Covid-19 Ivermectin

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Andyeva sveta dežela Ivermectina, Indija in zakaj jim gre tako dobro s Covidom.

Od ljudi, ki so dejansko tam in so delali v zdravstvu.

Indija je ukinila uporabo Ivermectina, ker....ne deluje :valjamse:

Bo Andy razložil zakaj nimajo prav.

Njihov razlog je v dobro usmerjenem cepljenju in večinskem prekuževanju.

Intervju: klik
okej prvic sodelujem v tej temi,
ampak govorit o dobro usmerjenemu cepljenu pri 27% precepljenosti je zavajanje

dohtarca tudi pravi, da so veliko uporabljali ivermektin,
glede na stevilke so uspesni

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V Indiji smo za zdravljenje covida veliko uporabljali ivermektin. Vendar je v podatkih precejšnja zmeda; tako tistih za ali proti ivermektinu. Med prvim in delom drugega vala smo ga predpisovali, zdaj pa ne več, saj ga nismo vključili v smernice zdravljenja koronavirusne bolezni. Po analizi podatkov smo spoznali, da uporaba ivermektina ne spremeni poteka covida. Pacient ničesar ne pridobi, vendar mu tudi ne škoduje. Če ga pacientu predpišeš ali ne, ni velike razlike.

https://www.rtvslo.si/svet/azija-z-...a-s-covidom-cepljenjem-in-ivermektinom/601747

Da se izpostavi bistvo
Vsaj trakulj so se znebili. :p

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.651
4.864
113
okej prvic sodelujem v tej temi,
ampak govorit o dobro usmerjenemu cepljenu pri 27% precepljenosti je zavajanje

dohtarca tudi pravi, da so veliko uporabljali ivermektin,
glede na stevilke so uspesni
Am dohtarca je rekla, da so ga uporabljali in ukinili, ker učinkov ni bilo. Pač so uporabili vse kar so lahko in to brez dokazov, da zadeve delujejo, ker jim je voda tekla v grlo.

Andy bo seveda rekel, da je Ivermectin rešil Indijo, zdaj pa je udarila BigPharma in zlobirala prepoved. Na, pa sem mu dal idejo za katero bo že našel youtube dohtarje, ki jo bodo potrdili.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
jaz sem vsaj za ivermektin upal da bo zadel ker do sedaj je še vse kar je napovedoval in trdil zgrešil (ali pa napovedal da bo "čez 10min bo dež, medtem ko že čutiš prve kapljice" - no shit sherlock)

res pa upam da s temi zgrešenimi napovedmi in predvidevanji ni hujših posledic pri njegovih bližnjih ker niso nič krivi.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.651
4.864
113
jaz sem vsaj za ivermektin upal da bo zadel ker do sedaj je še vse kar je napovedoval in trdil zgrešil (ali pa napovedal da bo "čez 10min bo dež, medtem ko že čutiš prve kapljice" - no shit sherlock)

res pa upam da s temi zgrešenimi napovedmi in predvidevanji ni hujših posledic pri njegovih bližnjih ker niso nič krivi.
Fotr ga je že zdavnaj spregledal in se cepil (3x).

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.651
4.864
113
Janez40
ce je 27% precepljenost naredila to razliko pac imajo super cepiva,

sn praso ze na zacetku: kaj v Evropi delamo narobe ob neprimerno boljsi zdravstveni oskrbi, da o higieni ne govorim?
Izpustil si bolj važni del in sicer naravno prekuževanje, ki so ga v Indiji spustili čez ljudi v polni meri. In to, da je starejših od 65 let tam za vzorec v primerjavi z razvitim svetom. V Evropi se tega pač ne morejo iti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.651
4.864
113
aha, torej so cepili 65+ in resili zadevo?
Ne vem, pojdi tja in vprašaj. Če gledaš, da so prekužili ogromen del mlajše populacije, pomrlo je lepo število kritičnih ljudi, dodaj še 27% cepiv in imaš hkrati 3x manj 65+ letnih ljudi kot Evropa, dobiš....veliko manj težav s Covidom kot jih imamo mi tukaj kar se kaže tudi v rezultatih.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
glede na stevilke imamo v Evropi vec okuzb, smrti in vec kot 2x visjo precepljenost

dnevno drzave podirajo rekorde okuzb, hospitalizacij, smrti,...., no to je misterij, kje je prekuzenost?

