Nisem ti jaz oni kmet s telefonom vraščenim v roko.Nisem bil čisto ziher.![]()

Ni ravno videti.Nisem ti jaz oni kmet s telefonom vraščenim v roko.![]()
Človek z izkušnjami. A še zmeraj nisi izkoristil BLOCK opcije, ki si jo obljubljal? Le kakšne muke moraš revež preživljati ob branju mojih objav in to samoiniciativno. Kdo bi te razumel...Jeba prihaja....
Cepec, tvojo drisko občasno pokaže kljub temu, da si na ignore.Človek z izkušnjami. A še zmeraj nisi izkoristil BLOCK opcije, ki si jo obljubljal? Le kakšne muke moraš revež preživljati ob branju mojih objav in to samoiniciativno. Kdo bi te razumel...
Sistem "črne liste" žal deluje tako, da v kolikor je ignorirani zadnji odgovor, ga vidiš, če ni zadnji pa ga skrije. Po moje pač napaka v sistemu, ampak kajčmo taklemamo.Cepec, tvojo drisko občasno pokaže kljub temu, da si na ignore.
Zato sem tvojo zadnjo dirsko tudi videl. Žal.
Zakaj je temu tako pa ne vem. Nisem pogojev foruma pisal
Saj to je kar pogost pojav na forumu. Nekaj jim ne špila ok, ta ignor funkcija.Cepec, tvojo drisko občasno pokaže kljub temu, da si na ignore.
Zakaj je temu tako pa ne vem. Nisem pogojev foruma pisal
Kajpak, še koda se te izogiba...
Kaj, če bi nam olajšal delo in bi ti to uporabil za vse nasUporabi funkcijo ignore na alterju ali v glavi in živi naprej.

Zakaj, a motim tvoje nepremičninske posle?Kaj, če bi nam olajšal delo in bi ti to uporabil za vse nas![]()
Iz tega odgovora je jasno, da si funkcionalno nepismen. Ti si napisal, da te motijo naše izjave oz. laži. Zato sem ti predlagal, da nas daš na ignore. Se, pa je pravi pofočkal pod tvoj post. Čakam še na tomi-ja.Zakaj, a motim tvoje nepremičninske posle?