Ne jezi se- se ne splača.
Če sem te užalil se ti vljudno opravičujem. Žal je na forumu vse preveč "lenob", ki mislijo, da jim bodo drugi vse rešili.
Iz tvojega posta se ni dalo razbrati, da si že sam iskal (pač na uk in usa) - in sem res mogoče malo grobo napisal.
Pa da še nekaj razščistim:
- garancije za prodajalca (prodajalce nasplošno) ne morem dati, ker še nikoli pri dotičnem kupoval - je bilo pa zato dodano mnenje, da je na prvi pogled (ocene, možnost pay-pal ipd.) videti kot varni nakup
- glede EU garancije - je bilo tudi na ALTERju precej tega napisanega - kaj EU garancija pomeni ipd. - se boš moral sam prebiti skozi
Za konec pa - ali bo kdo kupil "ugodneje" ali "varneje" pa je in bo vedno ostala le lastna odločitev. Oba pojma pa namenoma v navednice, ker si lahko vsak po svoje predstavlja kaj je varno in kaj je ugodno.
Če te zanima moje mnenje glede takšnih nakupov in razlike v ceni - če potrebujem stvar TAKOJ - kupim pri nas - če lahko malo počakam kupim "zunaj". Za konkretni primer, bi se odločil kupiti preko ebay -ali bi si še pogeldakll na
www.geizhals.at alternative nakupa blizu SLO/A meje (vem, da si napisal, da ne znaš nemško - malo google translate pa bo šlo
)