Italijanska Nutella

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
aj je nam namenjena popolnoma drugačna Fanta, kot za njihov trg. Slabša/boljša...to je stvar okusa, je pa drugačna. Kot sem že omenil
imam občutek, da se ne razumemo najbolje...
confused-1.gif

ampak, debata okoli praškov, sladkarij, nutelle....je bolj debata v smislu kvalitete in ne okusa....razlika med perilom opranim z našim in italijanski dashom ni v moči vonja ampak kvaliteti pranja....ko se enkrat spraviš v "raziskovanje" razlik, ni konca....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Tudi pri praških je razlog. Večlinima v tem, da so bolj koncetrirani dražji, v nekaterih delih sveta pa se folk ne zna navadit, da je treba dajat malo praška. POtem ga dajejo več, ampak je zato stroške višji ... In se folku zdi, da je bolje oprano - ampak le zato, ker perejo z veliko več praška.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
ampak, debata okoli praškov, sladkarij, nutelle....je bolj debata v smislu kvalitete in ne okusa....razlika med perilom opranim z našim in italijanski dashom ni v moči vonja ampak kvaliteti pranja....ko se enkrat spraviš v "raziskovanje" razlik, ni konca....

Glej, kdo si ti in podobni, da lahko trdite, da je neka Nutella slabše kvalitete kot druga? Tega razen nekih laboratorijev ne more potrditi nihče. Je pa neka stvar drugega okusa (vemo zakaj) in to je to. Ni pa to slabša kvaliteta... Mimogrede, tudi meni je nemška boljšega okusa, ampak ne bom pa trdil, da je boljše kvalitete, ker to zagotovo ni.

Praškov ne bom komentiral, ker ne poznam situacije, glede mehčalcev pa 100% drži, kar sem napisal...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
dejmo za primer samo mars, snikers.....tisti, ki tu ne vidi razlike...jaooo
bonk.gif

Nisem poznavalec, ampak a si izločil spremenljivke, kot so skladiščenje, temperatura, starost proizvoda in podobno? A tisti Snickersi iz Italije so narejeni drugje kot naši?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
zadnji...

vidim da tole ne pelje k neki pametni debati...
confused-1.gif

zato naj vsak uporablja to kar mu paše, naj verjame to kar mu paše, naj dela kar mu paše...
cheer.gif

mene, prav boly, jejte kar hočte...
evil.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
ah kje so cajti,m ko si v štacuni dobu eurokrem in fertig..... sedaj se pa doktorati o čokoladnih namazih delajo....

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Če sem bila na Petrolu včeraj...pa so mi rekli, da so bile tiste 5 litrske kante samo za neke petrolove točke LANI POZIMI...in da jih ni že vač kot pol leta nikjer po SLO
frown-1.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
pravkar videl na tavelikem Petrolu na Viču 5l kante(3komadi) po 29.90 €

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ah kje so cajti,m ko si v štacuni dobu eurokrem in fertig..... sedaj se pa doktorati o čokoladnih namazih delajo....

Včeraj v sparu: imajo eurokrem lonček pakiranje in tudi tisto manjšo verzijo kot v času nekdanje skupne države, seveda sem ga kupil mi je boljši kot nutella
cheer.gif

Lp.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Če nimaš namen te kante poklonit kot šaljivo darilo kakšnemu tapravemu nutellaljubcu, kar je mimogrede idealno darilo, bi ti jo odsvetoval.

Kot prvo imaš takole nutello odprto zelo dolgo, tako da postane že kar malo čudna. Petih kil pač ne požreš v enem tednu.
Kot drugo, pa moraš, ko gredo zaloge h koncu, roko porinit v skledo skoraj do komolca, da prideš do vsebine. To je zelo težko speljat ne da bi se usral zraven. Govorim iz lastnih izkušenj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
pravkar videl na tavelikem Petrolu na Viču 5l kante(3komadi) po 29.90 €

Hvala!
BANDA, zakaj me potem v MB na Petrolu zafrkavajo...ali res nič ne vedo???
rolleyes-1.gif

Pa še najcenejši so...

na partizanski maš pekarno little italy, mario ma vse
grin1.gif