iPhone 7

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Glede na komentarje na alterju ne vem, kdaj bi naj bila točno ta leta? Alter strokovnjaki, so do sedaj še čisto vsakega spluvali.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Glede na komentarje na alterju ne vem, kdaj bi naj bila točno ta leta? Alter strokovnjaki, so do sedaj še čisto vsakega spluvali.
just IMHO, pri petki se je malo ustavilo, drugače pa ajfon še vedno odličen izdelek, tako softversko kot hardversko.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Meni gre ta applov ekstremni minimalizem počasi na [cenzura].

Že novi macbook, ki ima samo ta usb c konektor mi je čisto mimo.

Bom še kar nekaj cajta na šestici ostal, konec koncev sem bil tudi na 4s slaba 4 leta.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Meni je pa full zanimivo ker se cel svet že 2 dni vrti samo koli iPhona.

To da se na Samsung Note 7 same od sebe vžigajo baterije pa niti besede
evil.gif

Tako pač je apple postavi standart in drugi sledijo. Po mojem bi bila prva Samsungova omnia še zdej top telefon, če ne bi bilo iPhona.
Sej ko iPhone ni imel palčke so tudi vsi govorili da to je pa katastrofa
stupid-1.gif

Kateri standardi? Oziroma po tvoje standarti?
uf-1.gif

Kolikor jaz vidim, apple vedno caplja za kom drugim...nisem vernik ene ali druge znamke
tongue-1.gif

Je pa smešno kako skropucalo so sedaj dali ven, dejansko sramota za tako napihovanje že pred izidom, potem pa dobiš samo prst v rit...
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja če pa njihovi ljubi samsungi tako zažigajo zadnje cajte (dobesedno).

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Poleg luknje za slušalke je pozabil je omeniti vse žive varnostne luknje

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
heheh prav prisrčna sta z nekimi obupnimi poskusi negiranja dejstva, da je stvarca v primerjavi s konkurenco že ob predstavitvi zastarela

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Seveda, najhitrejši procesor je zastarel, najboljši os je zastarel, najboljša varnost je zastarela, vse je zastarelo, meni pa še bolj zastarel 5S odlično dela, tedajna napredna konkurenca je pa danes dobra samo še za upokojence.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
heheh prav prisrčna sta z nekimi obupnimi poskusi negiranja dejstva, da je stvarca v primerjavi s konkurenco že ob predstavitvi zastarela

FYI: opravka imaš z Apple fani. Če pa še nisi ugotovil, da je iPhone 7 najboljši iPhone
crazy1.gif
, poglej še enkrat uradno predstavitev. Bodi pozoren za buzzworde.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

FYI: opravka imaš z Apple fani. Če pa še nisi ugotovil, da je iPhone 7 najboljši iPhone
crazy1.gif
, poglej še enkrat uradno predstavitev. Bodi pozoren za buzzworde.

Zanimivo. Jaz recimo kot apple fan nisem pogledal predstavitve, niti nobene do sedaj. Ti pa očitno rad gledaš stvari, ki jih ne maraš? Pa ne samo to, še drugim priporočaš, da jih pogledajo
confused-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zanimivo. Jaz recimo kot apple fan nisem pogledal predstavitve, niti nobene do sedaj. Ti pa očitno rad gledaš stvari, ki jih ne maraš? Pa ne samo to, še drugim priporočaš, da jih pogledajo
confused-1.gif

Treba je biti informiran. Predstavitve so poučne.
smile-1.gif

Nisi pravi fan, če se ti sedemka ne zdi vredna takojšnjega nakupa.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Je pravi fan, vendar z razumom ;-)

Eh srv, če bi ljudje kupovali smartphone/avtomobile/itn. glede na to, kaj potrebujejo (torej z razumom), bi bila verjetno prodajna statistika po posameznih segmentih malce drugačna.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Z razumom zato, ker je še vedno na 5-ki, bo počakal na anniversary edition, ampak saj tudi potem ne bo nič novega, tako da morda celo preide na WP ali Androida
smile-1.gif

Racionalni kupci so vedno predstavljali manjši del v segmentirani pogači kupcev, zato pa firme tako dobro služijo na nas. vse je v nravi človeških možganov in psihologije ... Sicer pa, samo enkrat in še to zelo kratko se živi, zatorej, vsak naj uživa svojim zmožnostim in nehajmo misliti in prepričevati druge, da bi morali imeti tisto, kar se nam zdi, da je tisto pravo. Raznovrstnost je prednost in ne breme.