iPhone 7

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.586
1.119
113
Titograd
več kot 3,5 cole ekrana tudi do pred 3 leti niso rabili
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ampak, a ni zabavno ... tako zastarela tehnologija, kot je v iPhonih, ampak hudič pa vseeno par let star, na zadnjem software updateu dela normalno, medtem, ko mi HTC/Samsung na naslednjem updateu nista več delala tako tekoče in sem moral HTC dati nazaj na prejšnji software (res se ne spomnim več, katera verzija Androida je bila, vem samo, da je telefon nenormalno štekal). pa oba sta takrat veljala za top telefona - HTC Desire in Samsung Galaxy Note II. prvi je štekal da je bil vsak dan živčna vojna, drugega pa sem moral malo vnaprej razmišljati, kdaj bom klical, ker je po par minut odpiral imenik, ko sem dobil sms, ga je po par minut odpiral. začuda iPhone 3GS, pa je bil takrat že v letih in recimo da že ene 2 iOS-a višje, kot je bil kupljen, je še vedno normalno delal.

baterija mi pa že od Desireja ne zdrži več dlje kot en dan (izjema je bil Note, ampak tist je imel res enormno baterijo).

tudi meni ni všeč, da nima več 3.5 jacka, ampak vsaj delajo na tem, da gredo stvari naprej. ni mi všeč, kakšna je politika z AirPods, tu bi se strinjal s Pakulom - če daš to v telefon, kot superduper nova tehnologija, potem daš AirPodse zraven.

vsi se vrtijo okoli teh slušalk, kaj pa so naredili na področju kamere, pa tema. in je to konkreten premik naprej, dve goriščnici, s pomočjo softwarea, kombinacija obeh da res super rezultate. škoda le, da bo le v plusu, verjetno pa je pogojeno vse skupaj tudi z velikostjo in mogoče v "navadno" sedmico celoten kompleks kamer, leč in procesorjev enostavno ne gre ...

oblika pa ... tanek je, prijeten za oko, prave velikosti - zakaj bi to spreminjal?

skratka - kako zavraga zastarela tehnologija še vseeno nabriše najnovejšo in najmočnejšo? nimam pojma, jim pa rata. in telefon dela. kar za prejšnje ne morem ravno reči. zato ga tudi imam, in če se bo le dalo, ga bom tudi še imel.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.812
113
davorinm.wordpress.com
Jaz bi imel 7plus, oz. kar nudi, ce bi imel malo daljse prste
grin1.gif
Telefon je super, ni kaj. Ampak za skorsj vsako stvar bi rabil obe roki. Pa sviiiinjsko drag je.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.664
9.878
113
40
MB
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
se strinjam.
smile-1.gif

jaz sem po enakih razmislekih vzel SE, ampak v bistvu vsak ki ima šestico plus pravi da se enostavno navadiš ... tak da ko bom menjal (iPhone XY) bo verjetno plus verzija
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Jah, jaz imam 6s+ in sem se kar navadil. Res je da sem imel pred tem Note3, a ta je še malo večji, predvsem pa težji. Vseeno pa zame velikost zaslona več kot odtehta malo nerodnejšo uporabo. Po netu se da brskat normalno, veliko strani tudi kar v portrait načinu, slike gledat je pravo veselje, opcija ki ti pripelje zgornje ikone bližje pa tudi deluje dobro.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Lepo se je časovno ujelo, zdaj lahko dobiš nazaj kupnino za samsunga in vzameš iphone.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Mene mika + zaradi kamere. Samo me že 6-ka jebe včasih, ko hočem kaj narediti z eno roko.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Ne more škoditi, če se ponovi tako pomembno dejstvo.

Lahko izstaviš račun Applovi PR službi, ker naprej širiš njihovo propagando
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lepo se je časovno ujelo, zdaj lahko dobiš nazaj kupnino za samsunga in vzameš iphone.
moi > tudi pod razno ne
smile-1.gif
telefona sta oba dobra, ampak glavni deal breaker je ergonomija, seveda samo zame + s pen.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Mene mika + zaradi kamere. Samo me že 6-ka jebe včasih, ko hočem kaj narediti z eno roko.

mene so imeli z novo kamero in raw načinom zapisa fotografije. glede na to, da sem fotograf, zelo dobro vem, kaj vse to (lahko) pomeni ...
smile-1.gif

priznam, da sem zelo pogledoval proti Huawei P9 Leica, enostavno zaradi fotografskih zmožnosti, ampak iskreno, me je strah vzeti Androida.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
ksz

sem opazil, da govorite samo na splošno. Priznam, imam i5s od začetka in še vedno dela kot prvi dan. Ne me pa vprašat, kolika je resolucija zaslona, kolk ima rama in kak proc ima noter, kolk pixlov ima kamera. Ker tega ne vem, niti me ne briga. Važno da dela vse BP.

Samo en primer navodil za nastavitev off365.

vpišeš email in geslo, ter kaj se sinhronizira. Pa dela.
Android, navodila čez tri strani, pa še to mimo sistema, preko uporabo aplikacije gmail (kot priporočene)

All in all je apple uspešen zaradi tega, ker je sistem preprost do uporabnika. Ter hiter in še po parih letih dela up to date.
To lahko drugje samo sanjaš

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:

mene so imeli z novo kamero in raw načinom zapisa fotografije. glede na to, da sem fotograf, zelo dobro vem, kaj vse to (lahko) pomeni ...
smile-1.gif

priznam, da sem zelo pogledoval proti Huawei P9 Leica, enostavno zaradi fotografskih zmožnosti, ampak iskreno, me je strah vzeti Androida.

Jup
cheer.gif

Drugače iz točno enake razmišljanja sem ime 3 dni na testu P9...razočaran, zelo. Sicer fotič soliden, sicer mnogo počasnejša kamera kot na iphonu 6 in tudi sicer brez nekih presežkov. Pod črto pa s teleofnom res nisem bil zadovoljen, oz. sem bi zelo zagret za P9 po vseh testih, ugodni ceni in še čim....ampak po parih dneh, sem zelo hitro opustil to misel
tongue-1.gif