Italijanska Nutella

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
če raja poizkuša je itak vseeno, jim lahko tudi drek prodaš,pač lepo zapakirat

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Prilagojena lokalnemu okusu.. je*em ti tak marketing.
Potem ima v Indiji notri pesek in smeti?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
če jih to rajca, potem imajo noter pesek in smeti
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.938
113
v lokalni ostariji
V KZ metlika (diskont savlje ali pa trgovina litijska) imajo tudi italijansko:) res pa da je 5kg ker je to gastro pakiranje...

pa usput še gajbo pira vzameš in 10 litrov belokranjca za špricer...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

Ja ce ti otrok govori kater nutela je najboljsa se je za vprasat, vsaj ce imas vsaj malo pameti v glavi in ti ni vseeno za telo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ni esencialno, sam če teh nutel ne ločiš po izvoru vsak v večini primerov, pol se nimaš kaj it nekega gurmana hohštaplerja.

Pol mi bo pa en tak nabijal o flidru, čokoladi ipd. v vinu.
uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Preverjeno je v Sparu italijanska. Morda ne v vsakem. V Muellerju je tudi italijanska, narejena za nemški trg.

Preverjeno ti povem, da na tisti, ki je bila kupljena v Mullerju piše, da je narejena v nemčiji, na uni iz Spara (Vič) pa da je narejena na poljskem. In ker poleg nemške prenesem edino italijansko (poljsko kupimo v sili, za tamalo), ti vem povedat tudi, da v Sparih (vsaj tavelikih v Lj, kjer ponavadi kupujem), nisem še nikoli videl italijanske.

Se opravičujem glede Muellerja. Trdim pa, da sem v Sparu v NG, kot je tudi že nekdo omenil, kupil italijansko, kot tudi v Kočevju in Postojni. Morda sem imel srečo. Ampak to sem vse dobil letošnje poletje, pred tem je res bila s Poljske. Kdaj si nazadnje gledal v Sparih v LJ?

naceloma vsak teden (sicer kupujemo nutello v mullerju, ampak vedno mimogrede pogledam tudi v sparu).

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz

Ja ce ti otrok govori kater nutela je najboljsa se je za vprasat, vsaj ce imas vsaj malo pameti v glavi in ti ni vseeno za telo.
Seveda, več kot je not cukra, raje jo bo imel. Otrok je pa res huda referenca.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
@Malecky...LOL
V petih letih letih sem Nutello jedel enih 3x. Enkrat v torti in 2x po zlicko. Torej nimam prava na glasanju. Grem spojlerje na Focusa montirat. Se vidimo.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
KZ Metlika ima 200ž%, sem bil danes, imajo tako 5 kilsko kot 750g. Slednja je 5€ in drobiž.

Ne me j.e.b.a.t, 5 eur za šrot, ki ga hoferjev čokoduo nese kadarkoli za več kot trikrat manjšo ceno
stupid-1.gif

Saj vem, da je to stvar okusa, ampak vseeno no, nekje pa mora bit meja. Aja, meni je čokoduo dober, ker sem drugače ljubitelj eurokrema. Ima pa hofer tudi nadomestek nutele, ki jo seveda tudi nese, vsaj za moj okus.7

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Jah, jaz sem tik pred tem, da ustanovim versko gibanje Nutella.it, kjer bi bil glavni cilj spreobrnitev vernikov Nutella.de in Nutella.pl. Tiste Hoffer in Lidl "eurokremarje" bomo kar kremirali
evil.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Prilagojena lokalnemu okusu.. je*em ti tak marketing.
Potem ima v Indiji notri pesek in smeti?

Bolj verjetno curry in chilli...........hm ,.......kar morda sploh nebi bilo slabo
wink-1.gif

Mi je pa res zanimivo, da nekateri dejansko opazite neko veliko razliko med vsemi tremi Nutelami. Jaz ne morem rečt, da je Italjanska kaj drugačna kaj šele boljša. Pa sem res poizkušal in probal ugotoviti razliko. Tudi punca ni opazila razlike pa prav ona je težila s to Italjansko Nutelo, ker so jo vsi prepričevali, da je boljša.
Saj verjamem, da nekateri čutite razliko ampak ali mi lahko prosim kdo razloži v čem je razlika? Je dejansko drugi, boljši okus?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.938
113
v lokalni ostariji
dejansko so razlike v "kvaliteti" no ne v kvaliteti ampak v recepturi, ker multinacionalke imajo različne recepture za različna tržišča! enako je pri mesnih izdelkih itd...

seveda nekateri takoj opazijo razliko, nekateri pa pač nimajo tega občutka dovolj razvitega in jim je ok vse kar dobijo...