ampak, a ni zabavno ... tako zastarela tehnologija, kot je v iPhonih, ampak hudič pa vseeno par let star, na zadnjem software updateu dela normalno, medtem, ko mi HTC/Samsung na naslednjem updateu nista več delala tako tekoče in sem moral HTC dati nazaj na prejšnji software (res se ne spomnim več, katera verzija Androida je bila, vem samo, da je telefon nenormalno štekal). pa oba sta takrat veljala za top telefona - HTC Desire in Samsung Galaxy Note II. prvi je štekal da je bil vsak dan živčna vojna, drugega pa sem moral malo vnaprej razmišljati, kdaj bom klical, ker je po par minut odpiral imenik, ko sem dobil sms, ga je po par minut odpiral. začuda iPhone 3GS, pa je bil takrat že v letih in recimo da že ene 2 iOS-a višje, kot je bil kupljen, je še vedno normalno delal.
baterija mi pa že od Desireja ne zdrži več dlje kot en dan (izjema je bil Note, ampak tist je imel res enormno baterijo).
tudi meni ni všeč, da nima več 3.5 jacka, ampak vsaj delajo na tem, da gredo stvari naprej. ni mi všeč, kakšna je politika z AirPods, tu bi se strinjal s Pakulom - če daš to v telefon, kot superduper nova tehnologija, potem daš AirPodse zraven.
vsi se vrtijo okoli teh slušalk, kaj pa so naredili na področju kamere, pa tema. in je to konkreten premik naprej, dve goriščnici, s pomočjo softwarea, kombinacija obeh da res super rezultate. škoda le, da bo le v plusu, verjetno pa je pogojeno vse skupaj tudi z velikostjo in mogoče v "navadno" sedmico celoten kompleks kamer, leč in procesorjev enostavno ne gre ...
oblika pa ... tanek je, prijeten za oko, prave velikosti - zakaj bi to spreminjal?
skratka - kako zavraga zastarela tehnologija še vseeno nabriše najnovejšo in najmočnejšo? nimam pojma, jim pa rata. in telefon dela. kar za prejšnje ne morem ravno reči. zato ga tudi imam, in če se bo le dalo, ga bom tudi še imel.