iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
467716-post_slo.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
A ni že 5-ka napovedana enkrat polet? Bodo spet stare zaloge za nas "balkance" namenjene

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Nič še ni napovedano... letos bo zelo verjetno šele enkrat jeseni. Sicer se pa strinjam, da bodo pri nas zgolj razprodajali stare zaloge (kot je bilo z iPadi prve generacije).

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Privilegiji V.I.P - ovci, dobimo prej na teste .
smile-1.gif

Pravi V.I.P. - ovci so ga dobli že pred pol leta
evil.gif

Ostali smo smi ga pač kupili v tujini.
cheer.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
No kje sem pa jaz med temi .Ne sme vse v javnosti biti.Sej sem napisal tako kot je treba .
Privilegiji V.I.P - ovci, dobimo prej na teste

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Se strinjam..

Ceprav.. zdaj sem za leto starega dobil 450-500€, pol bom pa 250€
crazy1.gif

V Hong Kongu je nov nezaklenjen iPhone4 450€.

Tisto zgoraj je pa tvoj problem. Kaj pa kupuješ ameriška jajca.
evil.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ga pripelješ v Slovenijo in plačaš 20% DDV-ja, si že na 540€... in tudi karta v Hong Kong ni zastonj. Dejstvo je, da so najcenejši, odklenjeni in normalno dostopni (evropski) iPhoni od cca. 580eur naprej (odvisno od tečaja funta in švicarskega franka).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Donesi sine za 450€, vzamem par kosov
grims-1.gif

Qurc, kaj pa naj.. Androidi mi nikakor ne odgovarjajo, WM je pa se vedno slab priokus
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
v hk ga kupiš verjetno če si ravno slučajno tam, nekak je logično da ne boš kupil letalske karte za to
rolleyes-1.gif
nazaj grede niti pod razno ne boš tega prijavil na carini, ker boš zmetal vse stran in ga nesel preko carine kot svoj telefon

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Seveda je vse logično... le to, da gre redkokdo v HK... in takim ljudem ponavadi ni treba šparat za 150eur. Pa ne moreš primerjati cene z utajo davka in cene z davkom.... in telefon iz HK pri nas nima garancije (ali je ta vredna 150eur, naj se vsak sam odloči). Najceneje je ukrasti telefon... ampak t tudi ni za vsakega in tudi ni legalno
wink-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
To zal se ni uradno. Ko bo apple potrdil bomo lahko o tem govoril, do takrat so pa isto kot tm, deb ...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Meni je samo važno da ne bo treba kupovati preko bolhe ali pa za previsoko ceno od italijanov, ali pa za nižjo ceno od angležev in ti ga potem pošta zgubi in da se ne bo treba ukvarjat s tem ali je odklenjen ali ne itd...

Šel boš lepo normalno v Simobil center, potegni kartico, podpisal in imel iphone. Glede na to da neko obliko naročnine itak imamo že skoraj vsi bo cena v vsakem primeru ugodnejša, tako da bo (na začetku) problem samo še če bo na zalogi.

Da so Italijankski boljši bodo verjetno še naprej nabijali mobitelovci (dokler ne bo tudi tam) in pa vsi tisti ki so jih plačali po 600-700 eur.

Neki pridih ekskluzivnosti bo s tem gotov izginil in za določen tip ljudi iphone gotovo ne bo več tako zanimiv, saj ne bo več tistega: imam nekaj kar ti ne moreš imeti (ker se nočeš voziti v italijo po telefon, ker nočeš kupovati preko bolhe in ker s ti ne zdi smiselno plačevat ene delavkse plače samo za telefon).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Telekom Austria Group oz. operaterji pod njegovim okriljem, URADNO prodaja iPhone... In Si.mobil je pod njegovim okriljem... Vsekakor je bolj uradno, kot ostali, ki jih v Sloveniji prodajajo ...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To zna biti kar pomp. Prvi uradni prodajalec v Sloveniji "najbolj" zaželenega telefona na svetu zna požeti velik uspeh, sploh premiki iz Mobitela k Simobilu znajo biti veliki. Seveda pa je vse odvisno od paketov, res pa je tudi da bi ljudje radi vse zastonj. Bomo videli.

mrhowinar

Pripravnik
5. maj 2010
39
0
6
Že vidim scene - folk bo hodu gledat telefon u štacune kot da bi Space shuttle dali na ogled. In pol bodo zraven padali komentarji na "vesoljsko" ceno v stilu - "hja sej je kr drag sam je pač iPhone". Ker razni Nexusi in S2 so pa korejski jajc, ki bi samo rad bil podoben iPhonu in ni nobenega razloga da stanejo 400eur, ker zihr ne morjo bit tolk dobri k Jabuk. Žalostno, sam dost folka to tko vidi.

Me prav zanima če bodo pri S! ponudili poseben paket za Iphona. Pri južnih sosedih so cene kar normalne, na paketu za cca 34eur je Iphone4 16gb nekje 200eur, na paketu za 20eur mesečno pa je iphone 230eur.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zanimivo, da imam pa jaz ravno obratne izkusnje. iPhone je jajc, sminka, overrated crap, moj 100€ Android je 10000x boljsi, yadayadaada.. Lastniki iPhone (cca 10 kolegov in znancev) se noben ne hvalisa z njem.. Pac telefon, kot telefon, ima svoje pluse in minuse. Najbolj glasni in nadlezni z dokazovanjem svojega "boljsega nakupa" so pa ravni Androidasi. Vsaj take izkusnje imam jaz.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.