Izrael - Palestina

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.325
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Pazi, za nekatere je še nedolgo tega veljalo, da so slovanske opice vsaj uporabne za poskusne zajčke. Zgodovina se rada ponavlja.
To zagotovo še vedno marsikdo tako misli. Sicer pa zame je tudi slovan ali celo slovenec , ki je musliman enaka primitivna opica, kot palestinec. Nimam nobene tolerance do islamizma. Ne razumem zakaj bi ga sploh moral imeti? Saj moje stališče do islama in muslimanov je prišlo iz tega, ker oni nimajo nobene tolerance do nevernikov (mene) in drugih kultur.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
To zagotovo še vedno marsikdo tako misli. Sicer pa zame je tudi slovan ali celo slovenec , ki je musliman enaka primitivna opica, kot palestinec. Nimam nobene tolerance do islamizma. Ne razumem zakaj bi ga sploh moral imeti? Saj moje stališče do islama in muslimanov je prišlo iz tega, ker oni nimajo nobene tolerance do nevernikov (mene) in drugih kultur.
Sej je videti, da jo krscani tudi nimajo. Razn, ce si ateist.

• Objave ne odobravam
Reactions: wolffstein

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a se ti ne zdi, da se grejo vojne proti nevernikom? jest mislim, da nimajo namena podjramiti nikogar. a so imeli namen podjarmiti zda z bin ladnom? izrael s hamasom? to so vse le posledice njihovega vmesavanja...

to kar pa zdele zidi pocnejo, je precej bolj podobno podjarmenju.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.325
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Sej je videti, da jo krscani tudi nimajo. Razn, ce si ateist.
Sem ateist. Tudi za krščansko vero sem mnenja, da bi bilo bolje, če je nebi bilo.
Je pa danes vseeno razlika med krščanarji in Islamisti. Osebno poznam nekaj kristjanov, ki tudi dokaj redno v cerkev hodijo. Pa mi nihče od teh nikoli ni nič o krščanstvu predaval ali me kakorkoli obsojal, ker sem ateist. Celo kritike in šale na račun cerkve prenesejo. Prav tako nikakor ne poudarjajo, ne z videzem, ne z besedami, da so kristjani. Za večino dolgo sploh nisem vedel, da so verni. Za kakšnega verjetno še zdaj ne vem...Muslimani pa to kar naprej poudarjajo in kažejo. To me moti. Koliko je kdo toleranten se vidi tudi recimo na FB omrežju. Kadar je kakšna debata z ostrimi kritikami cerkve in krščanstva, se krščanarji redko oglasijo, če že poizkusijo na normalnem nivoju kaj pojasnit oziroma se celo strinjajo in obsojajo slabe stvari, ki se dogajajo v cerkvi. Medtem, ko pri kritiki ali šali na račun islama, se takoj vžge cel kup Behremov, Nihadov, Safetov... mnogi celo s precej hudim sovražnim govorom.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.325
2.988
113
Lublana
Obišči stran
a se ti ne zdi, da se grejo vojne proti nevernikom? jest mislim, da nimajo namena podjramiti nikogar. a so imeli namen podjarmiti zda z bin ladnom? izrael s hamasom? to so vse le posledice njihovega vmesavanja...
Ti pa si šaljivec. Ne da nočejo, ne morejo. Na našo srečo so vojaško zaostali, zato smo zaenkrat še dokaj varni. Poudarek na "zaenkrat in dokaj"!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Prav tako nikakor ne poudarjajo, ne z videzem, ne z besedami, da so kristjani. Za večino dolgo sploh nisem vedel, da so verni. Za kakšnega verjetno še zdaj ne vem...Muslimani pa to kar naprej poudarjajo in kažejo
Vidiš, tukaj se motiš/posplošuješ.
Je kar veliko muslimanov, ki prav nič ne kažejo svoje vere. Ter so popolnoma ok tudi v pogovoru glede tega.
Tole ven metanje velja za bližnji vzhod in tam okoli(pa še tam se jih najde kar dosti, ki so razmeroma ok)

• Všeč mi je
Reactions: bizi in corsol

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Vidiš, tukaj se motiš/posplošuješ.
Je kar veliko muslimanov, ki prav nič ne kažejo svoje vere. Ter so popolnoma ok tudi v pogovoru glede tega.
Tole ven metanje velja za bližnji vzhod in tam okoli(pa še tam se jih najde kar dosti, ki so razmeroma ok)

to zato, ker misli da so le tisti ljudje muslimani, ki se ven mecejo. ostalih seveda ne vidi. pa tud ne ve, da je v eu veeeeeliko muslimanov. v de, fr, uk, ..... in ker se 3 behroti vzgejo na en fb post, so potem vsi isti...

ah ja... tole posplosevanje...

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.038
113
Glede na to, da muslimane in islamizem, mečeš v isti koš, še 1x premisli o primitivni opici.