Islam v primerjavi z drugimi verami

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
komunisti - kakšnih 100.000 žrtev samo v Sloveniji, po svetu blizu 100mio
Če gledamo v absolutnih številkah žrtve je komunistična religija kljub relativno majhnemu številu vernikov kriva za smrt največjega števila ljudi. In komunisti so največji zločinci kar jih je kadarkoli živelo na Zemlji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pa pri komunistih ne bi bilo merklove.
Komunisti so uredili zadeve, glej slovaki, cehi, poljaki, madzari.

Mi smo pa svoh komunisti in. Omo jutri islamisti.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
katastrofa, pa to je mozno samo v sloveniji! z leve in desne po nas tolcejo kamelarji, od zadaj nas jebe vlada, od spredaj revscina, ampak ne, najvecji krivec za vse zlo sveta je KATOLISKA CERKEV!

vi niste vec gladki tlele gor. ali pa je slovenija postala ze ena sama norisnica.

ksz

Ne morem se bolj strinjat - Slovenci fuknjen narod. Jebejo nas z vseh strani, če bo slučajno vojna se bomo pa med sabo poklali.
Ne razumem svojih sodržavljanov. Namesto da bi stopili skupaj, vrgli skorumpirano vlado in sterali gamad ven iz države, se jebemo med sabo.
Če se pa ne strinjam s tem brezveznim kreganjem, me pa ponavadi ožigosajo za ½čudnega½. Go figure?

Edi:
telex pa softi - za vaju je pa škoda besed. Najdita se v zgornjem sestavku, sta tipična predstavnika

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
eh pazi, da ne bos benan. kot sem bil jaz... cim pljuvas po domovini si en [cenzura] vreden

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pet zvezdic sem ti pa ze enkrat dal, tako, da sorry
smile-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nedolgo nazaj so turki povzročili 200tisoč žrtev na našem ozemlju.

vmes pa nisi nasel nicesar?
Pa še to povej, da so bili vsi ti komunisti, ki so morili tudi krščeni, hodili k verouku, se večinoma cerkveno poročili.....

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Največji holokavst in načrtno iztrebljanje drugačnih ljudi, se ni odvijalo pred 1000 leti in izvajalci niso bili muslimani.
pravzaprav sem zadnjič bral da je mao pospravil okoli 85 mio kitajcev. medtem ko je bilo žrtev 2. sv. vojne "samo" 65 mio. nisem preverjal ampak mogoče ti kaj več veš o tem...
PS: sicer se to samo kaže da če imaš več ljudi pod sabo jih tudi lažje več pobiješ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
ehem... em... a ti živiš v turčiji na ozemlju kjer so turki armence iztrebljali? al kaj to pomeni našem ozemlju?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

vmes pa nisi nasel nicesar?

Kateri komunisti; kdo so bile žrtve ?
namišljeni prijatelji...
smirk-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
katastrofa, pa to je mozno samo v sloveniji! z leve in desne po nas tolcejo kamelarji, od zadaj nas jebe vlada, od spredaj revscina, ampak ne, najvecji krivec za vse zlo sveta je KATOLISKA CERKEV!

vi niste vec gladki tlele gor. ali pa je slovenija postala ze ena sama norisnica.

ksz

Ne morem se bolj strinjat - Slovenci fuknjen narod. Jebejo nas z vseh strani, če bo slučajno vojna se bomo pa med sabo poklali.
Ne razumem svojih sodržavljanov. Namesto da bi stopili skupaj, vrgli skorumpirano vlado in sterali gamad ven iz države, se jebemo med sabo.
Če se pa ne strinjam s tem brezveznim kreganjem, me pa ponavadi ožigosajo za ½čudnega½. Go figure?

Edi:
telex pa softi - za vaju je pa škoda besed. Najdita se v zgornjem sestavku, sta tipična predstavnika
Najlažje se s stvarmi spopadeš tako, da potisneš glavo v pesek in se dereš: "Vsi so istiii!"

