Ipod

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
BB= Big Bang

Dobiš ceneje, vendar č je na zalogi, prištej poštnino pa vprašanje kolk te bo na konc cenej prišlo.

Kakšne so priporočljive cene imaš pa itak v Apple store..

Še link do ponudbe ki sm jo omenjal:

Touch 8GB

Pejt vsaj v trgovino pa sprobaj če ti je ok itd.. Zadeva lih ni poceni..

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jest sem ga pred letom in pol nabavil v Harveyu, ampak takrat drugje še niso imeli takšne ponudbe, kot je danes.
V glavnem, v tujini niti nisem preverjal cen.
Je pa res, da 16 GB z novejšo verzijo ne obstaja več, samo 32 in 64 (ter 8, ofkors).
Samo še tega ne vem, a ima zadnji tip vgrajen tudi že BT? Moj ga (še) nima ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Trenutni 8GB je iz iste serije kot 16GB, torej ubistvu prejšnji model z min spremembami. (software )

32 in 64GB pa sta nova serija: upgraded RAM, CPU and GPU internals from the iPhone 3GS

Teli modeli v prodaji imajo vsi BT
smirk-1.gif
tudi 8GB

Tukaj imate vse:

Apple

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Gredo na ipod touch 8gb večinoma iste aplikacije, kot na iphone ? Kjerkoli so na voljo aplikacije za apple igračke, večinoma piše, da so primerne za iphone / ipod touch. V bistvu sta v isti kategoriji. Jaz se tudi počasi nagibam k nakupu ipod toucha.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Danes je hčerki zmrznil Mp4 Meizu. Niti pod razno se ji ne prižge in garancija je že potekla, tako da je verjetno umrl za vekomaj. Zato sem začel razmišljati, da bi ji kupil Ipod Touch 8GB. Kakor sem prebral ima ta zadeva naloženo hudiča in pol... Ne vem pa, kako je z raznimi dodatnimi aplikacijami in nalaganjem le teh, saj sem nekaj zasledil da mora biti jailbreak-an. Upam da me ne bo spet kdo skenslal, ker to sprašujem, samo me res zanima. Če je tema vroča, mi prosim svetujte na ZS, drugače pa bom vesel vaših nasvetov in pomoči! Good night!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Na mimovrste ga sploh ni več za dobiti! Tisti ki ga imate naj mi malo svetujejo, a je za kupit , ali ne!? Baje da je gor tudi facebook pa ostale zadeve!?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Gor lahko instaliraš vse aplikacije, ki so tudi za iPhone, ker oba poganja enak operacijski sistem. S touch-em le ne moreš klicati in dostopati do interneta brez wifi. Oz tudi kličeš lahko preko skype, ali katerega podobnega VoIP programa, še vedno pa za to rabiš wifi.

Za facebook je posebna aplikacija, tudi za twitter jih je cel kup, tako kot za ostala socialna omrežja. Lahko pa tudi dostopaš do interneta preko vgrajenega brskalnika. Lahko kupuješ glasbo, podcaste, preko itunes, aplikacije preko appstore, gledaš videe z youtuba preko vgrajene aplikacije. V novi verziji iOS pa lahko kupuješ tudi elektronske knjige preko iBooks, lahko si pa tudi instaliraš aplikacijo kindle in preko nje bereš knjige, ki jih kupiš preko amazona. Z malo telovadbe spraviš tudi knjige z računalnika gor. Isto je z glasbo (mp3) in filmi, ki jih sinhroniziraš preko aplikacje iTunes na računalniku.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.948
7.276
113
Odlično! Vendar, ker sem varčen človek ne mislim nič kupovati preko raznih Store-ov, ampak bom sam nalagal kar se da dobiti for free na netu. A je za te razne aplikacije potrebno Jailbreak-at Ipod? To pomeni verjetno odkleniti, kot npr. Xbox 360 !?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne samo če uporabiš iTunes. Obstajajo programi recimo iDump, kjer lahko vse dol iz iPoda pobereš, pa tudi software, kjer lahko dodajaš posamezne mp3 brez sinhronizacije

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
Pa tudi, če naložim mp3 na kakšnem drugem računalniku, izgubim že naložene...
To pa ne bo držalo.
Stare skladbe izgubiš le, če želiš sinhronizirat zbirko glasbe z drugim računalnikom (pobriše in sinhronizira z novo zbirko, o čemer te tudi obvesti). Če bi ne želiš sinhronizacije z zbirko glasbe, pa v nastavitvah izbereš ročno dodajanja skladb in nato ni pomembno s katerega računalnika dodajaš skladbe, že naloženih ne izgubiš.