Izkusnje s speltno trgovino: ideo plus spletna

mistique

Guru
16. jun 2009
14.012
1.823
113
Emona / Carnium
Kupoval. Izkušnje dobre. Se je takrat mudilo in so dobavili prej, kot je bilo navedeno pri izdelku. Tudi cene nekaterih artiklov so zelo konkurenčne.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz sem tudi že nabavljal pri njih, enkrat osebno prevzel, enkrat pa po pošti. Brez pripomb
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kakšni pa so stroški tu? ... če gledam ... Sem "zvest" kupec mimovrste, ampak tam za vsak artikel zaračunajo včasih poštnino in tudi nakup, če plačaš z kreditno kartico, moneto, itd ... edino preko položnice oz. preko spletnega bančništva pa ne računajo obresti ...

Ker sem tam VIP, imam zastonj poštnino ...

Me pa sicer zanima kako je s tem v tej trgovini? Je kaj cenejšo?

Če gledam pri mimovrste (zdaj točno ne vem) mislim, da nekje od 50 evrov dalje zaračunajo najmanj evro obresti, glede na plačilni sistem, razen spletnega bančništva, kjer ni obresti

Se pa je že zgodilo, ko nisem bil še VIP, da me je enkrat obrestna mera stala nekaj čez 2 evra in poštnina nekaj čez 6 evrov ...

jmarkoos

Pripravnik
21. apr 2011
98
0
6
kupto.si
Ne vem za Ideo, pri mimovrste pa plačujem z gotovino in osebno prevzemam. Za trgovca pa je sprejemanje plačil preko kartic kar velik zalogaj, moneta pa je sploh razred zase saj zaračuna trgovcem kar cca 15 % provizije, zato me ne čudi, če nekateri trgovci zaračunajo dodatek pri teh plačilih

tomi

Guru
1. sep 2007
18.692
9.910
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Kakšni pa so stroški tu? ... če gledam ... Sem "zvest" kupec mimovrste, ampak tam za vsak artikel zaračunajo včasih poštnino in tudi nakup, če plačaš z kreditno kartico, moneto, itd ... edino preko položnice oz. preko spletnega bančništva pa ne računajo obresti ...

Ker sem tam VIP, imam zastonj poštnino ...

Me pa sicer zanima kako je s tem v tej trgovini? Je kaj cenejšo?

Če gledam pri mimovrste (zdaj točno ne vem) mislim, da nekje od 50 evrov dalje zaračunajo najmanj evro obresti, glede na plačilni sistem, razen spletnega bančništva, kjer ni obresti

Se pa je že zgodilo, ko nisem bil še VIP, da me je enkrat obrestna mera stala nekaj čez 2 evra in poštnina nekaj čez 6 evrov ...

lestvica gre takole, ob plačilu s kreditno kartico imaš za 3 odstotne točke zmanjšan spletni popust, ob plačilu z moneto za 5 in ob plačilu z diners na obroke za 7.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zanima me kakšne izkušnje imate kaj s spletno trgovino Ideo.si (dobava, garancija, predplačilo,......), ker je bila zadnja tema iz leta 2011.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.095
589
113
Par dni nazaj nabavil hladilnik (cena je bila najbolj ugodna). Plačal po predračunu, prišlo v roku.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Vse kar sem do zdaj vzel tam v zadnjih 4. letih (kopalniška banja, Roomba, zobna ščetka pa še par stvari) je prišlo normalno in v rokih, ki jih navajajo, oz. prej. Ta trgovina je že nekaj časa na trgu in je ranga enaa in podobne, ni neka švercarija. Skratka nič bat, mirno kupi kar želiš...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Zanima me kakšne izkušnje imate kaj s spletno trgovino Ideo.si (dobava, garancija, predplačilo,......), ker je bila zadnja tema iz leta 2011.

Posloval z njimi večkrat in sem več kot zadovoljen. Samo zdaj ne vem ali je to zato, ker so pač že na splošno ok ali pa imam pač kakšne privilegije, ker so med drugim pa tudi oni naša stranka
grin1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
V zadnjem pol leta kupil kar nekaj stvari. Plačano po predračunu, prišlo v roku. Razen nazadnje so me za en brivnik kar nekaj časa vlekli, na koncu ga niso mogli dobaviti... Drugače pa sem bil zadovoljen z njimi...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Tudi jaz imam dobre izkusnje, je pa zdaj bigbang pri beli tehniki izredno konkurencen saj kar dobro spusca cene ce jim omenis da imas cenejso ponudbo drugje.
No tudi na ideo se da zmenit pri vecjih nakupih za 5% ali celo vec.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Jaz sem nekrat hotel nekja kupiti, je bilo kar precej ceneje kot drugje, kazalo je da imajo na zalogi. Kako uro po oddaji naročila pa so mi javili,da ni zadveve na zalogi. pa smo potme stornirali. SEm že mislil, da je samo ponudba, da pritegne kupca, vendar potem ni možna dobava.

Kasneje čez kake 3 tedne pa sem pri njih še enkrat naročil in tudi dobil omenjeni predmet, naslenji dan. Šlo je za napihljiv kajak, cena je bila boljša kot v tujini.
Sem bil potme zadovoljen s storitvijo.