V UK je statisticni urad ze konec avgusta objavil, da je 93% populacije imune (prebolelost+cepivo), pa tolcejo visje stevilke okuzb kot Indija

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Ytbnd

damirj

Guru
9. maj 2012
5.519
2.545
113
V Indiji (in Kitajski) je že velik dosežek ocena populacije, kaj šele, da bi vsi ti imeli dostop do zdravnika, zdravil in take podobne oskrbe. Tako da je podatek precepljenosti 27% za njih malodane odličen dosežek. Oziroma ne razumem točno zakaj se sedaj toliko obremenjuješ s to številko? V indiji nima vsak prebivalec digitalne zdravstvene kartice, kot v EU.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.064
6.096
113
Indija je edina država, kjer cepiva delujejo.
Domača kopija Astra Zenice, Sinopfarm in podobno.
Aja, ter 0,8M odmerkov Moderne je naredilo svoje :valjamse: .

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
V Indiji (in Kitajski) je že velik dosežek ocena populacije, kaj šele, da bi vsi ti imeli dostop do zdravnika, zdravil in take podobne oskrbe. Tako da je podatek precepljenosti 27% za njih malodane odličen dosežek. Oziroma ne razumem točno zakaj se sedaj toliko obremenjuješ s to številko? V indiji nima vsak prebivalec digitalne zdravstvene kartice, kot v EU.
Govorimo o tem, da ta dohtarca v intervjuju ugotavlja, da je cepivo najbolj zasluzno za obvladovanje pandemije a precepljenost je 27%.
Hkrati pa zaznava, da je problem visokih stevilk v Evropi to, da ljudje oklevajo in nasprotujejo cepljenju. Kot da ne bi poznala stevilk.

Mal cudno intervju izpade.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.651
4.864
113
Govorimo o tem, da ta dohtarca v intervjuju ugotavlja, da je cepivo najbolj zasluzno za obvladovanje pandemije a precepljenost je 27%.
Hkrati pa zaznava, da je problem visokih stevilk v Evropi to, da ljudje oklevajo in nasprotujejo cepljenju. Kot da ne bi poznala stevilk.

Jap, samo antivax bistroumi na tem forumu ste sposobni iz tega stavka izpostaviti le in izključno cepljenost.

"V Indiji so številke padle predvsem zaradi zelo robustne politike cepljenja in velikega števila prebivalcev, ki so covid že preboleli. Oboji so v veliki meri pred okužbo zaščiteni," pravi dr. Monica Mahajan.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.519
2.545
113

Malo čudna dohtrca ali pa malo čudn tisti, ki bere intervju. Lahko pa tudi oba.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Jap, samo antivax bistroumi na tem forumu ste sposobni iz tega stavka izpostaviti le in izključno cepljenost.

"V Indiji so številke padle predvsem zaradi zelo robustne politike cepljenja in velikega števila prebivalcev, ki so covid že preboleli. Oboji so v veliki meri pred okužbo zaščiteni," pravi dr. Monica Mahajan.
"Menim pa, da je k obvladovanju pandemiji v največji meri prispevalo cepljenjem," poudarja."

• Haha
Reactions: Ytbnd

damirj

Guru
9. maj 2012
5.519
2.545
113
Se pravi, spet nek oksimoron anticepilcem. V Indiji cepljenje, kot praviš, deluje vrhunsko, v EU pa ne deluje. Bohsigavedi kaj zdaj...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Se pravi, spet nek oksimoron anticepilcem. V Indiji cepljenje, kot praviš, deluje vrhunsko, v EU pa ne deluje. Bohsigavedi kaj zdaj...
ja, mogoce bi Belgijci za nasvet vprasali Indijce, navsezadnje so skoraj 3x bolje precepljeni

1637330035031.png

Yves Van Laethem warns: "The situation in intensive care could be equivalent to the first wave"