Sej je videti, da jo krscani tudi nimajo. Razn, ce si ateist.
Sem ateist. Tudi za krščansko vero sem mnenja, da bi bilo bolje, če je nebi bilo.
Je pa danes vseeno razlika med krščanarji in Islamisti. Osebno poznam nekaj kristjanov, ki tudi dokaj redno v cerkev hodijo. Pa mi nihče od teh nikoli ni nič o krščanstvu predaval ali me kakorkoli obsojal, ker sem ateist. Celo kritike in šale na račun cerkve prenesejo. Prav tako nikakor ne poudarjajo, ne z videzem, ne z besedami, da so kristjani. Za večino dolgo sploh nisem vedel, da so verni. Za kakšnega verjetno še zdaj ne vem...Muslimani pa to kar naprej poudarjajo in kažejo. To me moti. Koliko je kdo toleranten se vidi tudi recimo na FB omrežju. Kadar je kakšna debata z ostrimi kritikami cerkve in krščanstva, se krščanarji redko oglasijo, če že poizkusijo na normalnem nivoju kaj pojasnit oziroma se celo strinjajo in obsojajo slabe stvari, ki se dogajajo v cerkvi. Medtem, ko pri kritiki ali šali na račun islama, se takoj vžge cel kup Behremov, Nihadov, Safetov... mnogi celo s precej hudim sovražnim govorom.