpraša, da mogoče ima srečo, da mu ni treba drugam rinit. K je tok luštno bit v čist drugem svetu, sam, po tistih azilantskih domovih, če pa najde šiht, v neki bedni sobi še s 6 sotrpini, na delavnem mestu itak izkoriščan do konca... pa mu je tudi tako očitno vseeno bolje kot doma.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri