iRenew - energetska zapestnica (ROFL)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz bi vseeno na tvojem mestu treniral brez tiste zapestnice. brezveze je in se butasto zgleda
smirk-1.gif

da to ugotovis, ne rabis kvazi intelektualno-kulturne debate. konstruktivizem my ass
smile-1.gif

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Ni potrebe za opravičilo. Vse cool! Cenim in spoštujem tvoje razmišljanje. Upam, da sam nisem bil žaljiv.

LP

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
daj zapestnico še na drugo roko. Bolj simetrično za še boljše ravnotežje. Sedaj ti eno roko bolj dol vleče kot drugo.
grin1.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Grem za gajbo pira stavit da bi imela enak učinek tudi okrog roke privezana vazalka za čevlje. Pa 5 minut flanca o bioenergetskih resonančnih neumnostih.

igi

Guru
13. okt 2007
5.664
1.239
113
Celje
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No jaz tega nisem preizkusil, ker sem apriori proti takim zadevam in niti ne zelim da bi pri meni vzbudile kaksen "kaj pa ce je res". je pa privlekel en sodelavec in dal probat ostalim. In boljse ravnotezje je dokazoval tako, da je oseba, ki je nosila tole zapestnico, odrocila roke, nato pa je pac nekdo od ostalih (ne ta ki je dokazoval da zadeva deluje) zacel eno od rok vleci navzdol. In ko so bili brez te zapestnice, se je vsak prestopil, ko pa so jo nosili pa so vsi ostali na mestu.

Zdaj a gre za vpliv marsovcev, placebo efekt, vnesi_poljubno mi je vseeno, sam nisem sel niti sprovat, ker preden nekaj uporabljam zelim vsaj priblizno vedet kako deluje.

Ampak dejansko sem opazal iste stvari kot jih opisuje kaligula.

Da se pridružim.... Tudi jst sem striktno proti takšnim in podobnih zgodbam....
Ampak me jeprijatelj prepričal, da sem jo dal gor in mi "pokazal" zgoraj opisano zadevo. Pa jebentiš da je zadeva res drugačna!
Sem jo dal 10x gor, pa dol, pa probal tako, pa drugače... Ne vem. Jst pravim, da je vse v glavi, ampak razlika je pa res bila
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
P.O.S. ali power of suggestion. (ali piece of shit, kar bi lahko imenovali tole zapestnico
grin1.gif
)

@kaligula: predlagam en test. ce si vsaj malo skepticen, daj tole za probat enemu, ki ga lahko hitro prepricas in da zadeve ne pozna. predstavi mu jo na tak nacin, kot je bila predstavljena tebi (torej hologramcek, telesna energija, blablabla...), ampak z ucinkom v nasprotni smeri. torej, da bo imel rahlo zmanjsan obcutek za ravnotezje ali nekaj (pac, da je narjeno kot stos, pa da ni nevarno, samo kratkotrajni ucinek). bos videl rezultat. je pa zadeva seveda odvisna od tvojega nastopa oz. "prodajanja"

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tudi, če zadeva deluja, zakaj bi postal odvisen od nje? če boš zdej skoz z njo treniral, se bo telo navadil nanjo, in brez nje boš čisto brez ravnotežja. Kaj boš pa potem naredil?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
malo še pa bojo začeli prodajati antene za na glavi priklopit, da bodo ovčke lahko še bolj vodili naprej in jih vozili po začrtani poti.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kako značilno za Alter. Član pove svojo izkušnjo, ovce pa s črednim nagonom proti njemu. Zelo zrelo in premišljeno. Not.
In, ko se vključi še g.Doktor (ki misli, da je vsevedni a iz sebe dela butca), ko npr. homeopatijo (katero celoteh zahodni svet priznava) opredeli z zablodo vemo zakaj je naše zdravstvo tam, kjer je (v pyzdi).

Prav bedni ste!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Mene noben ne cuka za roko, tako da zapestnice ne rabim. Če me pa že bo, se bom pač prestopil. Kaj hujšega?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In, ko se vključi še g.Doktor (ki misli, da je vsevedni a iz sebe dela butca), ko npr. homeopatijo (katero celoteh zahodni svet priznava) opredeli z zablodo vemo zakaj je naše zdravstvo tam, kjer je (v pyzdi).

Dokler mi takšni in drugačni alternativni zagreteži ne postrežejo z raziskavo, ki nedvoumno opredeli homeopatijo kot učinkovitejšo od placeba, jo bom z največjim veseljem (skupaj z vsemi drugimi ljudmi z racionalnimi pogledi na svet) postavil v koš z oznako "faith healing zabloda - do not touch".

Oziroma drugače - pokaži mi homeopata, ki lahko loči homeopatski pripravek od čiste vode. Pa ne po nalepki na steklenički! Sploh ta paradoks mi je neznansko zabaven.
hysterical-1.gif

Nikakor ne mislim, da sem vseveden... vem pa o medicini in naravoslovju veliko preveč, da bi se oziral na tovrstne komentarje in dajal kakršnokoli težo nekim subjektivnim pričevanjem o medicinski učinkovitosti. Srednji vek je že minil, veš?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.562
113
Citat:
Uporabnik kaligula pravi:
Obstajajo. Ne vem sicer kaj konkretno kritiziraš. Izdelek ali reklamo?
Meni je naprimer sumljivo, da v tvojih sporočilih na Alterju pogosto pišeš o izdelkih in spletnih straneh, ki so v lasti podjetja Studio Moderna.

Ali si res tako navdušen nad njimi, ali pa si tam zaposlen.
confused-1.gif

Podobne teme