Ipod

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Noces, ker crknejo, dokler ne crknejo pa delujejo nezanesljivo (ce uporabis program za testiranje flasha, bo prihajalo do nakljucnih napak). Ni vredno tistih $15 ali kolikor ze pride s postnino.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Še ima kdo link na eBayu od unga kitajca, k ije prodajal replike od iPoda?!

Kontaktiraj uporabnika Kloshar. On se spozna na vsakovrstne "replike"
evil.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nisem vedel da je to lahko FREE. Pred časom sem bral da moraš vsako pesem plačati cca. 0,50€, to bi pa bilo malo mucho...Torej si lahko skinem program imenovan Itunes i ta program convertira pesmi za Ipod, ali ...???
drugače lahko tudi z winampom pa nebroj drugimi programi filaš ipode...

ampak itunes je super in ne, ne rabis kupovati muske. to je samo del drugače vrhunskega upravljalnika multimedijskih datotek.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Doma imam ne zaklenjen wireless internet pa je Ipod Touch vseeno zahteval geslo. Samo prvic pa vendar me to moti. Mogoce je potrebno kaj nastaviti ali... Me lahko kdo ki se spozna na Ipod Touch svetuje....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Sam poznam geslo vendar nisem vedel da imam zaklenjenega!? Torej ce İpod Touch zahteva geslo je Omrezje 100% zaklenjeno, drugace ne zahteva gesla nikoli?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Če je omrežje nezaklenjeno se ne zahteva gesla. Probaj se še s telefonom gor povezat pa boš vidu.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Fadil, v prejšnjem postu si napisal, da imaš nezaklenjeno, v zadnjem pa, da imaš zaklenjeno in da te prvič vpraša za geslo in potem ne več in da te to moti? Zakaj naj bi te motilo?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Moti me zato, ker ce vedno vprasa za geslo je to neprijetno ves cas ljudi sprasevat za geslo. S tem mislim lastnike lokalov, v hotelu, ma kjerkoli. Pa se mozno je, da ga kdo sploh ne ve. Sam nisem vedel da ımam zaklenjen ınternet, lahko pa da sem pozabil. Imam pa geslo ze ves cas. Trenutno sem v İstanbulu v internet cafeju in ce bi vzel s sabo hcerkın İpod bi bilo veliko bolj udobno. Razmisljal sem pa o tem, da bi se sebi kupil nov İpod s kamero, ravno zaradi potovanj, saj ses hcerko lepo pogovarjava preko Skypea. Jaz v internet cafeju, ona pa doma na İpodu!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Doma imam ne zaklenjen wireless internet pa je Ipod Touch vseeno zahteval geslo. Samo prvic pa vendar me to moti. Mogoce je potrebno kaj nastaviti ali... Me lahko kdo ki se spozna na Ipod Touch svetuje....

Tukaj praviš, da te samo prvič vpraša za geslo. Saj te vendarle prvič mora vprašati za geslo, potem pa si seveda zapomni. Tako, da te motiti več ne sme, saj te ne sprašuje več za geslo, je tako? Al te znova in znova sprašuje?? Mogoče si se nerodno izrazil s kakim delom stavka, pa se sedaj ne ujamemo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
To mi je poplnoma jasno!

ajde fadile, vemo da počasi razmišljaš, pa še počasi tipkaj, da nam bo kaj razumljivo, pa lepo pri A začni, pa z B nadaljuj in tako naprej...
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
To mi je poplnoma jasno!

ajde fadile, vemo da počasi razmišljaš, pa še počasi tipkaj, da nam bo kaj razumljivo, pa lepo pri A začni, pa z B nadaljuj in tako naprej...
evil.gif

A bi bil rad malo duhovit sinko? Trenutno sem v İstanbulu, zato me jebe tale turska tipkovnica. Ce nimas kaj pametnega za povedat setaj... A si me razumel, a ti narisem in posljem po faksu?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Dej vseeno nariš in pošlji mpo pošti, da vidmo, če turška mail pošta kaj zaostaja ...

ON: če je omrežje odprto, ti ne zahteva gesla. Nikoli. Preverjeno.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Jaz ko enkrat vpisem geslo, me naslednjic ne sprasuje vec. PIKA.

Za razliko od Nokie, ki ji moras vsakic znova tupit, da naj se skonekta.

Ne vem, katero nokio imaš, a sam sem probal že na velikih, pa si je vedno zapomnilo geslo in se samo povezalo, ni bilo nič potrebno tupit, zato ne trollaj.