iRenew - energetska zapestnica (ROFL)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Super si tole napisal!

Edino kar mi ni jasno je, ali se samo odlično zafrkavaš (in that case,
zmaga.gif
), ali si resnično napisal enega izmed najbolj neinteligentnih, zabitih, zablojenih, self-pwn...(vstavi poljubno število primernih presežnikov)... sporočil, kar sem jih kadarkoli prebral na Alter.si.

Mimogrede, je tvoj penis tudi kaj daljši ob uporabi te zapestnice? Pa čisto resno mislim... Takšna močna sevanje in energije lahko imajo nepredvidljive učinke. Vsekakor pa bi ti svetoval držati zapestnico čim dlje stran od glave. Čeprav škoda je očitno že storjena. Ah ja...

vse je res, samo moj penis je pa veliko krajši pred nošenjem zapestnice,
RAzmišljam da je ne bi več nosil.
Nevarnost da mi žena uide k drugemu
bonk.gif

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Pure coinsidence. Sam uporabljam power balance in ne irenew (ta je "produkt" podjetja Studio Moderna). Sem pa res enkrat enemu na forumu napisal in to pred kratkim, da spim na produktu Dormeo in da mi to ležišče čisto odgovarja. Saj sem tudi eno gostilno enemu predlagal, torej bi po tvoji logiki moral biti zaposlen v gostilni? Pa serviserja za avto tudi. Potem takem, sem tudi mehanik? Čudna logika pa tudi uporaba besede "pogosto".

Če pa že omenjaš podjetje Studio moderna, pa verjetno veš, da gre za enega izmed največjih podjetij v centralni in vzhodni Evropi, kar niti ni slabo, če o tem podjetju, kot o uspešnem podjetju predavajo (business case) na vseh večjih poslovnih fakultetah v svetu. Poglej malo v arhiv TvSLo, kjer je bila pred kratkim oddaja o podjetništvu in kjer so imeli intervju z lastnikom podjetja. Torej, odgovor na tvoje vprašanje je ne. Na žalost.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...

kakorkoli, tip si je za 25 evrov kupil zadovoljstvo na treningih...in to je za to ceno dober nakup, pa če gre za placebo efekt ali ne...jaz bom kupil dve, dal na vsako roko eno zapestnico pa uletim v nek lokal na slabem glasu in vse prisotne označim za čredo alpak...
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.765
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Stari, kaj bi šele delal, če bi imel po 2 zapestnici na rokah in nogah. :O
Nikar ne probaj!!!! Noge in roke bi prehitevale tvoje misli. Veš kako pizdarijo lahko narediš
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Da ne bi kdo od vas to nataknil stolpu v Pisi in tako uničil s tem povezan turizem!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kako značilno za Alter. Član pove svojo izkušnjo, ovce pa s črednim nagonom proti njemu. Zelo zrelo in premišljeno. Not.
In, ko se vključi še g.Doktor (ki misli, da je vsevedni a iz sebe dela butca), ko npr. homeopatijo (katero celoteh zahodni svet priznava) opredeli z zablodo vemo zakaj je naše zdravstvo tam, kjer je (v pyzdi).

Prav bedni ste!

prav imaš, ko pride naslednji k meni zaradi bolečega gnojnega vnetja zoba, mu bom dal malo vode razredčene za popit
hysterical-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

... tem mestu sploh trudil ti pojasniti, da ni na meni, da dokazujem, da neka stvar ne deluje....

Če se posameznik. ko uporablja zapestnico, počuti bolje, stvar deluje
rolleyes-1.gif

Nevem a je treba sploh še kaj pisati glede tega? Isto ti je sranje, če te boli glava - nekdo vzame lekadol, drugemu lekadol ne pomaga ampak se gre v banjo z vročo vodo namakati, tretjemu pomaga telovadba, spet četrtemu skodelica kave......

Sploh je pa pri vsakem zdravilu vsaj 30% placebo efekta , homeopatija je pa placebo, tako da po eni strani si na istem (kdor verjame v homeopatijo ima pa ta lahko tudi 100% učinek).

Govorimo seveda o boleznih, ne poškodbah
tongue-1.gif

Treba je upoštevati, da je skoraj 90% bolezni plod naše glave
tongue-1.gif
)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Saj sem napisal, kaj je po mojem mnenju širša zgodba za preprostim "pač probaš".

Ni tako enostavno. Ljudje se iz leta v leto evidentno vedno manj zavedajo zakonov narave, v kateri živijo in vedno bolj zaupajo raznoraznim novodobnim zablodam. Kritično mišljenje je vrlina, ki se izjemno hitro umika iz vsakdanjega življenja.

