Ipod

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
To mi je poplnoma jasno!

ajde fadile, vemo da počasi razmišljaš, pa še počasi tipkaj, da nam bo kaj razumljivo, pa lepo pri A začni, pa z B nadaljuj in tako naprej...
evil.gif

A bi bil rad malo duhovit sinko? Trenutno sem v İstanbulu, zato me jebe tale turska tipkovnica. Ce nimas kaj pametnega za povedat setaj... A si me razumel, a ti narisem in posljem po faksu?

pa še vseeno ne vemo, kaj te moti pri touchu...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Zdej ko ste mi zadevo pojasnili me ne moti nıc. Vse je OK! Zanima me samo se, ce kdo ve kdaj bo v SLO naprodaj Ipod Touch 4th Generatıon ( s kamero ). Mogoce kdo dela v kaksnı trgovinı ala Bıg Bang in bi mogoce vedel?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Se pa "bojim", da če bo tale iPod (touch) 4-ka tolk bolj zmogljiva, da bo skorajda vseeno, če bi si potem kupil iPhone ... cenovno namreč ne bo tolk razlike, kot je dons med "trojkama".

Menda?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Na Amazonu je 229$ in to 8 GB, kar je meni dovolj. Ce bo pri nas cca. 250€ je to kar OK!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Vsi ti oddajniki so za en kuratz, ker je preveč motenj! Sem imel 2 iz Kitajske, pa je brezveze!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ja, saj za tiste univerzalne sem prebrala, da je kar dosti motenj, pa sem mislila, da jih pri tem, ki je točno za ipod kaj manj. Bi pa rabila nekaj takšnega, ker se mi ne da več snemati mp3jev na cdje, radio pa nima priključka za USB ali AUX, nov avtoradio se mi pa tudi ne splača kupovat.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Vsi oddajniki delujejo po istem principu, s tem da nastaviš določeno frekvenco na radio in na oddajniku, vendar ko se voziš s časoma izgubljaš določen signal in s tem pride do šumenja, raznih zvokov, ki te spravljajo ob živce. Mogoče bi bilo bolje razmisliti v tej smeri, da greš do kakšnega avtoelektričarja in ti priklopi AUX kabel na avtoradio in spelje lepo v kabino.