Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Sem pa zdajle nekaj zanimivega slilsal... Mogoce pa niso tolk neumni - to kere stacune okrast se menijo preko BB Messengerja - ki je najbolj varnen sistem za sporocanje. Vsi podatki so kriptirani, in operater ne vidi kaj v resnici prenasa - in bodo rabili dovoljenje od kanadskih oblasti da bodo lahko dobili informacije o vsebini in lastnikih.
Not dumb, not dumb at all.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Si upam trdit, da smo imeli navadni ljudje v prejšnjem sistemu več svobode in smo bili manj nadzorovani s strani varnostnih služb. In še slabše bo.
Oprosti, tvoje pravice do "svobode" se koncajo, ko zacnes razbijat moje imetje. :S
Itak so bili pri UDBI, STASI-ju, KGB-ju in njim podobnih zaposleni res sami dobrotniki, ki so skrbeli za svobodo.![]()
A država pa ima pravico razbijat moje imetje?
Pri Udbi Stasi, Kgb.. niso bili nobene perle, vsekakor pa so imeli manj nadzora nad državljani kot ga ima SOVA danes.
Tudi zakoni so dovoljevali več svobode kot danes.
Skoraj da ne poznam zakona, sprejetega v zadnjih 20.tih letih, ki bi širil pravice, običajno se pravice ljudem krčijo, področje represije širi, kazni pa višajo. Na vseh področjih.![]()
Se strinjam.
Vsi fnkcionalno nepismeni: UDBA in STASI sta bili sluzbi namenjeni notranji varnosti, SOVA pa je obvescevalna agencija. STASI je bilo v bistvu celo ministrstvo in ne služba. In kdor trdi, da SOVA krsi pravice bolj kot STASI in nadzira vec ljudi nima pojma o cem govori. Aja sej res sintiæ...valda dejmo se pač nekaj izmislit ane
Dej k tok obvladas mi povej katere drzavne obvescevalne sluzbe imamo v sloveniji in katere so ostale sluzbe ki lahko vrsijo nadzor nad teboj. Da ne bomo v nedolocnikih pa nekih predvidevanjih govorili.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Si upam trdit, da smo imeli navadni ljudje v prejšnjem sistemu več svobode in smo bili manj nadzorovani s strani varnostnih služb. In še slabše bo.
Oprosti, tvoje pravice do "svobode" se koncajo, ko zacnes razbijat moje imetje. :S
Itak so bili pri UDBI, STASI-ju, KGB-ju in njim podobnih zaposleni res sami dobrotniki, ki so skrbeli za svobodo.![]()
A država pa ima pravico razbijat moje imetje?
Pri Udbi Stasi, Kgb.. niso bili nobene perle, vsekakor pa so imeli manj nadzora nad državljani kot ga ima SOVA danes.
Tudi zakoni so dovoljevali več svobode kot danes.
Skoraj da ne poznam zakona, sprejetega v zadnjih 20.tih letih, ki bi širil pravice, običajno se pravice ljudem krčijo, področje represije širi, kazni pa višajo. Na vseh področjih.![]()
Se strinjam.
Vsi fnkcionalno nepismeni: UDBA in STASI sta bili sluzbi namenjeni notranji varnosti, SOVA pa je obvescevalna agencija. STASI je bilo v bistvu celo ministrstvo in ne služba. In kdor trdi, da SOVA krsi pravice bolj kot STASI in nadzira vec ljudi nima pojma o cem govori. Aja sej res sintiæ...valda dejmo se pač nekaj izmislit ane
Dej dej... A zdej boš reku, da dandanes državne obveščevalne službe manj nadzorujejo, kot nekoč?![]()
Naj te razsvetlim: nadzorujejo bolj, bolje in lažje.![]()
Pa "prijazna" reševalna služba:Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nujne življenjske potrebščine.
![]()