In potem imaš še raznorazne paciente (tudi v tej temi), ki mislijo, da je uradna medicina največje zlo na Zemlji in da bi živeli veliko bolje, če bi že končno začeli povsem zaupati homeopatom. Ravno to je tudi poglavitni razlog, da sem za popolno privatizacijo zdravstva. Ljudje morajo prevzeti odgovornost za svoje življenje. Pa bomo potem videli, kdo si bo upal ob pljučnici k homeopatu.
Na sploh je to ena slovenska patologija, da če je zastonj, je ziher zanič (npr. bazična cepljenja in kup zdravil, ki jih ljudje dejansko ne jemljejo, ampak si samo delajo doma zalogo tablet).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma ne vem, če se to kaj na slabše spreminja, ljudje so bili vedno naivni in ker upanje umre zadnje, pač probajo še naslednjo stvar...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pač tako je, da ljudje vedno manj "verjamejo" v uradno medicino, kako tudi ne, glede na dogajanje v zdravstvu. Saj sam veš kaj se dogaja...

Je pa tako - dober glas seže v deveto vas, slab glas pa še dlje hehehe

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jaz nimam nič proti, če kdo nosi takšne in drugačne zapestnice. Če se bolje počuti - hvala bogu.

Sem pa tudi jaz mnenja, da ima človek 90% problemov v glavi. Npr. Ko našega direktorja ni v podjetju, sem jaz 1000 % bolj produktivna, kot če je....čeprav se ne vidiva tako pogosto, da bi vplival na delo. Pač ni mi všeč
grin1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.244
888
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
P.O.S. ali power of suggestion. (ali piece of shit, kar bi lahko imenovali tole zapestnico
grin1.gif
)

@kaligula: predlagam en test. ce si vsaj malo skepticen, daj tole za probat enemu, ki ga lahko hitro prepricas in da zadeve ne pozna. predstavi mu jo na tak nacin, kot je bila predstavljena tebi (torej hologramcek, telesna energija, blablabla...), ampak z ucinkom v nasprotni smeri. torej, da bo imel rahlo zmanjsan obcutek za ravnotezje ali nekaj (pac, da je narjeno kot stos, pa da ni nevarno, samo kratkotrajni ucinek). bos videl rezultat. je pa zadeva seveda odvisna od tvojega nastopa oz. "prodajanja"
še boljši preizkus bi bil s kombiniranjem te energetske zapestnice s kako "nevtralno" zapestnico (npr Livestrong). torej 10 poskusov, pri katerih testirani osebek ne bi vedel, katero zapestnico ima na roki v tistem trenutku. tako bi lahko določil, ali gre za sugestijo prodajalca zapestnice ali dejansko kak vpliv zapestnice.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.564
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
še boljši preizkus bi bil s kombiniranjem te energetske zapestnice s kako "nevtralno" zapestnico (npr Livestrong). torej 10 poskusov, pri katerih testirani osebek ne bi vedel, katero zapestnico ima na roki v tistem trenutku. tako bi lahko določil, ali gre za sugestijo prodajalca zapestnice ali dejansko kak vpliv zapestnice.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
človeška psiha pač naredi svoje...
otrokom je npr. slabo pri vožnji z avtom... ko jim na popek damo "poseben barvni lumpijev obliž prosti slabosti" je kar naenkrat vse dobro...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.165
113
Poznam primer "čudežne ozdravitve" pri osebi, ki jo dobro poznam. Če ljudje nečemu močno verjamejo, je marsikaj možno, tudi ko zdravnik že reče, da se stanje ne more nikoli popraviti, ker aparature jasno kažejo stanje, ki pač je. V zadnjem času so se pojavile tudi znanstvene razlage, da placebo dejansko deluje in kako sploh deluje.
Upam, da niso vsi zdravniki taki kot Jernej. Ljudem je treba dajati upanje, da se bo zgodilo tisto, kar uradna medicina misli, da se ne more. Zdravniki bi se morali izdatno šolati na tem področju. Po mojem je populacija na katero vpliva taka sugestija dovolj velika, da se to splača.
Vsak dan se moramo zavedati, da še ne vemo vsega. Znanje, ki ga imamo danes je komaj kaj naprednejše od znanja pred 1000 leti in drobižek proti temu, kar bi človeštvo lahko znalo čez 10.000 let.
Kako deluje taka zapestnica, me niti ne zanima. Nisem potencialni kupec. Ko bom imel neke resne težave, pa bom mogoče pripravljen vsako oslarijo poskusiti, samo da bi bilo bolje.

Podobne teme