PS- boš nagnal obstoječo komunistično vlado iz države potem pa tekel in volil iste komuniste. Se zopet drl, da vlada ni v redu in zopet volil komuniste....
Dokler ne damo komunistov na smetišče zgodovine za Slovenijo ni bodočnosti, pa se še lahko tako dereš da so vsi isti in da si tisti, kateri opozarjamo na komunistične zločince ne zaslužimo niti besede.
stupid-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ne razumem nekatere,ki nabijajo kako in kdo je kaj naredu pred 1000 leti in še manj tiste,ki ne vedo kdo in kaj je naredu pred 70 leti!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
ehem... em... a ti živiš v turčiji na ozemlju kjer so turki armence iztrebljali? al kaj to pomeni našem ozemlju?

Si šprical zgodovino? Sem kar lepo tu v Sloveniji.

Sicer je pa ravno letos 100 obletnica začetka genocida turške gamadi nad Armenci, poklali so jih 1,5milijona.
roza.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Si šprical zgodovino? Sem kar lepo tu v Sloveniji.

Sicer je pa ravno letos 100 obletnica začetka genocida turške gamadi nad Armenci, poklali so jih 1,5milijona.
roza.gif
bi rekel da je številka 200 00 zaradi turških upadov previsoka... razen če imaš kakšen zanesliv vir gleda tega.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pa pri komunistih ne bi bilo merklove.
Komunisti so uredili zadeve, glej slovaki, cehi, poljaki, madzari.

Mi smo pa svoh komunisti in. Omo jutri islamisti.
467716-post_slo.gif

Pri takšnih komunistih kot je Janez Ivan Janša, pa res ne moremo drugega pričakovat, kot popolni propad
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.425
2.173
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

ksz

Edi:
Najlažje se s stvarmi spopadeš tako, da potisneš glavo v pesek in se dereš: "Vsi so istiii!"

PS- boš nagnal obstoječo komunistično vlado iz države potem pa tekel in volil iste komuniste. Se zopet drl, da vlada ni v redu in zopet volil komuniste....
Dokler ne damo komunistov na smetišče zgodovine za Slovenijo ni bodočnosti, pa se še lahko tako dereš da so vsi isti in da si tisti, kateri opozarjamo na komunistične zločince ne zaslužimo niti besede.
stupid-1.gif

Narobe razumeš. Jaz bi naredil lustracijo in bi zmetal iz politike vse kar je vladalo od leta 45 do 1.10.2015 - karikiram. Potem pa gremo iz nule. Če zmečeš ven politiko, se lahko znebiš tudi nedotakljivih direktorjev in ostalih podobnih, ter s tem pretrgaš finančne in korupcijske tokove v državi.
Potem se pa štarta z nule - predpogoj je pa spremeniti zakonodajo, ter da se sodi in obsodi v doglednem času. Ne tako kot zdaj, ko se čaka Zidarja recimo, da bo riknil. Dokler je živ se njegovi vsi tresejo, da ne bi spregovoril. 3/4 slovenije se je napajal iz SCT-ja, stari pa vse ve.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Telex kako bi se ti spopadel s tem problemom, da imamo na oblasti komuniste ze skoraj 70let?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Telex kako bi se ti spopadel s tem problemom, da imamo na oblasti komuniste ze skoraj 70let?
Za začetek:
vsi kateri so v totalitarni diktaturi imeli najmanj položaj komunističnega sekretarja v TOZD ali krajevni skupnosti ali državni službi pa navzgor, vsem zaposlenim v udbi in kos-u, registriranim udbaškim špicljem... se prepove opravljanje političnih in vodstvenih funkcij tako v zasebnih kot v državnih službah. Ukinejo se vsi njihovi privilegiji in se začno postopki za ugotavljanje kazenske odgovornosti in postopki ugotavljanja izvora premoženja.
V kasnejši fazi (pač kako bi potekali postopki) pa bi enaka usoda doletela tudi ostale, kateri sicer niso bili aktivni komunistični zločinci so pa izkoriščali svoje veze in poznanstva z njimi, da so kradli vsem nam.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Ampak prav neverjetno je kako vam v vsako ampak res v vsako temu uspe privleči komuniste. Pa to je že patološko.

Nazadnje urejeno: