iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Prednaročila za iPhone5?
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Da ne odpiram novega topika, je možno da je beli iphone za milimeter ali dva debelejši? (zaradi transparentnosti?)

Knof je nekak poglobljen, ni šlo primerjat, ampak meni se je zdel debelejši.

London. Faking vsaki heben qrac na cesti, kafiču, avtu, restavraciji ima jeben iphone. Dobesedno tečni so,
blekberi, iphone, iphone, iphone, blekberi, iphone, iphone, iphone. :rolajz:

Je pa bel hud, čeprav malo preženski za moje pojme.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Italija je isto. pri nas podobno. tisti, ki pravi, da je iPhone znak nekega prestiža, ne vem, zakaj ga ima potem nekak vsak tretji, ki ga srečaš (in od teh potem vsak drugi je pa študent).

jaz, če bo cena solidna in paket ugoden, ga definitivno vzamem. en paket se mi ravno končuje oz. zaključuje, mogoče dobim še celo kak popust zraven. bodimo optimisti.
smile-1.gif

je pa res, gre pač za popularen telefon, kater je postal mogoče prava ikona. in to, da je Apple z njim on par z ostalimi proizvajalci, je čisti dokaz - npr. Samsung da dnevno dva modela nova ven (skoraj), Apple pa ima ta en model in ... mu ratuje. nekaj že mora bit na tem ...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne nakladaj prosim, debelejša je le sprednja ploščica, nevem za tebe, ampak jaz ga ponavadi držim odzadaj.
crazy1.gif

Da nisi ti spet kakega falšaka od kod privlekel.
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Italija je isto. pri nas podobno. tisti, ki pravi, da je iPhone znak nekega prestiža, ne vem, zakaj ga ima potem nekak vsak tretji, ki ga srečaš (in od teh potem vsak drugi je pa študent).

To je tako kot Uberwagen - "znak prestiza" v smislu da ce ga nimas, potem si sirotinja, pa makar tistega z najsibkejsim motorjem in sipami na vinto zadaj
smile-1.gif
Vsak mesar in jager ga mora imeti in isto mora vsak kmet imeti iPhone.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
iphončič je pač trenutno najboljši telefon, po dokaj dostopni ceni, če privzameš da dobiš vse od mp3 plejerja, hd kamere, naprej, ko bo
prišel boljši, bodo pa vsi tistega imeli.

Jaz bi ga tudi takoj imel, samo pač nimam nikol viška 600e zanj.

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
iphončič je pač trenutno najboljši telefon, po dokaj dostopni ceni, če privzameš da dobiš vse od mp3 plejerja, hd kamere, naprej, ko bo

Jaz bi ga tudi takoj imel, samo pač nimam nikol viška 600e zanj.

Vidiš, tukaj se motiš. iPhone NI najboljši telefon na tržišču in nikakor ni telfeon, ki bi imel dober preformance/price ratio. Je pač model telefona, s katerim si uber hud če ga imeš in uber kmet, če ga nimaš.

Se pa strinjam, da je iPhone do model (vključno) 3GS bil brez konkurence, vendar daleč od ugodne cene.

LP
Gargy

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tako je...

Meni je vreden kake 400€ pa nič več napram drugim mogoče še to ne. Ostalo je pa doplačilo za fanatične maše.
tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pa se videoklice, ane ? It's magic.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Definitivno je telefon, ki največ polarizira. Bog ne daj, da kdo napiše, da mu je iPhone všeč oz. najboljši... se bo gruča Android fanboyev vrgla na njega in ga skritizirala. Se pa obratno tudi dogaja, da ne bo pomote. Ampak roko na srce... kljub temu, da je iPhone 4 že eno leto star model, je še vedno globalno gledano najbolj zaželjen telefon. To, da pa ni vsakomur, ki si ga želi dosegljiv, ali pa da se jim zdi predrag, je pa druga stvar.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Kakšen prestiž neki... iPhone je pomoje bolj za sirotinje. Je pač uporaben (določene aplikacije) ,odziven internet lepo laufa.... Sam sem se ga navadil in ko sem z avtom peljal čez 3GS sem šel takoj iskat 4ko.(3gska je naprodaj je komu prov pride
smile-1.gif
) Če bi hotel poslovni telefon za klice in sms-e nabaviš lepo Tag Heuerjev telefon za cca. 4000€ . To je telefon za na mizo u kafani ne pa iPhone. Pa še tista verzija s krokodiljim usnjem...mmmmm...

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.