iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... cene ne bodo pomoje prav veliko padle... Cene pri Mobilkomu oz. A1 niti niso tako nizke
smile-1.gif
...

Ce gres gledat cene pri A1 Austria, imas recimo v paketu za 14,90€ mesecno vkljucenih ceno iPhone 4 16GB 499€ ... Pri paketu za 24,90€ mesecno te stane 399€, pri paketu za 34,90€ mesecno te iPhone 4 stane 249€... Brezplacno ga pa dobis pri paketu za 54,90€ mesecno

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Edino upajmo, da bo koncno pakte iZame postal uraden paket
smile-1.gif
... Ce bodo pa zaklenjeni, pa itak ne bo veliko vplivalo na cene... To bomo pa se videli... Pri Avstrijscih recimo so iPhone-i zaklenjeni ...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem bil danes na simobilu in se je prodajalka malo zagovorila in rekla, da v kratkem pričakujejo iphone pri nas, nakar jo je sodelavec takoj opozoril, da je to insiderska informacija in da naj ne razlaga okoli. Zgleda, da je res nekaj na tem....Veliko folka bo šlo na simobil, večina mojih znancev je šla, ker je pač orto u nulo bolj ugoden kod đabest, sedaj če bodo še prvi iphone dobil, bodo pa še ostali prišli;)

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Skupina Telekom Austria Group predstavlja Apple iPhone v Sloveniji

Skupina Telekom Austria Group bo v prihodnjih tednih predstavila iPhone 4 v Sloveniji.

iPhone 4 je najbolj inovativen mobilni telefon na svetu, ki ga odlikujeta Applov izjemen zaslon Retina, zaslon najvišje ločljivosti kar jih je bilo kdaj vgrajenih v mobilne telefone, in FaceTime, s katerim so video klici postali resničnost .

[smajli ki živčno grize ustnico]
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Me ne gane. Za 200 eur nižjo ceno se nikoli ne vežem, sploh pa če je zaklenjen ne hvala. Mislim, da ne bo na koncu vse tako kot si nekateri želijo.
smile-1.gif
Pa tudi operaterja ne menjam zaradi telefona, ti časi so mimo, zanima me samo še kvaliteta storitev in ponudba.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se strinjam..

Ceprav.. zdaj sem za leto starega dobil 450-500€, pol bom pa 250€
crazy1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
raje ga kupim v italiji v prosti prodaji in sem pri nas brez vezave - seveda če bodo res take cene.

zanimivo, da imajo avstrijci tako visoke cene iphonov ob vezavi..hm..

iphoni so veliko breze za omrežje operaterja - me prav zanima, če jih bodo res dobili, kako se jim bo šele potem omrežje sesuvalo..

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Veliko folka bo šlo na simobil, večina mojih znancev je šla, ker je pač orto u nulo bolj ugoden kod đabest, sedaj če bodo še prvi iphone dobil, bodo pa še ostali prišli;)

no ja, ne bodo ravno prvi
cool-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Tušmobila pa res ne moreš šteti kot prvega.... ker potem je bil prvi Lojze iz Spodnjega Dupleka, ki si ga je prinesel iz USA in ga drugi teden prodal na bolhi (nekaj podobnega počne Tušmobil).

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
itak da je tušmobil prvi ki je mel Iphon tko da tega ne moreš zanikat..a Si.mobil je drugi..
evil.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če je bil Tušmobil prvi operater, ki je po neuradnih kanalih pripeljal iPhone v Slovenijo, je bil Debitel drugi. Ampak Simobil potem ni tretji, temveč je prvi operater, ki ga je v Slovenijo pripeljal po uradnih kanalih.

Če pa gledamo samo na to, kateri po vrsti je pripeljal iPhone, je pa WXYZ-ti.

Brumči je bil pa zgodba zase...

Je bil pa Tušmobil prvi, edini in upam, da zadnji operater, ki je prodajal iPhone zaklenjene na neke druge operaterje
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.